Skocz do zawartości

Moje wahadłówki Delbanka, Rybka i inne.

Rekomendowane odpowiedzi

I po co ja te pypcie pokazywałem teraz musiałem takich narobić a to jeszcze nie wszystkie .

Jedynie to pazurki można sę oszlifować ładnie przy takich maluszkach .

Te ciut większe od ostatnich od 3.5 cm do 4cm waga około 3g wszystkie

post-65453-0-56597400-1492802085_thumb.jpgpost-65453-0-96247300-1492802122_thumb.jpgpost-65453-0-07576300-1492802154_thumb.jpgpost-65453-0-06061000-1492802193_thumb.jpgpost-65453-0-28705200-1492802222_thumb.jpg

Wole robić jednak większe no ale cóż skoro takie są potrzebne to nie będe wybrzydzał.

• Like 3

I po co ja te pypcie pokazywałem teraz musiałem takich narobić a to jeszcze nie wszystkie .

Jedynie to pazurki można sę oszlifować ładnie przy takich maluszkach .

Te ciut większe od ostatnich od 3.5 cm do 4cm waga około 3g wszystkie

Wole robić jednak większe no ale cóż skoro takie są potrzebne to nie będe wybrzydzał.

Małe jest piękne! :)

• Like 2

Nowy rozmiar 9cm 16g blacha 1mm 100% moie hand made bo oczy nabite i podmalowane

Te oczy chyba najlepiej pasują, ja bym tak zostawił. Ewentualnie żółte. 

Przez te oczy czuję się podrywany!... :) :) :) Żółte to też super pomysł! Może nawet lepszy niż czerwone!

• Like 2

Skoro oczy nabijane się podobają to takie też będe robił ( nawet lepiej bo mniej roboty , te samo przylepne niby i tak dodatkowo podklejałem i robie takie zagłębienie pod nie wiertłem ostrzonym na płasko nastrzenie takiego wiertła kosztuje trochę cierpliwości) a takie nabijane to jedno puknięcie młotka i zrobione . Będą takie i takie .

• Like 3

Skoro oczy nabijane się podobają to takie też będe robił ( nawet lepiej bo mniej roboty , te samo przylepne niby i tak dodatkowo podklejałem i robie takie zagłębienie pod nie wiertłem ostrzonym na płasko nastrzenie takiego wiertła kosztuje trochę cierpliwości) a takie nabijane to jedno puknięcie młotka i zrobione . Będą takie i takie .

Haha no i widzisz - ładne, unikalne i przede wszystkim Twoje! Super!

Jak się w końcu nauczę łowić wahadłówkami  :angry:  to koniecznie zamówię parę u Ciebie!

• Like 1