jacek.hetflaisz Opublikowano 8 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 Coś do trolingu ? Hymm...może to?47 g, 33g, 25g, 20g, 25g, 37g, 23 g, kolejność z pierwszego zdięciaI złota rybka 14g aby spełniała życzeniaNada się to? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ObraFM Opublikowano 8 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 Sprawdzę Reszta na PW. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 9 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 Sprawdzę Reszta na PW.To jak sprawdzisz to daj znać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 10 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 To z tej jednej tulejki wyszło. Od 4g do 9g.Delbanki 7 szt wszystkie celowo robione na brudasa .To chyba recykling się nazywa ? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 11 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 Czasami zepsuje coś nowego jak to oczko do kabla( podprowadzilem kolegom elektrykom ,do czego to nałóg doprowadza wstyd ) Rozcięte do rozklepania bo za grube 2.2mm a chcę jakieś 1.7 mm1.7 mm bo to na letnie trocie coś będzie , a srebro wpłyneło właśnie do mojej rzeki stąd też pomysł na blaszke 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 11 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 (edytowane) Czasami zepsuje coś nowego jak to oczko do kabla( podprowadzilem kolegom elektrykom ,do czego to nałóg doprowadza wstyd )Rozcięte do rozklepania bo za grube 2.2mm a chcę jakieś 1.7 mm 1.7 mm bo to na letnie trocie coś będzie , a srebro wpłyneło właśnie do mojej rzeki stąd też pomysł na blaszkePopsuć takie ładne "cacko z dziurką" i zrobić drugie "cacko" z dwoma dziurkami, to może tylko ...MISTRZ! Pięknie wyszło! (ps. Tylko już nie oddawaj tym elektrykom!... ) Edytowane 11 Maja 2017 przez Dokuś 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 11 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 Popsuć takie ładne "cacko z dziurką: i zrobić drugie "cacko" z dwoma dziurkami, to może tylko ...MISTRZ! Pięknie wyszło! (ps. Tylko już nie oddawaj tym elektrykom!... )Nie oddam napewno . Elektryków często odwiedzam bo miby ich tak lubię ,a tam mają takich rzeczy od groma tak że im nie braknie a mi zawsze coś do paluszków się przykleji. Ale staram się panować nad sobą co by im wszystkiego nie wynieść.Ale to dobre chlopaki ,dobrze że żaden nie wędkuje z nich bo jak by wędkowali to by tam nic już nie było . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 12 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 Dziś nic nie popsułem kolejny odpad kolejna łuska z migomatu Jakość nie zaciekawa ale nie wywale Coś wyszło 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 12 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 Dziś nic nie popsułem kolejny odpad kolejna łuska z migomatu Jakość nie zaciekawa ale nie wywale Coś wyszłoPanie..., to są jakieś ...CZARY! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 12 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 Ja juz wczoraj tak myślałem. Strach kawałek "blachy" zostawić, bo chwila nie uwagi i wyklepana! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ObraFM Opublikowano 12 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 Coś do trolingu ? Hymm...może to?...........No i już się zbroją- dzięki.O efektach niestety za tydzień dopiero 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 12 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 Panie..., to są jakieś ...CZARY! Cicho bo się wszystko wyda . Nie z czarami to mi jeszcze nie wychodzi,tak poprostu lubię z niczego zrobić coś przydatnego.Było takie przysłowie "Z g..na bata nie ukręcisz" a ja ciągle chyba prubuje . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 12 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 Ja juz wczoraj tak myślałem. Strach kawałek "blachy" zostawić, bo chwila nie uwagi i wyklepana! Po chwili zastanowienia myśle że kolega dobrze sę pomyślał , sam się obawiam swoich pomyslów czasami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 12 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 No i już się zbroją- dzięki.O efektach niestety za tydzień dopiero Jakoś wytrzymam ten tydzień co zrobić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 14 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2017 Mój jednoosobowy "Tytanik" czeka na mnie. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 14 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2017 Mój jednoosobowy "Tytanik" czeka na mnie.Super! Pięknie! Też na takiej zdarza mi się wędkować, tylko, że ja jeszcze wiosła w zapasie mam (nigdy nie wiadomo, kiedy mogą być pomocne... ). 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 14 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2017 Super! Pięknie! Też na takiej zdarza mi się wędkować, tylko, że ja jeszcze wiosła w zapasie mam (nigdy nie wiadomo, kiedy mogą być pomocne... ).Nie wiosełka też są . Rejs tytaniczka się udał tylko rybki nie chcą współpracować jeden okoń trzydziestaczek chciał rybkę zieść i więcej nic, wysłałem go po dziadka ale chyba mnie nie zrozumiał i już nie pokazał się. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 15 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 Jacek myślę że przysłowie '' Z g....a bata nie ukręcisz '' legło w gruzach .Wspaniale przywracasz kawałkom złomu życie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 15 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 Jacek myślę że przysłowie '' Z g....a bata nie ukręcisz '' legło w gruzach .Wspaniale przywracasz kawałkom złomu życie Dzięki za dobre słowo.A ja się mocno zastanawiałem czy taki recykling pokazywać miałem obawe że zostane uznany za jakiegoś złomiarza albo coś w tym stylu. Naprawde DZIĘKI wszystkim wam za dobre słowa .Czlowiek lepiej się czuje jak wie że to co robi akceptują inni. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 15 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 Ta miedziana trocióweczka z oczka od kabla dostała cztery 15gramowe siostryBliżniaczki to one nie są. I powstały z blachy mosiężnej 2mmj. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 16 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2017 Dziś straszny dzień grypa jelitowa mi się przyplęgła i ztąd moje natchnienie naz zrobienie takiego g....Wiem fuj beee ale ja je lubie najwięcej na nie łowie rybek w mojej rzece.Delbankowa żaba ( jakaś podobna do Kermita z Muppet Show tylko brązowa mi wyszła ) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 16 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2017 Coś mi żaba uciekła. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 16 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2017 Dziś straszny dzień grypa jelitowa mi się przyplęgła i stąd moje natchnienie na zrobienie takiego g....Wiem fuj beee ale ja je lubie najwięcej na nie łowie rybek w mojej rzece.Delbankowa żaba ( jakaś podobna do Kermita z Muppet Show tylko brązowa mi wyszła Ooo... Jak jelitówka, to wiadomo, że brązowa wyszła... ;) Zdrowiej Jacku! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 17 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 Jacku Klepnął byś rybkę 2-2,5 cm ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 17 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 Jacku Klepnął byś rybkę 2-2,5 cm ?Jedną? Z dziesięć! Po pięć dla każdego! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi