Skocz do zawartości

Moje wahadłówki Delbanka, Rybka i inne.

Rekomendowane odpowiedzi

Czasami zepsuje coś nowego jak to oczko do kabla( podprowadzilem kolegom elektrykom ,do czego to nałóg doprowadza wstyd ) post-65453-0-18579800-1494498061_thumb.jpg

Rozcięte do rozklepania bo za grube 2.2mm a chcę jakieś 1.7 mm

post-65453-0-67595200-1494498082_thumb.jpg

1.7 mm bo to na letnie trocie coś będzie , a srebro wpłyneło właśnie do mojej rzeki stąd też pomysł na blaszke

post-65453-0-67414400-1494498105_thumb.jpgpost-65453-0-56009900-1494498130_thumb.jpgpost-65453-0-40854300-1494498163_thumb.jpgpost-65453-0-31142100-1494498181_thumb.jpg

• Like 8

Czasami zepsuje coś nowego jak to oczko do kabla( podprowadzilem kolegom elektrykom ,do czego to nałóg doprowadza wstyd )

Rozcięte do rozklepania bo za grube 2.2mm a chcę jakieś 1.7 mm

1.7 mm bo to na letnie trocie coś będzie , a srebro wpłyneło właśnie do mojej rzeki stąd też pomysł na blaszke

Popsuć takie ładne "cacko z dziurką" i zrobić drugie "cacko" z dwoma dziurkami, to może tylko ...MISTRZ! :) Pięknie wyszło!

(ps. Tylko już nie oddawaj tym elektrykom!... ;) )

Edytowane przez Dokuś
  • Like 3

Popsuć takie ładne "cacko z dziurką: i zrobić drugie "cacko" z dwoma dziurkami, to może tylko ...MISTRZ! :) Pięknie wyszło!

(ps. Tylko już nie oddawaj tym elektrykom!... ;) )

Nie oddam napewno . Elektryków często odwiedzam bo miby ich tak lubię ,a tam mają takich rzeczy od groma tak że im nie braknie a mi zawsze coś do paluszków się przykleji. Ale staram się panować nad sobą co by im wszystkiego nie wynieść.

Ale to dobre chlopaki ,dobrze że żaden nie wędkuje z nich bo jak by wędkowali to by tam nic już nie było .

• Like 2

Panie..., to są jakieś ...CZARY! ;)

Cicho bo się wszystko wyda .

Nie z czarami to mi jeszcze nie wychodzi,tak poprostu lubię z niczego zrobić coś przydatnego.

Było takie przysłowie "Z g..na bata nie ukręcisz" a ja ciągle chyba prubuje .

• Like 2

Super! Pięknie! Też na takiej zdarza mi się wędkować, tylko, że ja jeszcze wiosła w zapasie mam (nigdy nie wiadomo, kiedy mogą być pomocne... ;) ).

Nie wiosełka też są .

post-65453-0-21958900-1494765590_thumb.jpg

Rejs tytaniczka się udał tylko rybki nie chcą współpracować jeden okoń trzydziestaczek chciał rybkę zieść i więcej nic, wysłałem go po dziadka ale chyba mnie nie zrozumiał i już nie pokazał się.

post-65453-0-86937000-1494765627_thumb.jpg

• Like 3

Jacek myślę że przysłowie '' Z g....a bata nie ukręcisz '' legło w gruzach .

Wspaniale przywracasz kawałkom złomu życie :clappinghands:

Dzięki za dobre słowo.

A ja się mocno zastanawiałem czy taki recykling pokazywać miałem obawe że zostane uznany za jakiegoś złomiarza albo coś w tym stylu.

Naprawde DZIĘKI wszystkim wam za dobre słowa .

Czlowiek lepiej się czuje jak wie że to co robi akceptują inni.

• Like 2

Dziś straszny dzień grypa jelitowa mi się przyplęgła i ztąd moje natchnienie naz zrobienie takiego g....

Wiem fuj beee ale ja je lubie najwięcej na nie łowie rybek w mojej rzece.

Delbankowa żaba ( jakaś podobna do Kermita z Muppet Show tylko brązowa mi wyszła )

• Like 2

Dziś straszny dzień grypa jelitowa mi się przyplęgła i stąd moje natchnienie na zrobienie takiego g....

Wiem fuj beee ale ja je lubie najwięcej na nie łowie rybek w mojej rzece.

Delbankowa żaba ( jakaś podobna do Kermita z Muppet Show tylko brązowa mi wyszła 

Ooo... Jak jelitówka, to wiadomo, że brązowa wyszła... ;) ;) ;) Zdrowiej Jacku! ;)

• Like 2