jacek.hetflaisz Opublikowano 17 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 Takie okolo 3.2 cm robiłem Jutro zobacze co mi wyjdzie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 18 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 Waga 1.5 g do 2.3 g 2.7 cm do 3.3 cm jedna 4cm3.3 gPalce jeszcze mnie bolą od tych potworów. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 18 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 No i lux . Jestem chętny 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 18 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 No i lux . Jestem chętny Priv poszedł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 18 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 Waga 1.5 g do 2.3 g 2.7 cm do 3.3 cm jedna 4cm3.3 gPalce jeszcze mnie bolą od tych potworów.No i lux . Jestem chętny Hej Franc, nie bądź taki prędki!... Jacek (Mistrz), a ja trochę powybrzydzam... ...Bo te najmniejsze troszkę proporcje pogubiły (chyba na sztucznej karmie były)... Troszkę "ściaśniaj" przy ogonku i w łuseczki mniejsze je ubieraj, bo toż przecież ze żłobka narybek dopiero co wyikrzony!... Ale sobie poużywałem!... Pozdroooo!... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 19 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 Hej Franc, nie bądź taki prędki!... Jacek (Mistrz), a ja trochę powybrzydzam... ...Bo te najmniejsze troszkę proporcje pogubiły (chyba na sztucznej karmie były)... Troszkę "ściaśniaj" przy ogonku i w łuseczki mniejsze je ubieraj, bo toż przecież ze żłobka narybek dopiero co wyikrzony!... Ale sobie poużywałem!... Pozdroooo!... No łuseczki mniejsze mają jeszcze mniejsze to do jubilera będe się musiał zgłośic .Ogonki są jakie są odpychać się czymś muszą to takie małe bobasy małe to a grubiutkie,a takie tłuściutkie to może lowniejsze będą?A tak na powarznie to zrobienie blaszki o normalnych kształtach takich owalnych jest dość proste a takie rybcie to już troszkę gorzej . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 19 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 Ciekawe czy okonie je zakceptują w małej rzeczce.Delbanki 3g takie czyściejsze nie brudasy cynowane od spodu. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 20 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2017 Ot następne dwa odpadki znalazłem no i Kermit ma nowych dwóch braci 12 g i 14 g 6.5 cm 7 cmCiekaw jestem czy któryś kilerem zostanie . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 20 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2017 Masz Jacku piękny obrót w klepaniu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 20 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2017 Masz Jacku piękny obrót w klepaniu Jaki obrót ?ja nic nie obracam ja tylko klepie cuś tam od casu do casu o.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 20 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2017 Jaki obrót ?ja nic nie obracam ja tylko klepie cuś tam od casu do casu o..Od czasu do czasu? ????Wyglada jakbyś codziennie klepał w dużych ilościach. Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 20 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2017 Od czasu do czasu? Wyglada jakbyś codziennie klepał w dużych ilościach. Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu TapatalkaA gdzie tam codziennie w niedziele nie klepie bo nie wolno chłasować.A tak na poważnie to często coś tam klepne raz mniej raz więcej .Taki nałóg , może kiedyś mi przejdzie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 20 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2017 To nie przechodzi. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 20 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2017 (...)Taki nałóg , może kiedyś mi przejdzie?Tak.Na żonę i dzieci 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 21 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2017 Jak myślisz Jacku. 22g delbanka może się sprawdzić w morzu? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 21 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2017 To nie przechodzi.Tak.Na żonę i dzieci No pierdziu ale mnie pocieszyli hmmm. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 21 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2017 Jak myślisz Jacku. 22g delbanka może się sprawdzić w morzu?Oj raczej chyba nie bardzo Nie jest zbyt lotna bo wiekszy ciężar ma w przedniej cześci 22 g z blachy 1.5 mm to by była wielka blachaz 2 mm blachy słabo pracuje chyba że w expresieAle moge się mylić Co ci po głowie chodzi ? Troć ,Belona z łodzi czy piasku? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 22 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2017 Okońie 30+ lubią rybki jeść.A niby to okonie na wahadłówki to nie bardzo. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 22 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2017 No i już się zbroją- dzięki.O efektach niestety za tydzień dopiero Tydzień minoł a ciekawość coraz większa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ObraFM Opublikowano 22 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2017 Jutro sprawdzę, choć opowieści znajomych z nad wody optymistycznie nie napawają Na tyle- że nie mam ochoty pontonu taszczyć i z brzegu gdzieś porzucam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 22 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2017 Jutro sprawdzę, choć opowieści znajomych z nad wody optymistycznie nie napawają :(Na tyle- że nie mam ochoty pontonu taszczyć i z brzegu gdzieś porzucam.No właśnie na moim jeziorze tak samo bida aż piszczy.Wczoraj jak idiota sam jeden na całym jeziorze znaczy się nie ma ludzi to nie bierze . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 22 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2017 No właśnie na moim jeziorze tak samo bida aż piszczy.Wczoraj jak idiota sam jeden na całym jeziorze znaczy się nie ma ludzi to nie bierze . Mój dziadek mówił tak samo!... - "Nie ma wędkarzy - ryba nie bierze!" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 22 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2017 Mój dziadek mówił tak samo!... - "Nie ma wędkarzy - ryba nie bierze!" Mój tak samo gadał a i tak brało czy nie brało to ciągle na rybach siedział i jeszcze mnie takiego gnojka ciągał i też teraz tak mam .A jak nie bierze to pół biedy gożej jak już wszystko zeziarli to już lipa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 22 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2017 A to rybka do łowienia w morzu (chyba?)10 cm 26g blacha 2 mmJeśli ma ktoś trochę wiedzy o spinningowaniu w morzu to chętnie przyjme cenne wskazówki.Sam mam 30 km do morza ale jakoś tak wyszlo że za wiele tam nie łowie . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 22 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2017 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi