Skocz do zawartości

Moje wahadłówki Delbanka, Rybka i inne.

Rekomendowane odpowiedzi

Z rury poczeły się też rybki 8 cm z założenia miały mieć około 20g ale okazało się że rura jakaś ochszczona bo ścianka 1.3mm jest zazwyczaj ma 1.4 mm a na rurze pisze 1.5mm .

Ale to nic taka gr.też się przyda wyjdą blaszki pośredniej wagi między 1mm a 1.5 mm.

No i wyszły 16-18 g.

Treba je tylko teraz dokończyć i będą na troszkę głębszą wode jak znalazł.

post-65453-0-21848000-1495732437_thumb.jpgpost-65453-0-07127800-1495732476_thumb.jpg

• Like 3

Ciche nieśmiałe odległe plany na przyszłość.

Coś swojego na troć zrobić.

post-65453-0-80094600-1496006509_thumb.jpgpost-65453-0-62525100-1496006556_thumb.jpgpost-65453-0-23792600-1496006611_thumb.jpgpost-65453-0-66955400-1496006667_thumb.jpg

Takie bannanowe kształty po glowie mi chodzą.

Czy taki kształt jest mniej poddatny na zaczepy?

Jak by ktoś mnie oświecił to by było fajnie .

• Like 4

O ja nie mam takiego rekina  :huh:

Jacku jak będziesz otwierał koperte to ostrożnie bo on może być głodny.

post-65453-0-14451200-1496345737_thumb.jpgpost-65453-0-22941500-1496345781_thumb.jpg

Nawet na chwilke nie wsadzałem go do mojego pudła bo by mi moje rybki jeszcze zeżarł.

On już jest w drodze do ciebie.

• Like 4

Dziś szarpnąłem listonosza za klapy ale mówi że nic niema.

A ja na to że Jacek napisał że wysłał .. a jak Jacek mówi że wysłał to tak jest.

No i musiałem go na ziemie opuścić bo zarzekał co w poniedziałek przyniesie i jeszcze dodał za drzwiami od klatki żebym się nie denerwował jak coś to rano do Zoo pójdzie :lol:  i się zdeklarował że na pewno z jakimś rekinem przyjdzie.  :rolleyes:

• Like 2

Dziś szarpnąłem listonosza za klapy ale mówi że nic niema.

A ja na to że Jacek napisał że wysłał .. a jak Jacek mówi że wysłał to tak jest.

No i musiałem go na ziemie opuścić bo zarzekał co w poniedziałek przyniesie i jeszcze dodał za drzwiami od klatki żebym się nie denerwował jak coś to rano do Zoo pójdzie :lol:  i się zdeklarował że na pewno z jakimś rekinem przyjdzie.  :rolleyes:

A zapomniałem to na dzień dziecka prezęcik dla Ciebie.

• Like 1

Jedna z "rybek" - duża, bardzo duża... Kopie po kiju aż miło, jesienią powinna nieźle namieszać. Łowiłem ostatnie trzy dni na przemian od 10 gram do 35 gram, zróżnicowane wielkości, zachowanie podczas prowadzenia. Idealna jak na moje potrzeby okazała się dwadzieścia gram przy długości 95 mm. Na bezrybiu zaliczyła dwa pistolety... niby nic a jednak.

delbanka-21-A_zpsaey13yux.jpg

• Like 5

Jedna z "rybek" - duża, bardzo duża... Kopie po kiju aż miło, jesienią powinna nieźle namieszać. Łowiłem ostatnie trzy dni na przemian od 10 gram do 35 gram, zróżnicowane wielkości, zachowanie podczas prowadzenia. Idealna jak na moje potrzeby okazała się dwadzieścia gram przy długości 95 mm. Na bezrybiu zaliczyła dwa pistolety... niby nic a jednak.

delbanka-21-A_zpsaey13yux.jpg

Przepiękne zdięcia piękny opis .

Zatkało mnie.

Nie wiem co nawet powiedzieć napisać.