Dokuś Opublikowano 22 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2017 A to rybka do łowienia w morzu (chyba?)10 cm 26g blacha 2 mmNa rzekę i inne śródlądowe wody też "jak znalazł"! Piękna! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 23 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2017 A jeszcze mniejszą klepnełem 9cm 20gTak z ciekawości . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 24 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2017 Kawałek rury a cieszy .Dobry materiał ogulno dostępny często korzystam z takiej opcji. 1.4 mm gr.scianki . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 24 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2017 Kawałek rury a cieszy .Dobry materiał ogulno dostępny często korzystam z takiej opcji. 1.4 mm gr.scianki .Sprężysta skubana! Grunt, że małe Delbanki urodzi! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 24 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2017 Sprężysta skubana! Grunt, że małe Delbanki urodzi! No i zaczeła rodzić Delbanki w podstawowej wersji( sprawdzonej łownej)Tylko po tym porodzie jakaś mniejsza się zrobiła . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 25 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Przybywają. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 25 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Z rury poczeły się też rybki 8 cm z założenia miały mieć około 20g ale okazało się że rura jakaś ochszczona bo ścianka 1.3mm jest zazwyczaj ma 1.4 mm a na rurze pisze 1.5mm .Ale to nic taka gr.też się przyda wyjdą blaszki pośredniej wagi między 1mm a 1.5 mm.No i wyszły 16-18 g.Treba je tylko teraz dokończyć i będą na troszkę głębszą wode jak znalazł. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 26 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 I co robić dalej ? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 28 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 Ciche nieśmiałe odległe plany na przyszłość.Coś swojego na troć zrobić.Takie bannanowe kształty po glowie mi chodzą.Czy taki kształt jest mniej poddatny na zaczepy?Jak by ktoś mnie oświecił to by było fajnie . 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 31 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2017 Zestawik testowyA Tester będzie zacny oj zacny.Aż się boje. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 31 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2017 O ja nie mam takiego rekina 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 31 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2017 O ja nie mam takiego rekina A to był tylko jeden osobnik tego gatunku " Żarłacz złoty" Ale zrobie jeszcze jednego dla Ciebie Jacku niema sprawy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 1 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2017 O ja nie mam takiego rekina Jacku jak będziesz otwierał koperte to ostrożnie bo on może być głodny.Nawet na chwilke nie wsadzałem go do mojego pudła bo by mi moje rybki jeszcze zeżarł.On już jest w drodze do ciebie. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 2 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2017 Dziś szarpnąłem listonosza za klapy ale mówi że nic niema.A ja na to że Jacek napisał że wysłał .. a jak Jacek mówi że wysłał to tak jest.No i musiałem go na ziemie opuścić bo zarzekał co w poniedziałek przyniesie i jeszcze dodał za drzwiami od klatki żebym się nie denerwował jak coś to rano do Zoo pójdzie i się zdeklarował że na pewno z jakimś rekinem przyjdzie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 2 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2017 Dziś szarpnąłem listonosza za klapy ale mówi że nic niema.A ja na to że Jacek napisał że wysłał .. a jak Jacek mówi że wysłał to tak jest.No i musiałem go na ziemie opuścić bo zarzekał co w poniedziałek przyniesie i jeszcze dodał za drzwiami od klatki żebym się nie denerwował jak coś to rano do Zoo pójdzie i się zdeklarował że na pewno z jakimś rekinem przyjdzie. A zapomniałem to na dzień dziecka prezęcik dla Ciebie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 2 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2017 Jednak wpadł na koniec dnia poszarpany listonosz i drze się zabieraj pan te przesyłkę.Torba zdemolowana 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 2 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2017 A zapomniałem to na dzień dziecka prezęcik dla Ciebie.U la la bardzo dziękuje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 2 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2017 U la la bardzo dziękuje Bardzo przyjemnie jest coś komuś podarować i to sprawiło mi właśnie taką przyjemność. Ps.jestem ciekaw czy coś zlapiesz na tą bestje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 2 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2017 2szt 13cm 35g i 34g blacha mosiądz 1mm 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 4 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 Rybka 11cm 25g blacha mosiądz 1mmZ nowym większym okiem i nową większą łuską 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 5 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2017 Poranne zlecenie 8,8,10,10,12,12,14,14 g 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 5 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2017 Połowiłem "rybkami" a Delbanki zapozowały. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 6 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2017 Poranne zlecenie 8,8,10,10,12,12,14,14 gCAM01832-1.jpgCAM01839-1.jpgCAM01835-1.jpgKonkretny zestawik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 6 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2017 Jedna z "rybek" - duża, bardzo duża... Kopie po kiju aż miło, jesienią powinna nieźle namieszać. Łowiłem ostatnie trzy dni na przemian od 10 gram do 35 gram, zróżnicowane wielkości, zachowanie podczas prowadzenia. Idealna jak na moje potrzeby okazała się dwadzieścia gram przy długości 95 mm. Na bezrybiu zaliczyła dwa pistolety... niby nic a jednak. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 6 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2017 Jedna z "rybek" - duża, bardzo duża... Kopie po kiju aż miło, jesienią powinna nieźle namieszać. Łowiłem ostatnie trzy dni na przemian od 10 gram do 35 gram, zróżnicowane wielkości, zachowanie podczas prowadzenia. Idealna jak na moje potrzeby okazała się dwadzieścia gram przy długości 95 mm. Na bezrybiu zaliczyła dwa pistolety... niby nic a jednak. Przepiękne zdięcia piękny opis .Zatkało mnie.Nie wiem co nawet powiedzieć napisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi