Franc Opublikowano 6 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2017 Ja od lat zaglądam do Andrzeja pocieszyć oko fotografią i nigdy się nie nudzę Tak że Jacku też Ci polecam i fajnie że Andrzej będzie łowił Twoimi blaszkami . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 6 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2017 Konkretny zestawik Dzięki. Takie zamówienie szczupaki trzeba czymś nakarmić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 6 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2017 Ja od lat zaglądam do Andrzeja pocieszyć oko fotografią i nigdy się nie nudzę Tak że Jacku też Ci polecam i fajnie że Andrzej będzie łowił Twoimi blaszkami .Jacku ja się ciesze jak małe dziecko i ze zdięć i z tego że Andrzej będzie łowił na moie blaszki.A nie mówiłem że tester zacny.A fotki dzieło sztuki piękne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 6 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2017 To znowu moie zdięcia wybaczcie ale kolege muszę ostrzec "Szczęki 3" mu wysłałem miała być niespodzianka ale trochę się boje o niego bo ten rekin nr.3 troszkę większy 16g.Dokuś tylko ostrożnie otwieraj koperte.No i niespodzianki nie będzie szkoda. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 6 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2017 cd. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 6 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2017 Normalnie z takich zdięć to ja bym obrazy zrobił i w domu to by wszędzie wiśiały.Cudne.Napatrzeć się nie moge. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 6 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2017 Fotka robiona wczas rano, dopiero co słońce wyszło za drzew. Kolorystyka, odcień srebra - idealne. Rybka zostaje jako pewniak w moim pudle... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 7 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 7 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 Teraz to mam na co popatrzeć w tym moim wądku.Aż szkoda tych moich zdięć wstawiać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 7 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 Ale cóż będę dalej wstawiał to co mam bo takie albo wcale za wiele opcji nie mam niestety.A to z cyklu poszukiwania czegoś nowego ale sam niewiem czego szukam.Poprostu klepie a co wyklepie to jest 21g 10cm mosiądz 1mmMiała być bez czerwonego ogonka czyli bez malowania .Ale coś mi brakuje . Chyba celownik powinien jednak być? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 7 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 Czerwone ogonki są fajne... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 7 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 Czerwone ogonki są fajne... No właśnie są fajne 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 7 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 To znowu moie zdięcia wybaczcie ale kolege muszę ostrzec "Szczęki 3" mu wysłałem miała być niespodzianka ale trochę się boje o niego bo ten rekin nr.3 troszkę większy 16g. Dokuś tylko ostrożnie otwieraj koperte.No i niespodzianki nie będzie szkoda.Jacku, BAAAAAAAARDZO DZIĘKUJĘ! Ależ trafiłeś!... - Prosto w moje imieniny! Wbijaj na kawę!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 8 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 Jacku, BAAAAAAAARDZO DZIĘKUJĘ! Ależ trafiłeś!... - Prosto w moje imieniny! Wbijaj na kawę!!! Oj to wszystkiego najlepszego.A na kawke to bym wpadł ale troszke za daleko ale dzięki . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 8 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 Poszukiwań ciąg dalszy.20g 8.5cm miedż 1.2mm Oj,tylko zapomniałem czego to ja właściwie szukam? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 9 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 Dziś dwie rybki poszły na grila czyli pod palnikI tak się podpiekły. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 10 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 No i narobiłem ryba mi się przypaliła. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 10 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 No i narobiłem ryba mi się przypaliła.Na czystą wodę będzie super! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 11 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 Dziś bezrybie straszne kilka takich tam pasiaków na rybke się nabrało a szczupaki nieaktywne. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 12 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Ostatnia z grila.Nowy wzór bardziej wąski9.5cm 20g miedz 1.4mm 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 12 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Ostatnia z grila.Nowy wzór bardziej wąski9.5cm 20g miedz 1.4mmCAM01910.jpgMistrzostwo świata i galaktyki . Ja sobota testy maluchów twoich okoniowych , jeden się oszukał ale kariery wielkością nie zrobił . Dalsze testy nastąpią 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 12 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Mistrzostwo świata i galaktyki . Ja sobota testy maluchów twoich okoniowych , jeden się oszukał ale kariery wielkością nie zrobił . Dalsze testy nastąpią Hej Jacek, ale ta "galaktyka" to moja jest! :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 12 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Hej Jacek, ale ta "galaktyka" to moja jest! :) Oj ta " galaktyka " już niedostępna dziś pojechała.Ale po niedzieli mogę zrobić i dla Ciebie bo ten tydzień to jestem na urlopie.Od poniedziałku coś się będzie klepać dalej .Ale czy będzie taka sama to ciężko powiedzieć postaram się o podobną. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 13 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 "Rybka" - 20 gram 97 mm. Miała łowić szczupaki co potwierdziła 4 sztukami, okonie mało co się orientują więc też waliły aż miło w tym dwa z tych większych... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 13 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 Dzięki za zdięcia Andzeju miło się je ogląda a i cieszy mnie fakt że Rybka daje rade.Tak że czekam na więcej. Pozdrawiam i życze powodzenia no i taaaakiej ryby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi