Andrzej Stanek Opublikowano 13 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 Ostatnia fota z minionego wypadu... Od jutra ponownie na łowisku. Pzdr. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 14 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 Z zeszłego tygodnia minimalnie pomniejszona wersja 20 g na 18gZ lekką przecierką na łusce 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 14 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 Jacek maluszki od Ciebie połowiły okoni , bardzo ładnie .W egipskich już ciemnościach brały .Tak że sprawdzone w 100 % 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 14 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 Jacek maluszki od Ciebie połowiły okoni , bardzo ładnie .W egipskich już ciemnościach brały .Tak że sprawdzone w 100 % Jacku bardzo mnie to cieszy że maluszki dają rade.Dzięki za informacie Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 16 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 "Galaktyka" miała też srebrną siostre. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 17 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2017 Ostatnie zrobione przed urlopem 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 20 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 Coś po urlopie brakuje mi czasu ale coś zaczynam powoi robićDwie 20 g i jedna 18g 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 21 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 Czerwone ogonki 18g,3 razy 13g,3 razy 10g z przecierką na łusce.Tylko nie wiem czy takie miały być? 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 22 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 Pomysł zaczerpnięty z innego wądku jak zrobić taki wzorek i ciekawość moja nie została obojętna i musiałem sprubować narazie takie coś wyszło 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 22 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 Dziś miało miejsce kopiowanie Delbanki tej pierwszej na górze okazała się takim kilerkiem pstrągowym praca dość mocne takie V .Zamiata kotwiczką jak jak wariat.Czasami tak się dzieje że z wielu takich samych blaszek trafia się taka która jest wyjątkowo łowna choć wygląda tak samo jak inne ale myśle że tak jest z wieloma przynętami. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 23 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 Kilka szt narybku 4cm 3g i 5cm 5g dla kolegi Andrzeja 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 23 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 Aj ta ciekawość , bieżnikowania mi się zachciałoTylko jakiś sondaż by się przydał czy takie coś się podoba czy nie? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 23 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 Na gotowo ta wyglądają .Jakieś podpowiedzi ładne to czy nie ładne? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 23 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 Nie ładne. Jak będziesz wyrzucał, daj znać, gdzie. Chętnych do pomocy w utylizacji nie zabraknie 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 23 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 Na gotowo ta wyglądają .Jakieś podpowiedzi ładne to czy nie ładne?CAM02020.jpgCAM02024.jpgCAM02022.jpgCAM02018.jpgJacku ładne , ale nie Twój styl .Takie Twoje jak nie Twoje . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 24 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2017 Nie ładne. Jak będziesz wyrzucał, daj znać, gdzie. Chętnych do pomocy w utylizacji nie zabraknie Jak wyrzuce to napewno nad rzeką , ale tam jest tak zarośnięte że jak ostatnio odlożyłem na chwile wędke to jej nie mogłem znależćDokladne namiary dla chętnych moge podać ale ostrzegam komary meszki bąki pokrzywy po szyje a i żmije też są tak że ja bym tam nie szukał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 24 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2017 Jacku ładne , ale nie Twój styl .Takie Twoje jak nie Twoje . Jacku calkowicie zgadzam się z tobą niby moje a nie moje , ale czasami korci mnie zrobić coś innego czasami dziwnego a nawet głupiego czasami tak mam. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 24 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2017 Jak nie paseczki to może gwiazdeczki ?Blaszka " Dobranocka"Chyba do łowienia w nocy.Dobra koniec wygłupów od dziś będzie na poważnie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 24 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2017 Jacku calkowicie zgadzam się z tobą niby moje a nie moje , ale czasami korci mnie zrobić coś innego czasami dziwnego a nawet głupiego czasami tak mam.Czasami, te poszukiwania, mogą iść w dobrym kierunku 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 25 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 Czasami, te poszukiwania, mogą iść w dobrym kierunku Waldku dokładnie tak jest . Kto szuka ten znajdzie .W tajemnicy Ci powiem że to jeszcze jedna Rybka Dzida dla Ciebie Po lekkiej modyfikacjiJutro jedzie do Ciebie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 26 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2017 Oczka przyklejane osadzam w takim zagłębieniu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 26 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2017 Oczodoły wypełnione.Te po prawej na wydaniu dla kolegi z forum i są to 12 g10 g 8gPo lewej raczej dla mnie bo jakoś bidnie u mnie w pudełku i są to 12 g 11 g 9 g.Jak to mówią szewc bez butów chodzi . 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 27 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 Zestawik krasnych piórek dla kolegi z forum14,14,16,17,20,21 g tak bardziej na złoto Przeznaczenie szczupak sum , jestem ciekaw co na to pan sum . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 27 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 Hej Wiesiu ta Galaktyka to jest twoja !!!Oj Wiesiu będzie zły bo mi Galaktyka troszke przytyła ta ma 22g a nie 20 g tak jak tamta ale Wiesiu pisał że i na większe łowi to da rade.No i jeszcze makijaż nie taki jak w tamtej może się do tego jakoś przyzwyczaji.A tak poważnie to nie ma dwóch takich samych blaszek robionych całkowicie ręcznie , takie blaszki to jak ludzie każda ma swoje DNA tak bym to nazwał . 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 27 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 Hej Wiesiu ta Galaktyka to jest twoja !!!Oj Wiesiu będzie zły bo mi Galaktyka troszke przytyła ta ma 22g a nie 20 g tak jak tamta ale Wiesiu pisał że i na większe łowi to da rade.No i jeszcze makijaż nie taki jak w tamtej może się do tego jakoś przyzwyczaji.A tak poważnie to nie ma dwóch takich samych blaszek robionych całkowicie ręcznie , takie blaszki to jak ludzie każda ma swoje DNA tak bym to nazwał Jezusie Nazareński!... Dzięki Jacek! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi