Franc Opublikowano 4 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Mam i ja Bardzo dziękuje przepiękne ,powiedział bym ze ładniejsze od .....No nie mogę [emoji3] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 4 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Mam i ja Bardzo dziękuje przepiękne ,powiedział bym ze ładniejsze od .....No nie mogę [emoji3] Jacku bardzo się ciesze że jesteś zadowolony. Dzięki za śliczne fotki.No i posłańca trzeba pochwalić szybki był. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 5 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Rybka popapraniec miedziany blacha 1 mm 13g 8cm 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 6 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 Wielkość 8cm 13-14 g mosiężna nie chce się popapraćI w kolejce do kosmetyczki 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 7 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 Skończone 12-14 g około 8cmZmęczyły mnie normalnie 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 7 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 To już niezły pluton . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ObraFM Opublikowano 7 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 Wczoraj miałem na kotwiczce najmniejszej "rybki" życiówkę ok. 120cm- i niestety zestaw nie wytrzymał, a rybka ta żywa i metalowa popłynęła w zieloną toń jeziora.Wziął oczywiście na słaby zestaw okoniowy- a nie mocny szczupakowy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 7 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 To już niezły pluton . Jacek to jest ODZIAŁ SPECIALNY SZYBKIEGO REAGOWANIA. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 7 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 Wczoraj miałem na kotwiczce najmniejszej "rybki" życiówkę ok. 120cm- i niestety zestaw nie wytrzymał, a rybka ta żywa i metalowa popłynęła w zieloną toń jeziora.Wziął oczywiście na słaby zestaw okoniowy- a nie mocny szczupakowy Szkoda,ciekaw jestem jakie słowa wypowiedziałeś po tej akcji.Bo mi w takich sutuacjach to się czasami takie wiązanki sypią że aż wstyd .Ale tak to już jest z tymi rybkami .Trzeba czekać na następne takie spotkanie i już.Życze Ci szybkiego ponownego spotkania z tym potworem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ObraFM Opublikowano 7 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 Von Nogay (C.K. Dezerterzy) mówił: Nie ma w słowniku ludzi kulturalnych słów, które mogłyby dostatecznie obelżywie określić.........Ja takie słowa znam A Ty się nie ciesz jak co: zamawiałem trzy takie więc zapas jest 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 7 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 Von Nogay (C.K. Dezerterzy) mówił: Ja takie słowa znam A Ty się nie ciesz jak co: zamawiałem trzy takie więc zapas jest Ja naprawde wiem co wtedy czułeś i tu się nie ma z czego cieszyć , bo blaszki nie szkoda tylko szkoda że nie mogłeś ucałować takiej bestji a i fotka na pamiątke by była piękna.A czy ta blaszka nie była podobna do tej na zdięciuTaka ze starej produkcji 10g okolo 6.5cm bo ja na taką mam zaliczone dwa szczupłe 116 cm i 98 cm 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ObraFM Opublikowano 7 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 Rozmiar ten sam chyba, ale wzorek już nowszy był 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 7 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 Rozmiar ten sam chyba, ale wzorek już nowszy był To chyba taka byłaTak dopytuje bo to są cenne informacje skoro takie sztuki je zjadają . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ObraFM Opublikowano 7 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 Właśnie taka była. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 8 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2017 Właśnie taka była.A ja ich już dawno nie robie bo jakoś poszły w zapomnienie a to był pierwszy wzór Rybki jaki zrobiłem .Trzeba to klepać dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 8 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2017 (edytowane) Co jak co ale za takie dzieła to tytuł TWÓRCY by się należał.Osobiście nabyłem te blaszki i mogie z czystym sumieniem powiedzieć że są przepieknie wykonane z dbałością o najmniejsze detale,ładniejsze niż na zdjęciach,do tego piękna praca aż żal do wody wrzucać. Edytowane 8 Lipca 2017 przez LOLO 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 8 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2017 Co jak co ale za takie dzieła to tytuł TWÓRCY by się należał.Osobiście nabyłem te blaszki i mogie z czystym sumieniem powiedzieć że są przepieknie wykonane z dbałością o najmniejsze detale,ładniejsze niż na zdjęciach,do tego piękna praca aż żal do wody wrzucać.Ja też apeluje o nadanie tak zacnemu kowalowi własnej kuźni 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 8 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2017 Panowie zaskoczyliście mnie i nie wiem co powiedzieć ale muszę wam bardzo podziękować za takie uznanie i poparcie.Poprostu Dzięki . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 9 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 (edytowane) Wniosek do najwyższej instancji złożony. Niebawem będzie nowy status Szybko poszło - gratuluję nowego statusu! Edytowane 9 Lipca 2017 przez woblery z Bielska 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 9 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 Wniosek do najwyższej instancji złożony. Niebawem będzie nowy status Siedze właśnie na łódce i sę czytam ale znowu nie wiem co powiedzieć .Dziękuje bardzo za nowy status .Bardzo dziękuje i pozdrawiam wszystkich. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 9 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 Wow tempo niemal ekspresoweRównież gratuluję nowego statusu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 9 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 Wow tempo niemal ekspresoweRównież gratuluję nowego statusu Dzięki wielkie Alek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 9 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 Rybka 13g 8 cm konsekwętnie i selektywnie łowi większe okonie ten 37 cmNie wiem co jest grane ale w tym sezonie więcej na rybke łowie ładnych okoni niż szczupakow. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 9 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 Dzięki wielkie AlekNie ma za co,ja tylko dałem propozycje a na tytuł sam sobie zapracowałeś albo inaczej wyklepałeś go 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 9 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 Oczywiste że to tylko Twoja zasługa Jacku . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi