jacek.hetflaisz Opublikowano 14 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2017 Coś z serji fuj...fuj...beee..gatunek zagrożonyTaki marmurek czy coś ,te już po oczach nie dają.Ale ja je lubie i moje rybki też. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 14 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2017 Jedna się zgubiła ale się odnalazła Wszystkie 6 cm 9 g blacha miedziana 1.5mmUniwersalna wielkość na moją Wieprze pod pstrąga,szczupaka,troć 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 14 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2017 No miód malina. Te oczy chyba najfajniejsze. Pasują i to bardzo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 14 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2017 No miód malina. Te oczy chyba najfajniejsze. Pasują i to bardzo. Sebastian dzięki. Te oczy to dzisiejszy wynalazek i tak się nimi bawiłem troszke .A tu jeszcze dwie doszły ciut mniejsze 8g 5.5cm 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 16 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2017 Krótki filmik z pracą Rybki wstawiłem na YoutubeAle nie wiem jak wstawić tuTytuł , Wahadłówka Rybka 10 cm 20g Jacek Hetflaisz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jezier Opublikowano 16 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2017 I do mnie dotarły blaszane rybki. Absolutnie nie ma się do czego przyczepić, piękne wykonanie, wyraźna praca, rybki również je doceniły.Pozdrawiam 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 16 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2017 Krótki filmik z pracą Rybki wstawiłem na YoutubeAle nie wiem jak wstawić tuTytuł , Wahadłówka Rybka 10 cm 20g Jacek HetflaiszFilmik mógłby być troszkę dłuższy, bo praca błystki jest rewelacyjna i napatrzeć się nie mogę!... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 16 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2017 I do mnie dotarły blaszane rybki. Absolutnie nie ma się do czego przyczepić, piękne wykonanie, wyraźna praca, rybki również je doceniły.Pozdrawiam Dzięki miło się czyta takie opinie. Pozdrawiam i powodzenia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 16 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2017 Filmik mógłby być troszkę dłuższy, bo praca błystki jest rewelacyjna i napatrzeć się nie mogę!... Wiesiu nagram dłuższy tylko żebym się nauczył jeszcze wstawiać tutaj to by bylo fajnie.Cały czas walcze z tą moją ułomnością internetową to aż wstyd ale ciężko mi to wychodzi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 16 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2017 Wiesiu nagram dłuższy tylko żebym się nauczył jeszcze wstawiać tutaj to by bylo fajnie.Cały czas walcze z tą moją ułomnością internetową to aż wstyd ale ciężko mi to wychodzi. ...I zrób jeszcze taki filmik, żeby było widać jak szczupak błystkę atakuje!... :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 17 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 Krótki filmik z pracą Rybki wstawiłem na YoutubeAle nie wiem jak wstawić tu(...)Najprościej: adres filmiku kopiuj-wklej 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 17 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 Najprościej: adres filmiku kopiuj-wklej Panie Januszu bardzo dziękuje za pomoc. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 17 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 Zestaw dla kolegi z forumTe woda stojąca ewentulnie wolno płynąca 35,25,16,14 gA te raczej rzeka rybki blacha 1.5 mm i 2mm 16 g 19gI Delbanka 15g 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 19 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 Te oczy to dają po oczach ...Może będą drażnić ? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 20 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 Czy te oczy mogą kłamać , czy też nie ............ Fajnie z zielonymi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 20 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 Czy te oczy mogą kłamać , czy też nie ............ Jacku ja bym im nie ufał bo one jakieś takie wyłupiaste jak w tej bajce o czerwonym kapturku.l 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 21 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2017 Ostatni pomyśł jaki mi przyszedł do głowy to przetestować coś z moich blach na Głowacice ja nie mam możliwości ale kolega z forum zgodził się na przetestowanie .Ja o Głowacicach wiem tyle co sę poczytałem i to moja cała wiedza ale lubię wyzwania .Jako pierwsza powstała jak dla mnie duża Delbanka taka większa żaba9cm 21g blacha miedz 1.4mm Nie wiem czy to jeszcze nie za mała na Głowacice 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 21 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2017 Internet mi świruje Są zdięcia.Jeszcze coś zrobie. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 21 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2017 No to mam dwie żaby 20 g i 21g I rybe 23 gCiekawi mnie czy się sprawdzą ?Licze na Delbanki bo na moje łosośiowate działają to może na kuzynke Głowatke też zadziałają. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 21 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2017 piękne żelazo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 21 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2017 piękne żelazo Dzięki. Dwa słowa a ile znaczą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 21 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2017 i nawet lubię to! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 23 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 Fotka z wypadu testowego przed wysłaniem na testy sam musiałem sprawdzić prace tych największych Delbanek jest Ok. Sobie też muszę takie zrobić bo są obiecujące.Nawet małe pstrążki wyskakiwały do nich niestety były niewiele większe od blaszki. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 23 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 będzie filmik z testu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 23 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 będzie filmik z testu ?Filmiki mam nagrane wstawie jutro na Youtube tylko nie wiem czy poradze sę ze wstawieniem tutaj .Z tym że filmiki nagrałem na jeziorze ciągnąc blaszki przy łódce bo na rzece telefonem nie bardzo za mało rąk.Te filmiki oddają tylko część pracy blaszek najlepiej to poczuć prace blaszek na kiju. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi