Skocz do zawartości

Moje wahadłówki Delbanka, Rybka i inne.

Rekomendowane odpowiedzi

Filmik mógłby być troszkę dłuższy, bo praca błystki jest rewelacyjna i napatrzeć się nie mogę!... ;)

Wiesiu nagram dłuższy tylko żebym się nauczył jeszcze wstawiać tutaj to by bylo fajnie.

Cały czas walcze z tą moją ułomnością internetową to aż wstyd ale ciężko mi to wychodzi.

• Like 1

Wiesiu nagram dłuższy tylko żebym się nauczył jeszcze wstawiać tutaj to by bylo fajnie.

Cały czas walcze z tą moją ułomnością internetową to aż wstyd ale ciężko mi to wychodzi.

;) ...I zrób jeszcze taki filmik, żeby było widać jak szczupak błystkę atakuje!... :) :) :)

• Like 1

Ostatni pomyśł jaki mi przyszedł do głowy to przetestować coś z moich blach na Głowacice ja nie mam możliwości ale kolega z forum zgodził się na przetestowanie .

Ja o Głowacicach wiem tyle co sę poczytałem i to moja cała wiedza ale lubię wyzwania .

Jako pierwsza powstała jak dla mnie duża Delbanka taka większa żaba

9cm 21g blacha miedz 1.4mm

Nie wiem czy to jeszcze nie za mała na Głowacice

• Like 2

Fotka z wypadu testowego przed wysłaniem na testy sam musiałem sprawdzić prace tych największych Delbanek jest Ok.

post-65453-0-99771200-1500836819_thumb.jpg

Sobie też muszę takie zrobić bo są obiecujące.

Nawet małe pstrążki wyskakiwały do nich niestety były niewiele większe od blaszki.

post-65453-0-70652200-1500836850_thumb.jpg

• Like 2

będzie filmik z testu ?

Filmiki mam nagrane wstawie jutro na Youtube tylko nie wiem czy poradze sę ze wstawieniem tutaj .

Z tym że filmiki nagrałem na jeziorze ciągnąc blaszki przy łódce bo na rzece telefonem nie bardzo za mało rąk.

Te filmiki oddają tylko część pracy blaszek najlepiej to poczuć prace blaszek na kiju.

• Like 2