jacek.hetflaisz Opublikowano 24 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 Nowe filmiki są wstawione na Youtube oskara za nie to raczej niedostane ale się starałem na tyle ile umiemPodam tytuły bo nie wiem czy uda mi się je tu wstawić Wahadlówka Delbanka 9cm 21g Jacek HetflaiszWahadłówka Delbanka 9cm 20g Jacek HetflaiszWahadłówka Rybka 10cm 21g Jacek HetflaiszWahadłówka Rybka 8cm 14g Jacek HetflaiszWahadłówka Rybka 7cm 12g Jacek Hetflaisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ObraFM Opublikowano 24 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 Kanał Jacka na Youtube 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 24 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 Mariusz Dzięki .Jestem twoim dłużnikiem,będe o tym pamiętał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 24 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 A to będzie do mojego pudła do tej pory największe Delbanki jakie miałem to 14g czas na 20g 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 24 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 No i mam coś dla siebie Jedna troszke inna nie żaba a co mi tam niech będzie jedna taka. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 25 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2017 Wzieło mnie coś na żaby Te około 7cm 11-12 g 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 27 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 Ryby dwie 13cm i 11cm , 35g i 25g 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 27 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 Jacku, doszedłeś już do perfekcji, czy zostawiasz sobie mały margines? Dla mnie: Klasa światowa! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 27 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 Jacku, doszedłeś już do perfekcji, czy zostawiasz sobie mały margines? Dla mnie: Klasa światowa! Dzięki Wiesiu takie słowa motywują ale wedle mojego podejścia nie ma granicy perfekcji zawsze można zrobić coś jeszcze lepiej niż to co już zrobiłem .Tak że cały czas staram się coś poprawiać . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 31 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 Znowu z ciekawości zboczylem 8.5cm 18g tonący W opadzie lusterkuje tyle wiem a jak to pracuje to się okaże nad jeziorem wanna za mała. Piękny pewnie nie będzie ale jak by coś zlowił to już by było coś ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 31 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 Posprzątam troszkę szuflady Skutki uboczne klepania ????. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ObraFM Opublikowano 31 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 Nie pomogę Ci w porządkach: trochę już ich mam- a zębacze przyponom nie dają rady Dobre dobre są 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 31 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 Te skutki uboczne idą zaraz na giełdę w cenie złomu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Przygotowanie do pietnastki Ile gram jeszcze nie wiem????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Już wiem ????. Blacha 1mm. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Dla kolegi do samodzielnego pomalowania 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Taki golec też do malowania I coś do straszenia szczupaków ????. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Chyba takie miałem zrobić ???????? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Są idealne,tak trzymaj ;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havy Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Hej.Wczoraj wreszcie miałem 2h żeby wyskoczyć nad wodę. Po półtorej godzinie machania bez dotknięcia stwierdziłem że czas na spróbowania Twoich rybek.1 rzut sandacz,e to tylko fart,3rzut jest coś chyba większego,ale spada po chwili,kolejne 2 rzuty i siedzi szczupak...to jednak nie fart ????????????mam nową wunderwaffe ????????????.Dzięki. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ObraFM Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 A jak pisałem że są dobre to się w duchu wielu śmiało No bo jak to- na blachę i to wahadło: toć to do Stelli i Tatuli nie pasuje Zaprawdę powiadam Wam: nie słodzę Jackowi- a piszę jak jest (tam gdzie łowię ) że (przynajmniej na razie) wszelkiej maści plastiki poszły w odstawkę.A tak w ogóle- to mógł bym zabierać nad wodę jedną tylko taką zaczarowaną ósemeczkę rybeczkę która robi wynik.Tak że polecam wahadełka- nie koniecznie oczywiście Jacka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Panowie dzięki za miłe słowa. Ja też nie lubię ani chwalić ani slodzić tym bardziej swojego .Ale te dwie blaszki delbanka i rybka dla mnie mają jakąś zaczarowaną magie która mnie zafascynowala .I najlepiej jak każdy sam osobiście tego doswiadczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 A to zapasik dla kolegi żeby nie musiał się kompac juz więcej w podwarszawskiej glinance. Teraz to jeszcze ciepło to można się popluskać ale jesienią ???? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havy Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Moje Ci one moje.....dzięki za błyskawiczną realizację zamówienia pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Moje Ci one moje.....dzięki za błyskawiczną realizację zamówienia pozdrawiam.Twoje Ci one twoje .... jak listonosz nie pobłądzi to jutro powinny być u Ciebie .Połamania kija .pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi