Skocz do zawartości

Moje wahadłówki Delbanka, Rybka i inne.

Rekomendowane odpowiedzi

Nowe filmiki są wstawione na Youtube oskara za nie to raczej niedostane ale się starałem na tyle ile umiem

Podam tytuły bo nie wiem czy uda mi się je tu wstawić

Wahadlówka Delbanka 9cm 21g Jacek Hetflaisz

Wahadłówka Delbanka 9cm 20g Jacek Hetflaisz

Wahadłówka Rybka 10cm 21g Jacek Hetflaisz

Wahadłówka Rybka 8cm 14g Jacek Hetflaisz

Wahadłówka Rybka 7cm 12g Jacek Hetflaisz

Jacku, doszedłeś już do perfekcji, czy zostawiasz sobie mały margines? ;) Dla mnie: Klasa światowa! :)

Dzięki Wiesiu takie słowa motywują ale wedle mojego podejścia nie ma granicy perfekcji zawsze można zrobić coś jeszcze lepiej niż to co już zrobiłem .

Tak że cały czas staram się coś poprawiać .

• Like 1

Hej.Wczoraj wreszcie miałem 2h żeby wyskoczyć nad wodę. Po półtorej godzinie machania bez dotknięcia stwierdziłem że czas na spróbowania Twoich rybek.1 rzut sandacz,e to tylko fart,3rzut jest coś chyba większego,ale spada po chwili,kolejne 2 rzuty i siedzi szczupak...to jednak nie fart ????????????mam nową wunderwaffe ????????????.Dzięki.

• Like 2

A jak pisałem że są dobre to się w duchu wielu śmiało  :)
No bo jak to- na blachę i to wahadło: toć to do Stelli i Tatuli nie pasuje :)

​Zaprawdę powiadam Wam: nie słodzę Jackowi- a piszę jak jest (tam gdzie łowię :)) że (przynajmniej na razie) wszelkiej maści plastiki poszły w odstawkę.

A tak w ogóle- to mógł bym zabierać nad wodę jedną tylko taką zaczarowaną ósemeczkę rybeczkę która robi wynik.

Tak że polecam wahadełka- nie koniecznie oczywiście Jacka :)

• Like 2

Panowie dzięki za miłe słowa.

Ja też nie lubię ani chwalić ani slodzić tym bardziej swojego .

Ale te dwie blaszki delbanka i rybka dla mnie mają jakąś zaczarowaną magie która mnie zafascynowala .

I najlepiej jak każdy sam osobiście tego doswiadczy