LOLO Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 U mnie nie zabłądził i zestaw do straszenia szczupaków właśnie jest uzbrajany Wielkie dzięki,i jak poprzednio robota pierwsza klasa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Pietnastka zrobiona A tu z 8cm 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2017 U mnie nie zabłądził i zestaw do straszenia szczupaków właśnie jest uzbrajany Wielkie dzięki,i jak poprzednio robota pierwsza klasa Alku cieszę się że jesteś zadowolony to najważniejsze. A ja czekam na zdjęcie tych rybek co pomalujesz bardzo jestem ciekaw jak to wyjdzie .Powodzenia połamania kija .Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Nowe żaby 5-7g plan był taki aby wyskoczyć dziś na pstrągi na Grabową.I co padło mi sprzęgło w aucie i mam wyprawę ale do kanału w garażu ????????. A tak miało być piękne ????. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Alku cieszę się że jesteś zadowolony to najważniejsze.A ja czekam na zdjęcie tych rybek co pomalujesz bardzo jestem ciekaw jak to wyjdzie .Powodzenia połamania kija .Pozdrawiam.Rybki będą pomalowane jednym rażącym kolorem przez całość, takim jak lubią szczupaki w jeziorze które obławiam Oczywiście jak będą gotowe wstawię fotki do wglądu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Przy większej ilości dostaje lenia ???? nie wiem czemu ????. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Konkretny kawałek blachy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Dla kolegi Tomka.12szt po 14g 8cm bez polerki taki pół mat. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Dziś kolejne ropuchy czyli moje delbanki od 4g,7g,10g największe z łuski od migomatu mniejsze z rury miedzianej.Na ostatniej wizycie nad Grabową siedmio gramowa rządziła taka z żółtymi oczami tylko pstrągi nie za wielkie nawet do zdjęć nie było co wybrać.???? 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piastun Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Zacnie wyglądają w tym półmacie, mam nadzieję, że chłopaki połowią 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Jacek a masz jakiś film z pracą tych żab?:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Jacek a masz jakiś film z pracą tych żab?:-)Jest filmik na Youtube pt.wahadlowka Delbanka 20g Jacek Hetflaisz Tylko że nagrany na jeziorze w takim trolingu przy łódce i nie oddaje całkowicie tego jak pracuje delbanka w rzece. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Alku cieszę się że jesteś zadowolony to najważniejsze.A ja czekam na zdjęcie tych rybek co pomalujesz bardzo jestem ciekaw jak to wyjdzie .Powodzenia połamania kija .Pozdrawiam.Blaszki pomalowane i po testach,praca jak zawsze idealna ,czerwona już była gryziona ale niestety szczupak nie spełniał kryteriów wymiarowych. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Blaszki pomalowane i po testach,praca jak zawsze idealna ,czerwona już była gryziona ale niestety szczupak nie spełniał kryteriów wymiarowych.Olabogarety!... Jakie kolory! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Jacek a masz jakiś film z pracą tych żab?:-)Masz Jasiuhttps://youtu.be/GE26okUCiC8Dobrze wywiad. ..chyba coś takiego zakupie na morskie trotki na jesień. .może być ciekawie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Blaszki pomalowane i po testach,praca jak zawsze idealna ,czerwona już była gryziona ale niestety szczupak nie spełniał kryteriów wymiarowych. Super ☺No to mamy wspólne dzieło. ☺No i nawet widać łuski. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Łuseczka jest tak mocno wybita że musiał bym z 15 warstw lakieru położyć by ją pokryć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Olabogarety!... Jakie kolory! U mnie na jeziorze jak się nie ma w pudełku takich kolorów to bardzo często wraca się o kiju 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 U mnie na jeziorze jak się nie ma w pudełku takich kolorów to bardzo często wraca się o kiju Kolory są ok, tylko taka zieleń, to bardziej mi do woblera pasowała niż do blaszki wahadłowej, ale na pewno działa na szczupaki! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 No właśnie wszyscy mają woblery, gumy czy koguty w tym kolorze ale mało kto ma taką blaszkę w swoim arsenale.Zawsze to coś innego od tradycyjnych przynęt w tym ubarwieniu 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2017 No właśnie wszyscy mają woblery, gumy czy koguty w tym kolorze ale mało kto ma taką blaszkę w swoim arsenale.Zawsze to coś innego od tradycyjnych przynęt w tym ubarwieniu Alku dobrze kabinujesz taka blaszkę w takim kolorze to raczej nikt nie ma nawet ja takiej nie mam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Małe uzupełnienie mojego pudła wszystkie nie polerowane taki pół mat od 10 g do 16g 7-9cm Bo w moim pudle same staruszki ☺. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Zasrany nałóg już dziś miałem nic nie klepac i nie wytrzymałem dwie żaby zrobiłem może wieczorem wyskocze na Wieprze ????. Żebym ja tyle ryb łowiładnie co blach klepał ????. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Zasrany nałóg już dziś miałem nic nie klepac i nie wytrzymałem dwie żaby zrobiłem może wieczorem wyskocze na Wieprze . 20170812_133049.jpg20170812_133112.jpg20170812_133124.jpg20170812_133036.jpg20170812_133143.jpgŻebym ja tyle ryb łowił co blach klepał . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Ciekawe czy jak by je się pocałować dało to się księżniczki porobią [emoji3]Kiedyś widziałem podczas oglądania z córka telewizji ze tak było Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi