roobek Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Małe uzupełnienie mojego pudła wszystkie nie polerowane taki pół mat od 10 g do 16g 7-9cm Bo w moim pudle same staruszki ☺.20170812_084506.jpg 20170812_084333.jpg 20170812_084403.jpg 20170812_084421.jpg 20170812_084457.jpgO te konkretnie mi chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2017 O te konkretnie mi chodzi Zapraszam na priv tam możemy dogadać wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Roboty pełno czasu mało ryby w kolejce czekają???? Ale eksperymenty w miedzy czasie też trzeba zrobić co by nudno nie bylo???? Coś na troć 12g 5.3cm i 5.7cm bez polerki 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Nowa wielkość żaby 8cm 16g myślę że jeszcze i pod pstrąga podejdzie ☺ do 20g wychodziły to do tej też powinny. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Około 5.5cm pstragowo trociowe ???? 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Nie ma jak to żaby, jeszcze kilka w nowym rozmiarze 7.5cm i 8cm.Coś z tego podeślę na testy w Odrze ☺ To będzie taka niespodzianka ????. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Cześć Robisz może te blaszki w rozmiarach micro? takie po 2,5 - 3cm? Lekkie, na dość płytką rzekę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 (edytowane) CześćRobisz może te blaszki w rozmiarach micro? takie po 2,5 - 3cm? Lekkie, na dość płytką rzekę?Cześć. Chyba robie .????.Przejrzyj kilka stron wstecz a gdzieś tam są zdjęcia takich małych pypci ☺.Tylko zabardzo nie lubię tych maluchów robic.????. Edytowane 25 Sierpnia 2017 przez jacek.hetflaisz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 A tak na poważnie zrobienie małej blaszki nie jest łatwiejsze od zrobienia wahadła normalnej wielkości jest wręcz odwrotnie .Bynajmniej ja tak mam . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Ale jak się rybki odwdzięczają na te małe blaszki [emoji3]Coś wiem na ten temat Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Ale jak się rybki odwdzięczają na te małe blaszki [emoji3]Coś wiem na ten temat Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkJacek to co się nie odzywasz ☺ już stesknilem się za Tobą ☺. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Żarłacz srebrny ????.To też jest niespodzianka ???? .Kolega resztę dokonczy sam☺. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Żarłacz srebrny .To też jest niespodzianka .Kolega resztę dokonczy sam☺.Żarłacz srebrny... Hmmm... Szczupale same będą do łodzi wskakiwać! Piękny! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 A tak na poważnie zrobienie małej blaszki nie jest łatwiejsze od zrobienia wahadła normalnej wielkości jest wręcz odwrotnie . Bynajmniej ja tak mam . Dlatego też ja nie zabieram się za to nawet Widziałem w wątku, że robiłeś takie około 3cm. Wysłałem Ci wiadomość. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Jacek to co się nie odzywasz ☺ już stesknilem się za Tobą ☺.Już jestem , wcześniej długi wywczas a teraz człowiek nie ma chwili na jerka bo cały czas na rybach . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Już jestem , wcześniej długi wywczas a teraz człowiek nie ma chwili na jerka bo cały czas na rybach . No to dobrze że już jesteś . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Żarłacz srebrny... Hmmm... Szczupale same będą do łodzi wskakiwać! Piękny!Wiesiu historia tego Żarłacza jest taka że ja go zrobiłem dla jaj a potem kilka rzutów w jezioro i okazało się że on jakoś nawet pływa. No i tak zrobiłem ich do tej pory chyba 5 szt ale ja żadnego nie mam i ciekaw jestem czy ktoś z posiadaczy łowi na nie i czy któryś żarłacz skusi jakiegoś zębatego. A jak nie zlowił to będziecie mieli pamiątkę albo breloki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Pypcie od 2g do 2.6g ???? nie cierpię ich robić ????.A tu z rybką 3g.☺ 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Ryby robisz w mniejszych rozmiarach np. 3-4cm ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 (edytowane) Ryby robisz w mniejszych rozmiarach np. 3-4cm ?Rybki od 4cm ☺.Tylko taki wygląd z jedną pletwą te małe oczywiście większe już normalnie. Edytowane 26 Sierpnia 2017 przez jacek.hetflaisz 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Taką czwóreczkę to okonie chętnie będą zagryzać ;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 (edytowane) Taką czwóreczkę to okonie chętnie będą zagryzać ;)Alku zagryzają ale i siódemką i ósemką też nie gardza☺. A zapomniałem jak po niedzieli będziesz otwierał kopertę to UWAŻAJ Rekin jest w środku ☺.????. Edytowane 26 Sierpnia 2017 przez jacek.hetflaisz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 No nie wiem co mam powiedzieć,teraz to mnie zamurowało 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 (edytowane) No nie wiem co mam powiedzieć,teraz to mnie zamurowało I o to mi chodziło ☺???? Tylko jak pomalujesz te skrzela to pokażesz co wyszło ☺. Edytowane 26 Sierpnia 2017 przez jacek.hetflaisz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Ok nie ma sprawy fotkę wstawię na 100% 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi