jacek.hetflaisz Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Taki tam amator żab 40+☺. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Na podstawie jednego kształtu można zrobić różne blaszki Blaszka na dole zdjęcia to delbanka górna to ala Trzebiatówka .A ta morso podobna 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Dzisiejsze eksperymenty pstragowo trociowe ???? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Mam i ja blaszki od Jacka????Na żywo wyglądają jeszcze ładniej. Nie spodziewałem się. Ten człowiek jest w ogóle mistrzem. W piątek spytałem czy zrobi takie maleństwa. W sobotę przed południem były gotowe, a dziś rano listonosz wręczył mi przesyłkę. Nie zdążyłem nawet zrobić przelewu????Jutro testy. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Ten człowiek jest w ogóle mistrzem...Też tak myślę... A czasami nawet, że Mistrzem Magikiem i Kosmitą jednocześnie! ;) (Jacek wybacz! ;) ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Mam i ja blaszki od JackaNa żywo wyglądają jeszcze ładniej. Nie spodziewałem się.Ten człowiek jest w ogóle mistrzem. W piątek spytałem czy zrobi takie maleństwa. W sobotę przed południem były gotowe, a dziś rano listonosz wręczył mi przesyłkę. Nie zdążyłem nawet zrobić przelewuJutro testy.Dzięki za miłe słowa. ☺. Ps.szkoda że nie wziąłeś tej małej rybki podobno nieźle łowi. Ale to się dowiedziałem wczoraj wieczorem , gdybym wiedział wcześniej to bym Ci taką wcisną ☺ do koperty . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2017 (edytowane) Też tak myślę... A czasami nawet, że Mistrzem Magikiem i Kosmitą jednocześnie! ;) (Jacek wybacz! ;) )Wiesiu ja się nie gniewam nie jestem typem obrażalskim ☺. A wiesz mieszkam w Gwiazdowie to coś z kosmitami może być powiązane ????????. Wiesiu dzięki za dobre słowa ☺. Edytowane 30 Sierpnia 2017 przez jacek.hetflaisz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ObraFM Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2017 ...małej rybki.......podobno nieźle łowi.......Nie podobno ale na bank, do tego stopnia, że kto mi nie towarzyszy w łowieniu- to jakąś mi podbiera Więc coś domówię na dniach, a że okoń pięknie ją kąsa- więc zamówię też na próbę kilka gładkich (bez łuskową) do malowanki na wzór Meppsów Wówczas będzie się dopiero działo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Ps.szkoda że nie wziąłeś tej małej rybki podobno nieźle łowi. Ale to się dowiedziałem wczoraj wieczorem , gdybym wiedział wcześniej to bym Ci taką wcisną ☺ do koperty . Jeszcze nic straconego. W razie czego klepniesz jeszcze parę sztuk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Też jestem szczęśliwym posiadaczem małych rybek od Jacka,i muszę się zgodzić z kolegami powyżej na żywo są dużo ładniejsze.Jak zapytałem o nie w poniedziałek to w wtorek miałem je już u siebie Oczywiście od razu musiałem przetestować,praca niesamowita,a klenie i okonie oszalały na jej widok 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Skoro takie łowne ???? to zrobiłem takie na pstrągi z blachy 1.4mm ciekawe co z tego będzie. Mają inne ugięcie jedna mocniejsze i druga slabsze???? ☺. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Jacku, jakie one są dokładnie długie , bo widzę, że 6 gramowe? 3-4 cm? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Jacku, jakie one są dokładnie długie , bo widzę, że 6 gramowe? 3-4 cm?4 cm ☺. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Jak wypróbujesz na pstruchach to daj znać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Jak wypróbujesz na pstruchach to daj znać Wczoraj pierwsze testy Rybka przeszła na Grabowej łowiła było kilka sztuk Palij ale Potokowca niestety nie było tak że wnioski z tego żadne. Palia to uciekinier ze stawów chodowlanych po dłuższym pobycie w rzece staje się cwaną rybką a te co łowiłem niedawno uciekły i jeszcze głupie choć już nieźle pokute i stają się coraz bardziej ostrożne. Ale to jednak nie pstrąg potokowy tak że wnioski żadne. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Dzisiejsze wariacje z blachy 1mm 4cm 4g ????. Może się powtórzę ale tak zbroję rybki dwa małe kółeczka ????. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Ładnie stadko,jak woda mi zabierze te które mam zgłoszę się po kolejne Dzisiaj mało brakło bym miał pierwszego bolka złowionego na blaszkę,ale niestety spadł przed pobieraniem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Podczas klepania czternastek tak mi się ułożyło że skojarzenia miałem takie że wygląda to jak kwiat ????. Kolega z pracy też ma chyba duszę artysty nie na temat ale muszę to pokazać ????. ???? ???? ???? rower warsztatowy. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Podczas klepania czternastek tak mi się ułożyło że skojarzenia miałem takie że wygląda to jak kwiat . Kolega z pracy też ma chyba duszę artysty nie na temat ale muszę to pokazać . rower warsztatowy.Jak skończę siedemdziesiątkę, to też będę brał to, co Wy Chłopaki!... :) 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roobek Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Kwiatki mnie nie interesują raczej powyrywal bym mu płatki Ale kiera od bicycla zaje.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 1 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 Narodziny nowej wielkości do 4cm doszły 5cm i 6 cm A tu dla porównania z 14g A tu z prababcią ☺, 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 1 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 ale wieloryb 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 1 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 Narodziny nowej wielkości do 4cm doszły 5cm i 6 cmSuper! O takich 4-5cm myślałem już od jakiegoś czasu! Mega wyszły! Ale płetewek nie mają... Czy w tych mniejszych nie robisz płetewek? Czy praca z płetewką jest inna? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 1 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 Super! O takich 4-5cm myślałem już od jakiegoś czasu! Mega wyszły! Ale płetewek nie mają... Czy w tych mniejszych nie robisz płetewek? Czy praca z płetewką jest inna?Wiesiu napewno płetewki dało by się zrobić tylko że rybka każda jest blaszką niewdzieczną do robienia a czym mniejsza tym trudniejsza do zrobienia . Dlatego też nie robie płetewek . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 2 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2017 Poranna szybka akcja jeszcze ciepłe trociowe 12-13g ???? ????. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi