jacek.hetflaisz Opublikowano 6 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 Jacku,chodziło o coś takiego . _MG_1900.JPGCo to za artykuł i o czym tam piszą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 6 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 Coś tam urobiłem z zaplanowanych na dziś ☺. Miedziane blacha 1.4mm 5.2cm 7g Mosiężne blacha 1mm 5.2cm 5g 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 6 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 Konkretny zestaw ,szczupaki będą miały nie ciekawą jesień 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 6 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 Może i nie tylko szczupłe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 6 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 Co to za artykuł i o czym tam piszą?Artykuł w WŚ z 2004 roku pt: 'W dryfie" autorstwa Darka Małysza (Dorado). Pisze w nim jak łowić w dryfie woblerem, wahadełkiem oraz gumą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 6 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 Zostały mi takie dwa małe odpadki blachy to zrobiłem takie dwa listki czy jak kto woli algopodobne blaszki w zdobieniu pra pra blaszki tylko lekko wygięte 4.5cm 6g.☺. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 7 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 Rybka Jacka Hetflaisza nie zawiodła, łowi o każdej porze i to z dobrym skutkiem... 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 7 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 ale prezentacja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 7 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 Rybka Jacka Hetflaisza nie zawiodła, łowi o każdej porze i to z dobrym skutkiem... ale prezentacja Dokładnie ale prezentacja ????. Wszystkie Andrzeja fotki powalają na kolana ???? ????. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 7 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 Andrzej jak zwykle swietne foty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roobek Opublikowano 7 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 Mega przynęty a fota poprostu wymiata 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 7 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 Wczorajsze zdjęcie od kolegi Banjo, bardzo lubię takie stare wahadlowki i nie mogłem se odmówić podobnej???? ???? Miała wyglądać na starą ????. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 7 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 Wiesz co, albo Ty ogarniasz za szybko pewne klimaty albo ja za wolno... Wychodzi niestety na to, że ja ... za wolno 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 7 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 Wczorajsze zdjęcie od kolegi Banjo, bardzo lubię takie stare wahadlowki i nie mogłem se odmówić podobnej post-54908-0-48012100-1504711004_thumb.jpg20170907_160112.jpg20170907_155945.jpg20170907_160022.jpg20170907_160039.jpgMiała wyglądać na starą .Liczę na to, że kiedyś taka zrobiona przez Ciebie będzie także u mnie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 7 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 Liczę na to, że kiedyś taka zrobiona przez Ciebie będzie także u mnie Oczywiście ???? ????. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 7 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 Ale zaraz po staruszce powstała młoda wersja z blachy 2mm 15g obie około 6.3cm ☺. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 7 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 (edytowane) Oczywiście nie muszę dodawać, że ładniejsze .Jacek coś mi się wydaje, że masz taki czarodziejski kapelusz, z którego wyciągasz te wahadełka . Co by się Tobie nie pokazało, a Ty je już wyczarowujesz . Edytowane 7 Września 2017 przez Banjo 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 7 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 Oj tam zaraz ładniejsza, rybki nieraz wolą babcie... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 7 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 Oj tam zaraz ładniejsza, rybki nieraz wolą babcie...Namoczy się, odleży troszkę i też będzie babuszką . Też wolę stare, ale to chyba przychodzi z wiekiem . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 7 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 Oczywiście nie muszę dodawać, że ładniejsza .Wiedziałem że tak będzie ???? a ja tak lubię takie staruchy ???? ????. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 7 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 (edytowane) A potem jak taką staruszkę w niektórych miejscach przetrze się mokrym piaseczkiem to ..... . Edytowane 7 Września 2017 przez Banjo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 7 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 Ten by przecierał mokrym piaseczkiem, Ten czarodziej... jak tu łowić? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 7 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 O czary już byłem posądzany ???? no to się przyznam tak wygląda zestaw do czarowania ???? też hand made ???? ????. To mi wystarcza do czarów ????. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 7 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 Złomowisko pierwsza klasa! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 7 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 Złomowisko pierwsza klasa!Niskobudrzetowe ???? ????. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi