Delbanka Opublikowano 7 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 (edytowane) No popatrz, tylko "naród" patrzy niskobudżetowo... Twój budżet i tak bardziej bogatszy jak co poniektórych Edytowane 7 Września 2017 przez Delbanka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 8 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2017 Znowu mnie oszukałeś... dostałem więcej jak miałem dostać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 8 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2017 Znowu mnie oszukałeś... dostałem więcej jak miałem dostać Musiałem bo byś protestował ???? ????. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 8 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2017 Dziękuję, w przyszłym tygodniu testy na wodzie, jestem przekonany, że z super efektem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 8 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2017 Do tych wczorajszych dorobiłem jeszcze dwie tylko bardziej przypakowane co by masy miały więcej ????. Cholercia zapomniałem ogonki pomalować ???? ????. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 8 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2017 Dziękuję, w przyszłym tygodniu testy na wodzie, jestem przekonany, że z super efektem Wiara i zapał to chyba najważniejsza jest w tym naszym wedkowaniu ☺ a Ty widze posiadasz i jedno i drugie. Powodzenia ☺. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 8 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2017 Jacek a rybki pstrągowe klepałeś kiedyś ? Coś a la z tej fotki powyżej ale dwa razy lżejsze i mniejsze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 8 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2017 Ach te złote ogonki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 8 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2017 Jacek a rybki pstrągowe klepałeś kiedyś ? Coś a la z tej fotki powyżej ale dwa razy lżejsze i mniejsze To są prawie najmniejsze jakie robie na Potokowcach jeszcze nie sprawdzałem bo potoki to ja tylko na delbanke łowie ale małe rybki podobno łowne ja jakoś zabardzo na nie nie łowiłem ale w przyszłym sezonie musze je sam sprawdzić ????. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 8 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2017 (edytowane) Tą najmniejszą spróbuję wypróbować w przyszłym tygodniu, myślę, że pstruchom przypadnie do gustu, bo źródlak i tęczak też pstrągi. Edytowane 8 Września 2017 przez Delbanka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 8 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2017 No i o to chodzi Mam sporo pomysłów na przyszły sezon pstrągowy z muchówką włącznie Moje wędkowanie praktycznie ogranicza się w tej chwili do kropasów , lipasków , garbusków i tyle . Po raz pierwszy w życiu w tym roku wogóle nie byłem , celowo na szczupakach . Złowiłem jednego fajnego przy okazji gonitwy za okonkami ale,,, jak to się mówi pani gienia świat się zmienia Lubię spokój ciszę i być sam nad rzeką . Czasami z przyjaciółmi 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 8 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2017 No i o to chodzi Mam sporo pomysłów na przyszły sezon pstrągowy z muchówką włącznie Moje wędkowanie praktycznie ogranicza się w tej chwili do kropasów , lipasków , garbusków i tyle . Po raz pierwszy w życiu w tym roku wogóle nie byłem , celowo na szczupakach . Złowiłem jednego fajnego przy okazji gonitwy za okonkami ale,,, jak to się mówi pani gienia świat się zmienia Lubię spokój ciszę i być sam nad rzeką . Czasami z przyjaciółmi To ja mam podobnie????. Tylko cholera pomysły to ja mam codziennie nowe????Już sam się w nich gubię ???? sam nie wiem ile mam tych wzorników. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 8 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2017 Delbanka 20g.tak napierdziela w kij....???????? agresywniwjszej blachy nie miałem..może być mega na Reskie wiosenne srebro w dryfie.. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 8 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2017 No i o to chodzi Mam sporo pomysłów na przyszły sezon pstrągowy z muchówką włącznie Moje wędkowanie praktycznie ogranicza się w tej chwili do kropasów , lipasków , garbusków i tyle . Po raz pierwszy w życiu w tym roku wogóle nie byłem , celowo na szczupakach . Złowiłem jednego fajnego przy okazji gonitwy za okonkami ale,,, jak to się mówi pani gienia świat się zmienia Lubię spokój ciszę i być sam nad rzeką . Czasami z przyjaciółmi Co tak ukrywasz się z tą muchówką? To żaden wstyd przecież! :) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 9 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2017 Wstyd to żaden ale ja nie jestem zwolennikiem tej metody . Jedyna słuszna to spinning Po prostu z konieczności wezmę bo najładniejsze odcinki rzek są wyłącznie dla muchołapów oddane Dobre półtora roku łokieć goił mi się po muchowaniu za szczupakiem ale to sobie sam na własne życzenie zafundowałem . Na małej rzeczce kontuzja nie grozi a rzeki są tak urodziwe , że nie ma innego wyjścia tylko brać muchówkę 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 9 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2017 Delbanka 20g.tak napierdziela w kij.... agresywniwjszej blachy nie miałem..może być mega na Reskie wiosenne srebro w dryfie..i o to chodzi, ta blacha ma atuty, których innym brakuje;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 9 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2017 (edytowane) Wstyd to żaden ale ja nie jestem zwolennikiem tej metody . Jedyna słuszna to spinning Po prostu z konieczności wezmę bo najładniejsze odcinki rzek są wyłącznie dla muchołapów oddane Dobre półtora roku łokieć goił mi się po muchowaniu za szczupakiem ale to sobie sam na własne życzenie zafundowałem . Na małej rzeczce kontuzja nie grozi a rzeki są tak urodziwe , że nie ma innego wyjścia tylko brać muchówkę Czytam o twoich muchołapach, to przypominają mi się "moi" w spodniobutach z pvc z najtańszym osprzętem lub w simms-ach łapiący na wypływach ze stawów... Białko to podstawa ;( Łokcia wspólczuje Edytowane 9 Września 2017 przez Delbanka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 10 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2017 Dziś od rana atak na jezioro niestety biczowanie wody gumami dało zero brań wtedy nastąpiła zmiana taktyki do wody poszły moje Rybki i honor mi uratowały woda się jakoś otworzyła efekt dwa szczupaki 83cm i 75cm. Te blaszki dały rade Zrobienie samemu sobie zdjęcia na pamiątkę nie jest takie proste ???? ????. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 10 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2017 Gratulacje Jacku pięknie zębacze poklepałeś Musisz mieć ładną wodę bo ja na takie same blaszki wyjmuję nie większe niż 40-50cm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 10 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2017 Dziś od rana atak na jezioro niestety biczowanie wody gumami dało zero brań wtedy nastąpiła zmiana taktyki do wody poszły moje Rybki i honor mi uratowały woda się jakoś otworzyła efekt dwa szczupaki 83cm i 75cm.Pięknie Jacek! Ja dziś też dwa szczupalki i okonia na Twoje blaszki złowiłem, ale niestety na granicy wymiaru były, więc bez fotek... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 11 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 Gratulacje Jacku pięknie zębacze poklepałeś Musisz mieć ładną wodę bo ja na takie same blaszki wyjmuję nie większe niż 40-50cm Pięknie Jacek! Ja dziś też dwa szczupalki i okonia na Twoje blaszki złowiłem, ale niestety na granicy wymiaru były, więc bez fotek... Dzięki panowie, ale myślę i jestem pewien że przyjdzie taki dzień (ja to nazywam dniem dziecka) kiedy to i wam uwiesi się jakieś bydle ☺. A ta moja woda to raczej nic wielkiego taka polska rzeczywistość jak w większości naszych wód ????. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 11 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 Przy poniedziałku na rozgrzewkę z dwóch odpadów po rozklepaniu zrobilem takie dwie 4.7cm i 4.9cm Od spodu nie czyszczone aby było takie coś jak pojawia się i znika ????☺. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
timon Opublikowano 11 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 (edytowane) Super wykonanie. Jeśli potrzebujesz czegoś do postarzania złomu to poczytaj o oksydzie na zimno???? Edytowane 11 Września 2017 przez timon 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ObraFM Opublikowano 11 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 .......po rozklepaniu.......A gdyby tak RYBKĘ wykonać w ten sposób: przód sklepać na cienko a część ogonową na grubiej.Coby leciała jak pocisk karabinowy Jakoś tam na pewno na pracę wpłynie- ale.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 11 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 (edytowane) Na małą rybkę Jacka uwiesiła się i palia alpejska. Czyli można tą przynętą połowić rybki z tej rodziny. Edytowane 11 Września 2017 przez Delbanka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi