jacek.hetflaisz Opublikowano 11 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 A gdyby tak RYBKĘ wykonać w ten sposób: przód sklepać na cienko a część ogonową na grubiej.Coby leciała jak pocisk karabinowy Jakoś tam na pewno na pracę wpłynie- ale....Z moich skromnych doświadczeń wiem że to byłby zgon Rybki straciła by wszystkie swoje atuty niestety ????, i niech zostanie tak jak jest czyli praca od pierwszego dotknięcia wody wystarczy że do niej wpadnie i juz pracuje nawet bez zwijania ????. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 11 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 Na małą rybkę Jacka uwiesiła się i palia alpejska. Czyli można tą przynętą połowić rybki z tej rodziny. A jednak rybcia coś tam łowi ???? to cieszy mnie to.Wiesz wiedziałem że to są palie ale nie wiedziałem że alpejskie ???? ☺. Człowiek cały czas się uczy ????. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 11 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 Są jeszcze jeziorowe, ale tych nie łowiłem. Jak wiesz ostatnio u nas tego dostatek... To powinna być tzw. alpejska, ale po tych krzyżówkach, to nieraz już sam nie wiem co to za hybryda...Nie wiem czy oglądaliście:https://www.youtube.com/watch?v=ItvlqNpjcHk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 12 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 Są jeszcze jeziorowe, ale tych nie łowiłem. Jak wiesz ostatnio u nas tego dostatek... To powinna być tzw. alpejska, ale po tych krzyżówkach, to nieraz już sam nie wiem co to za hybryda...Nie wiem czy oglądaliście: ???? obejrzałem ???? masakra sami sobie zakładamy pętle ????. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 12 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 Kilka sztuk do pudełka co bym jak dziad na stare rumple nie łowił ???? ????. Myślę że nadchodzi czas na wahadlo puszczone w długim opadzie i z wolniutkim prowadzeniem na głębszej wodzie ???? czas się troszkę uzbroić ????. 9cm. 10cm i 11cm 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 12 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 Chyba kupię Ci wózek... Gdzie Ty to pomieścisz? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 12 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 Chyba kupię Ci wózek... Gdzie Ty to pomieścisz?O właśnie chcę taki tylko ma być duży samojezdny i najlepiej na gąsienicach co by w terenie dobrze szedł bo ja go nie uciagne ???? ????. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 12 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 No nie kolego, tak dobrze to nie będzie. Ja myślałem o wózku do max. 200 zł a Ty mi tu z pomysłem za dziesiątki tysięcy. Trzeba poszukać kompromisu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 12 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 No nie kolego, tak dobrze to nie będzie. Ja myślałem o wózku do max. 200 zł a Ty mi tu z pomysłem za dziesiątki tysięcy. Trzeba poszukać kompromisu Żartowałem po co mi wózek przecież ja nie mam wcale tak dużo wahadłówek kilka sztuk w pudełku ???? ????. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 12 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 Kilka sztuk ale dziennie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 12 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 Chyba kupię Ci wózek... Gdzie Ty to pomieścisz?Taczke 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 12 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 Chyba kupię Ci wózek... Gdzie Ty to pomieścisz?Taczke Tani kupcie, bo Jacek i tak natychmiast go potnie na kolejne blaszki! ;) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
timon Opublikowano 12 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 Super wykonanie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 12 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 Dziś od kolegów elektryków dostałem takie cuś ???? ???? naprawdę dostałem ????. Ścianka 2.2mm jak dla mnie za grube musiało przejść proces rozklepania ???? strasznie chałaśliwy taki proces jest ????. Jutro coś się wymyśli z tego ???? ☺. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 13 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 Wyszły trociowe I dwie na brudno ☺. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 13 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 Czary Panie... To jakieś czary!... Hej Jacek, czy ty do "roboty" nigdy nie chodzisz?.... ;) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 13 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 Mało tego, że do roboty nie chodzi, to jeszcze złom zbiera z którego czaruje Jacek "skombinować" Ci trochę złomu do czarów? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 13 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 Fajne miedzianki .Kolor ulubiony przez trocie.Kto nie ma miedzi ten w domu siedzi 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 13 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 Kto nie ma miedzi ten w domu siedzi A ja mam i też w domu siedzę... ;/ 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 13 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 A ja mam i też w domu siedzę... ;/Bo Ty Wieśku masz całą instalację z miedzi, a nie wahacze . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 13 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 (edytowane) Bo Ty Wieśku masz całą instalację z miedzi, a nie wahacze .Oj to ja bym Wiesia chętnie odwiedził ???? ????.Taka instalacja to jak kopalnia złota ????????. Edytowane 13 Września 2017 przez jacek.hetflaisz 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 13 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 Bo Ty Wieśku masz całą instalację z miedzi, a nie wahacze .Heheh!... Oj! Moja druga pasja (motocykl) poszła w te instalacje, więc można ją zamienić na ...pierwszą pasję, czyli wędkarskie tematy! Oj to ja bym Wiesia chętnie odwiedził .Taka instalacja to jak kopalnia złota ."Wbijaj" Jacku do Pyrlandii! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 14 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 Heheh!... Oj! Moja druga pasja (motocykl) poszła w te instalacje, więc można ją zamienić na ...pierwszą pasję, czyli wędkarskie tematy! "Wbijaj" Jacku do Pyrlandii! Wiesiu motocykle to też i moja pasja choć dziś to są to dwa stare rumaki które służą mi do dojazdu w najbardziej ekstremalne odcinki moich rzek tam gdzie autem się nie da dojechać ja nimi docieram wszędzie i tym samym mam dwie frajdy wędkowanie i jazda na motocyklu. A i niewiele osób dociera w takie niedostępne miejsca☺. A Twojej instalacji narazie ciąć nie będziemy bo zima idzie będzie Ci zimno ????.Może na wiosnę ???? ????. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 14 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 Eksperymentalne z blachy 2mm dwie Delbanki 7.5cm i 8cm 23g i 24g I dwie rybki z pierwszego mojego wzoru 6.6cm 18g 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piastun Opublikowano 14 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 No ciekawy jestem tych cięższych delbanek z blachy 2mm, te pstrągowe uważam za kapitalne, pozdrawiam Jacku 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi