Skocz do zawartości

Moje wahadłówki Delbanka, Rybka i inne.

Rekomendowane odpowiedzi

A gdyby tak RYBKĘ wykonać w ten sposób: przód sklepać na cienko a część ogonową na grubiej.

Coby leciała jak pocisk karabinowy  :o

Jakoś tam na pewno na pracę wpłynie- ale....​

Z moich skromnych doświadczeń wiem że to byłby zgon Rybki straciła by wszystkie swoje atuty niestety ????, i niech zostanie tak jak jest czyli praca od pierwszego dotknięcia wody wystarczy że do niej wpadnie i juz pracuje nawet bez zwijania ????.
  • Like 1

Na małą rybkę Jacka uwiesiła się i palia alpejska. Czyli można tą przynętą połowić rybki z tej rodziny.

A jednak rybcia coś tam łowi ???? to cieszy mnie to.

Wiesz wiedziałem że to są palie ale nie wiedziałem że alpejskie ???? ☺. Człowiek cały czas się uczy ????.

• Like 1

Są jeszcze jeziorowe, ale tych nie łowiłem. Jak wiesz ostatnio u nas tego dostatek... To powinna być tzw. alpejska, ale po tych krzyżówkach, to nieraz już sam nie wiem co to za hybryda...

Nie wiem czy oglądaliście:

https://www.youtube.com/watch?v=ItvlqNpjcHk

• Like 1

Są jeszcze jeziorowe, ale tych nie łowiłem. Jak wiesz ostatnio u nas tego dostatek... To powinna być tzw. alpejska, ale po tych krzyżówkach, to nieraz już sam nie wiem co to za hybryda...

Nie wiem czy oglądaliście:

???? obejrzałem ???? masakra sami sobie zakładamy pętle ????.

• Like 1

Kilka sztuk do pudełka co bym jak dziad na stare rumple nie łowił ???? ????.

Myślę że nadchodzi czas na wahadlo puszczone w długim opadzie i z wolniutkim prowadzeniem na głębszej wodzie ???? czas się troszkę uzbroić ????.

post-65453-0-76938000-1505206895_thumb.jpgpost-65453-0-65722400-1505206911_thumb.jpgpost-65453-0-90051700-1505206931_thumb.jpgpost-65453-0-60880100-1505206950_thumb.jpgpost-65453-0-97915100-1505206966_thumb.jpgpost-65453-0-61377800-1505206982_thumb.jpg

9cm. 10cm i 11cm

• Like 7

No nie kolego, tak dobrze to nie będzie. Ja myślałem o wózku do max. 200 zł a Ty mi tu z pomysłem za dziesiątki tysięcy. Trzeba poszukać kompromisu ;)

Żartowałem po co mi wózek przecież ja nie mam wcale tak dużo wahadłówek kilka sztuk w pudełku ???? ????.

• Like 1

Dziś od kolegów elektryków dostałem takie cuś ???? ???? naprawdę dostałem ????.

post-65453-0-98268400-1505249667_thumb.jpg

Ścianka 2.2mm jak dla mnie za grube musiało przejść proces rozklepania ???? strasznie chałaśliwy taki proces jest ????.

post-65453-0-22127000-1505249701_thumb.jpgpost-65453-0-05477100-1505249746_thumb.jpgpost-65453-0-51348100-1505249795_thumb.jpg

Jutro coś się wymyśli z tego ???? ☺.

• Like 2

Bo Ty Wieśku masz całą instalację z miedzi, a nie wahacze ;) :) .

Oj to ja bym Wiesia chętnie odwiedził ???? ????.

Taka instalacja to jak kopalnia złota ????????.

Edytowane przez jacek.hetflaisz
  • Like 3

Bo Ty Wieśku masz całą instalację z miedzi, a nie wahacze  ;)  :) .

Heheh!... Oj! Moja druga pasja (motocykl) poszła w te instalacje, więc można ją zamienić na ...pierwszą pasję, czyli wędkarskie tematy! ;)

Oj to ja bym Wiesia chętnie odwiedził .

Taka instalacja to jak kopalnia złota .

"Wbijaj" Jacku do Pyrlandii! ;) 

• Like 1

Heheh!... Oj! Moja druga pasja (motocykl) poszła w te instalacje, więc można ją zamienić na ...pierwszą pasję, czyli wędkarskie tematy! ;)

"Wbijaj" Jacku do Pyrlandii! ;)

Wiesiu motocykle to też i moja pasja choć dziś to są to dwa stare rumaki które służą mi do dojazdu w najbardziej ekstremalne odcinki moich rzek tam gdzie autem się nie da dojechać ja nimi docieram wszędzie i tym samym mam dwie frajdy wędkowanie i jazda na motocyklu. A i niewiele osób dociera w takie niedostępne miejsca☺.

A Twojej instalacji narazie ciąć nie będziemy bo zima idzie będzie Ci zimno ????.

Może na wiosnę ???? ????.

• Like 1