smudek Opublikowano 14 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 Ciekawy wzorek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 14 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 No ciekawy jestem tych cięższych delbanek z blachy 2mm, te pstrągowe uważam za kapitalne, pozdrawiam JackuKiedyś zrobiłem podobnej wielkości Debanke też z blachy 2mm. Mialem też zrobione dobrą garść innych wahadeł takich typowo trociowych. I czasami z takimi nowymi blaszkami lecę nad rzekę sprawdzić jak pracują. I było takie coś takie testy przeprowadzam zazwyczaj w dobrych miejscówkach staje rozkladam pudło i sprawdzam po koleji prace blaszek. I tego dnia sprawdziłem juz prawie wszystkie a było to kilkanaście sztuk praca wszystkich była ok ale nic się więcej nie działo i na koniec poszła do wody właśnie ta ciężka Delbanka i co kilka obrotów korbką i walniecie byl to pstrąg potokowy dobrze powyżej 40cm. Było to dziwne zdarzenie nie wiadomo czy przypadek czy nie. Podobne zdarzenie miałem z moja Rybką też na rzece ale w tym przypadku sytuacja powtórzyła się już kilka razy a co dziwne praca Rybki w rzece jest trochę dziwna taka wydaje mi się nie pstragowa. I chyba musze to przetestować bardziej , bo to chyba nie były zbiegi okoliczności ani przypadki. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 15 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 Ciekawy wzorek Wzorki można wykonać rozmaite ale moim zdaniem wzorki są dla nas wędkarzy dla ryb ważniejsza jest praca przynęty. Ale ładna przynętą daje nam wiarę i przekonanie i chęć do łowienia. Choć ja osobiście bardziej zwracam uwagę na prace przynęty zdobienie jest niej ważne ☺. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 15 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 Małe co nieco dla nowych właścicieli ????. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 15 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 Cieszą oko jak zawsze Jacku a myślałeś jak o tym co by przyozdobić je paskami ciemnymi tak na okonia ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 15 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 Cieszą oko jak zawsze Jacku a myślałeś jak o tym co by przyozdobić je paskami ciemnymi tak na okonia ?Jacku ciekawy pomysł ☺. Muszę nad tym pomyśleć tylko nie mam ani sprzętu do malowania a i zdolności malarskich chyba też nie mam. Ale pomyślę nad tym. Od jakiegoś czasu chodzi mi zrobienie blaszki w kształcie szczupaka . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ObraFM Opublikowano 15 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 Ja małe RYBKI mam pryśnięte czarnym sprayem, na to żółte kropki i okonie jak nie w pyszczek chwytają to za boczek się nadzieją: widocznie z zaciekawieniem płyną obok- a że RYBKA intensywnie pracuje to się nadziewają ciekawskie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 15 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 Pierwsze podejście do tego szczupaka, tylko skąd wziąć zieloną blachę? ???? ????. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 15 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 (edytowane) Pierwsze podejście do tego szczupaka, tylko skąd wziąć zieloną blachę? .U mnie, na kościelnym dachu blacha całkowicie zzieleniała (chyba mosiężna jest...) Edytowane 15 Września 2017 przez Dokuś 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 15 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 Pierwsze podejście do tego szczupaka, tylko skąd wziąć zieloną blachę? . U mnie, na kościelnym dachu blacha całkowicie zzieleniała (chyba mosiężna jest...) I problem rozwiązany 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 15 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 U mnie, na kościelnym dachu blacha całkowicie zzieleniała (chyba mosiężna jest...) Raczej miedziana jak zzieleniała chyba ze wstydu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 15 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 No dobra to kto ma najbliżej do tego kościoła????? ????. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 15 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 Złota z meczetu nie może być? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 16 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2017 Szczupak albinos ???? ciekawe co na to szczupaki ???? ????. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 16 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2017 No Jacku teraz to mi dopiero kopara opadła-REWELKA 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 16 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2017 Szczupak albinos ciekawe co na to szczupaki .Na pewno się polubią fenomenalne wykonanie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 16 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2017 Szczupak albinos ciekawe co na to szczupaki .Boski! Na dach kościoła z nim, to trochę kolorów nabierze! (Jacku, już zaklepuję sobie ze dwie sztuki) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 16 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2017 Albinos ma też kolegę tylko taki kurduplowaty ten kolega ale samotny już nie będzie ????. Kurdupel ma 20g. Narazie są to fazy testowe ???? ☺. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 16 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2017 Jacku obaj bracia pięknie się prezentują,już je widzę w szczupaczych kolorach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 16 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2017 Boski! Na dach kościoła z nim, to trochę kolorów nabierze! (Jacku, już zaklepuję sobie ze dwie sztuki) Wiesiu będę pamiętał o Tobie ☺. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 16 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2017 Jacku obaj bracia pięknie się prezentują,już je widzę w szczupaczych kolorach Alku szykuj farby bo ja też chcę go zobaczyć w szczupaczych barwach . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 16 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2017 No i takie jeszcze dzisiaj zmajstrowałem 4szt po 5cm a ta jedna to mi się znalazła ze starych ☺. To na pstrągi ????. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 16 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2017 Albinos ma też kolegę tylko taki kurduplowaty ten kolega ale samotny już nie będzie .Jak Bolek i Lolek, Obeliks i Asterix, Kajko i Kokosz, Flip i Flap, Lech i Jaro... A nie! To to nie!... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 16 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2017 Jak Bolek i Lolek, Obeliks i Asterix, Kajko i Kokosz, Flip i Flap, Lech i Jaro... A nie! To to nie!... Wiesiu jak Kargul z Pawlakiem . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 16 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2017 Wiesiu jak Kargul z Pawlakiem . O! To to to to!... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi