jacek.hetflaisz Opublikowano 17 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 Dziś albinos uczył się pływać. Filmik jest na Youtube pt.wahadlowka szczupak albinos.Mi nie wychodzi przeniesienie tego filmiku tutaj jak ktoś dałby rade to się nie pogniewam ????. Jeden dzień nad wodą a jak się opalił ????. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 17 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 Dziś albinos uczył się pływać.Filmik jest na Youtube pt.wahadlowka szczupak albinos.Mi nie wychodzi przeniesienie tego filmiku tutaj jak ktoś dałby rade to się nie pogniewam . Jeden dzień nad wodą a jak się opalił .Łał! Ale fajnie płetewki ściemniały! A łuski też szczupakowi będziesz robił? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 17 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 (edytowane) Złoty Edytowane 17 Września 2017 przez Michał. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ObraFM Opublikowano 17 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 https://youtu.be/8XG_U-9xnMsPraca wahadłówek- mój kanał na Youtube. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 17 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 https://youtu.be/8XG_U-9xnMs Ale ładnie zamiata 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 17 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 Łał! Ale fajnie płetewki ściemniały! A łuski też szczupakowi będziesz robił?Wiesiu raczej nie myślałem nad cetkami takimi szczupakowymi ☺. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 17 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 Wiesiu raczej nie myślałem nad cetkami takimi szczupakowymi ☺.Genialnie! Centki to luksus! Będzie pięknie! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 17 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 Ja bym olał łuseczkę,a dał kolorki A tak poza tym to praca szczupaczka na filmiku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 18 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2017 Dwie karbowane pstrągówki są debest a szczupaczek będzie wymiatał... szczupole 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 18 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2017 Nowy tydzień walczę dalej cześć tego co jest w planie do wykonania coś na gotowo coś do malowania będzie na szczupaka,okonia,pstraga☺ ????. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 18 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2017 No to czekamy z niecierpliwością 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 18 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2017 Przerobiłem a raczej przemalowałem nieco rekinki Jacka tylko jak zwykle mój pstryczek nie ogarnął opalizacji 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 18 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2017 Przerobiłem a raczej przemalowałem nieco rekinki Jacka tylko jak zwykle mój pstryczek nie ogarnął opalizacji Łowiłeś na rekinki? Ja mam rekinka tylko jako amulet na szczęście! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 19 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 Jeszcze nie ale w niedzielę będą testowane je pod względem łowności bo o pracy chyba nie muszę pisać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 19 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 Cuś tam skończyłem ???? ciężko coś mi wczoraj szło jakiś kiepski dzień był ????. Delbanki kształt trochę inaczej ozdobione I coś do malowania malarza już znacie daje czadu ciekawe co z tymi wymyśli ????. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 19 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 No właśnie chciałem złożyć reklamację co do dnia wczorajszego... W tym tempie wytwarzania zostaniesz niedługo milionerem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 19 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 (edytowane) No właśnie chciałem złożyć reklamację co do dnia wczorajszego... W tym tempie wytwarzania zostaniesz niedługo milionerem Milionerem napewno nie zostanę a i nie chciałbym bym nim być, co to za życie jak się wszystko ma to nie dla mnie strasznie nudne. ????. Ja porostu lubię jak mi kowadlo nie stygnie ???? ????. Milionerzy to chyba nawet blaszek nie klepią ????straszne takie życie ????. Edytowane 19 Września 2017 przez jacek.hetflaisz 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 19 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 Klep, klep, bo robisz to super a pasja jest najważniejsza 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 19 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 Klep, klep, bo robisz to super a pasja jest najważniejsza Dzięki. Klepie klepie ale fakt faktem że kowadlo juz mi się rozpi......a znaczy psuje jutro do serwisu pójdzie bo pracować już się na nim nie daje ???? ????. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 19 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 Leżakowanie do jutra ????. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 20 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2017 Koniec leżakowania teraz do roboty ????. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 20 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2017 I takie tam dwie miały być ala stare taki prostackie jakby zrobione na kolanie ???? ????. I moje paskudy jeszcze 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 20 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2017 Te nacinane dwustronnie 4-6 g będą moje, ale ... w przyszłym sezonie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 20 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2017 C Te nacinane dwustronnie 4-6 g będą moje, ale ... w przyszłym sezonie Chyba więcej będą mieszać te jednostronne. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 21 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 (edytowane) Mam dwustronne i też... nieźle mieszają. Nacięcia muszą być asymetryczne do mieszania Edytowane 21 Września 2017 przez Delbanka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi