Franc Opublikowano 21 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 I moje paskudy jeszcze 20170920_201203_Richtone(HDR).jpg20170920_201152_Richtone(HDR).jpgCo one tak porozdziawiały kaczerbichy i się gapią 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 21 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 (edytowane) Co one tak porozdziawiały kaczerbichy i się gapią Jacku to jak w tej bajce o Czerwonym Kapturku "Żeby Cię lepiej widzieć " .???? ????. Edytowane 21 Września 2017 przez jacek.hetflaisz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 21 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 Jak jakiś będzie bez roboty Esox lucius to może bym rekina uspokoił w pudełku 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 21 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 Jak jakiś będzie bez roboty Esox lucius to może bym rekina uspokoił w pudełku Jacku napewno jakiegoś nieroba znajdę???? ????. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 21 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 Czwarta wersja 18g ????. Jakieś cętki zrobiłem ale sam nie wiem ???? 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 21 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 Będziesz je malował? Może miejsca centek lekko przyciemnić? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 21 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 Będziesz je malował? Może miejsca centek lekko przyciemnić?Ja ich nie dam rady pomalować brak odpowiedniego sprzętu. Cętki przydało by się przyciemnić ale nie mam nic do patynowania. Już dawno miałem coś kupić ale ciągle jakoś zapominam ????. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 21 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 Prototyp ???? ????. Ale chyba przesadziłem trochę ????. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 21 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 No pojechałeś po bandzie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 21 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 No pojechałeś po bandzie Nooo...czasami mnie poniesie troszkę ????. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 21 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 Prototyp . Ale chyba przesadziłem trochę . :) Jacek, jeszcze nie jest źle, ale jak zaczniesz robić nietoperza, szczura i żabokaczkę, to wypisuję się z tego wątku!... :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 21 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 :) Jacek, jeszcze nie jest źle, ale jak zaczniesz robić nietoperza, szczura i żabokaczkę, to wypisuję się z tego wątku!... :) Wiesiu a jak wygląda ta żabokaczka? Bo szczura znam nietoperza też ale tego ostatniego stwora nieznam ????. Bardzo ciekawe zwierzątko to musi być. ????. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 21 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 Wiesiu a jak wygląda ta żabokaczka? Bo szczura znam nietoperza też ale tego ostatniego stwora nieznam .Bardzo ciekawe zwierzątko to musi być. .To przynęty znanej firmy (SG) a ta ostatnia pozycja, to podobno najnowsze dziecko.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 21 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 To przynęty znanej firmy (SG) a ta ostatnia pozycja, to podobno najnowsze dziecko.... A ja już myślałem że to tylko mi odwaliło ????. Obiecuje że narazie nic głupiego nie zrobię ????. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 22 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 (edytowane) Chłopaki a może żabowąż może być kolejną odsłoną... ewentualnie żabokrólik ...Tak na poważnie - nie idź tą drogą Jacku Edytowane 22 Września 2017 przez Delbanka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 22 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 No to żeście mnie tak nastraszyli że już takich rzeczy nie będę robił ????. Ale co zacząłem to jeszcze skończyć musiałem ????. Dwa szczupłe są bardzo bezpieczne bo im gęby nie zrobiłem zapomniałem ???? ale nie będą chciarz gryzły ???? ????. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 22 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 No to żeście mnie tak nastraszyli że już takich rzeczy nie będę robił .Ale co zacząłem to jeszcze skończyć musiałem . Dwa szczupłe są bardzo bezpieczne bo im gęby nie zrobiłem zapomniałem ale nie będą chciarz gryzły .Teraz to nie wiem co o tobie myśleć ty agresorze nie bij blach bo ktos założy ci niebieską kartę i to nie będzie karta PZW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 22 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 (edytowane) No to żeście mnie tak nastraszyli że już takich rzeczy nie będę robił .Ale co zacząłem to jeszcze skończyć musiałem .20170922_092256.jpg20170922_092308.jpg20170922_092348.jpg20170922_092405.jpg20170922_092439.jpg20170922_092821.jpgDwa szczupłe są bardzo bezpieczne bo im gęby nie zrobiłem zapomniałem ale nie będą chciarz gryzły .Tak na poważnie to wypróbuj Jacku prototyp nad wodą, bo może się okazać bardzo skuteczny, przy spełnieniu pewnych okoliczności.Na marginesie tym szczupaczkom zdecydowanie brakuje tych ciemnych centek. Wyjścia są dwa - albo wytrawisz je sam kwasem lub pomalujesz, albo... wyślij je do mnie i ja je pomaluje Edytowane 22 Września 2017 przez Delbanka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 22 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 No Jacku okoń zdecydowanie odrzył z tymi czerwonymi płetwami.Jak zawsze robota pierwsza klasa ;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 22 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 No Jacku okoń zdecydowanie odrzył z tymi czerwonymi płetwami.Jak zawsze robota pierwsza klasa ;)Dzięki Alku ????. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 22 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 Od teraz na poważnie ????. Kowadełko zregenerowane ☺. Można klepać dalej ????. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 22 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 Wrzuć filmik z pracą okonia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 22 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 Jacku i to waży,pytam z ciekawości bo po zdjęciu sądzę że lekkie to to nie będzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 22 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 Jacku i to waży,pytam z ciekawości bo po zdjęciu sądzę że lekkie to to nie będzie To będzie jak dobry ciężarek gruntowy ????. Szczerze Alku to nie wiem ???? parę kilo będzie,lepiej żeby na nogę nie spadło. Oj cicho znalazłem jakąś wagęSam myślałem że więcej ????w sumie nie tak wiele. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 22 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 Wrzuć filmik z pracą okonia Postaram się coś nagrać może jutro albo w niedziele ☺. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi