LOLO Opublikowano 22 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 O też obstawiałem że to dużo więcej waży,tak to solidnie się prezentuje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 24 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 Weekend wędkarski zakończony ????. Szału nie było ale coś tam gryzło.Co niektóre blaszki przeszły naukę pływania Są dwa filmik na Youtube pt.Wahadlowka Okoń 18g iWahadlowka szczupak mały 19g. Tylko oczywiście ja nie dam rady ich tu przenieść ???? może ktoś znowu mnie wyręczyć ????. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 25 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 Albinos ma braciszka Ciut cięższy 30g A tak się ma 14cm do 10.5cm 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ObraFM Opublikowano 25 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 (edytowane) Wahadłówka Okoń 18g: https://www.youtube.com/watch?v=ChtVinMrqxoWahadłówka Szczupak mały 10cm 19g:https://www.youtube.com/watch?v=Ss-QGMHuY6wWahadłówka Szczupak Albinos: https://www.youtube.com/watch?v=8XG_U-9xnMsKanał z filmami prezentującymi pracę innych wahadłówek. Edytowane 25 Września 2017 przez ObraFM 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 25 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 (edytowane) Jjjuppi!... W sobotę na Warcie połowiłem na Rybkę kilka okoni i szczupaczka. Satysfakcja jest (choć rybki nie były ogromne), bo byłem jedynym wędkarzem, który w ogóle coś złowił! Tak, więc, Jacku Twoje blaszki działają cuda! Edytowane 25 Września 2017 przez Dokuś 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 26 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 Kolejny odpad ☺. Łuska migomatu. I takie coś na rzekę do łowienia w dryfie , praca mocno wyczuwalna na kiju ????. 6.5cm 13g 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 26 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 Jacku, nie wprowadzaj ludzi w błąd. Zgodnie z potoczną definicją wikipedii, to Odpady – wszystkie nieprzydatne substancje i przedmioty. Trudno w tym przypadku o czymś takim mówić 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 26 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 Rety! Rety!... A jeden mój szczupak jest bardzo "serio", bo nie ma uśmiechu. Oby na "SERIO" rybki łowił! Dzięki Jacku! 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 27 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 Na szybkiego 2×14g 8cm ????☺. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 27 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 Piękne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roobek Opublikowano 27 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 (edytowane) Witam wszystkich zainteresowanych Dzisiaj pierwszy raz miałem wahadełka Janusza nad wodą i mogę z czystym sumieniem polecić może bez szału jeśli chodzi o wymiary, największy szczupaczek 62 i okoń 32 a finalnie 6 szczupaczkow i 3 okonie wszystko na rybkę Janusza Wielkość ryb, którymi chwalimy się pokazując zdjęcia, obowiązuje na całym forum. W wątkach autorskich również.Zdjęcie szczupaczka usunąłem. Edytowane 27 Września 2017 przez woblery z Bielska 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 27 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 Witam wszystkich zainteresowanych Dzisiaj pierwszy raz miałem wahadełka Janusza nad wodą i mogę z czystym sumieniem polecić może bez szału jeśli chodzi o wymiary, największy szczupaczek 62 i okoń 32 a finalnie 6 szczupaczkow i 3 okonie wszystko na rybkę Janusza Jakiego Janusza? :) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 28 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 Jakiego, jakiego - no tego, właśnie tego, w końcu Januszy u nas dostatek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roobek Opublikowano 28 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 Ojej bardzo przepraszam autora chodzi mi oczywiście o rybki Jacka jeszcze raz przepraszam ???? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 28 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 Ojej bardzo przepraszam autora chodzi mi oczywiście o rybki Jacka jeszcze raz przepraszam ????Nic się nie nie stało przecież Janusz to ładne imię ???? ????. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 28 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 No i Jacku klamka zapadła... - Tak jak jedną z blaszek nazwałeś "Galaktyką", to teraz do kolekcji musi dołączyć blaszka "Januszka"! Do dzieła! CZE-KA-MY! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 28 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 No nic nie odda tematu przejęzyczenia lepiej https://www.youtube.com/watch?v=32ScE9iIdTE 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 29 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 Oj lekko nie będzie ???? ????. To jeszcze nie wszystkie ????. Będzie od 7cm do 15cm ????. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roobek Opublikowano 29 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 Oj lekko nie będzie ???? ????. To jeszcze nie wszystkie ????. Będzie od 7cm do 15cm ????. 20170929_072905.jpgBędzie gorąco ????Tak patrzę i coś czuję że moje też tam leżą ???? dużo mocy życzę ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 29 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 Będzie gorąco ????Tak patrzę i coś czuję że moje też tam leżą ???? dużo mocy życzę ????Leżą leżą czarne konie prawie już są ogony do malowania zostały ????. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roobek Opublikowano 29 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 Leżą leżą czarne konie prawie już są ogony do malowania zostały ????. 20170929_133630.jpgWow ale jesteś szybki ???? już wyglądają super ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 29 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 Wow ale jesteś szybki już wyglądają super U Jacka nie ma srania po krzakach 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 29 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 (edytowane) U Jacka nie ma srania po krzakach Oj czasami na rybach się zdarza ???? ????. A tak na poważnie to nie lubię mieć zaległości i jak coś obiecuje to staram się wywiązać z obietnicy jak to mówią słowo ważniejsze od pieniędzy ☺. Edytowane 29 Września 2017 przez jacek.hetflaisz 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roobek Opublikowano 29 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 Oj czasami na rybach się zdarza ???? ????. A tak na poważnie to nie lubię mieć zaległości i jak coś obiecuje to staram się wywiązać z obietnicy jak to mówią słowo ważniejsze od pieniędzy ☺.Brawo Ty pełna profeska ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamol84 Opublikowano 29 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 Może i moje gdzieś wśród nich się znajdą Wysłane z mojego LG-M250 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi