jacek.hetflaisz Opublikowano 29 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 (edytowane) Może i moje gdzieś wśród nich się znajdąWysłane z mojego LG-M250 przy użyciu TapatalkaByły były jutro idą pod młotek ????. Edytowane 29 Września 2017 przez jacek.hetflaisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamol84 Opublikowano 29 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 Super, juz nie moge doczekać się testów:) Wysłane z mojego LG-M250 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roobek Opublikowano 29 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 Super, juz nie moge doczekać się testów:) Wysłane z mojego LG-M250 przy użyciu TapatalkaI słusznie ???? ja byłem, nie źle to napisałem jestem bardzo zadowolony ???? lepiej odrazu domów coś ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 30 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 WIWAT NASZ MISTRZ !!! WIWAT ON!!! URODZINKOWE: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO I NIECH KOWADEŁKO NIE STYGNIE A DOLNIK TRZESZCZY JACKU !!! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 30 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 100 lat nad woda i kowadłem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamol84 Opublikowano 30 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 100 lat nad woda i kowadłem Przypomnialo mi się za dzieciaka takie życzenia: "Sto lat!!!... Ciężkich robót!" Wysłane z mojego LG-M250 przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piastun Opublikowano 30 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 Sto lat Jacku, przede wszystkim zdrowia, udanych wzorów blaszek i niech Ci rybki wynagradzają Twoje wysiłki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 30 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 Stu szczęśliwych lat! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roobek Opublikowano 30 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 No to i ja też Życzę Sto lat i spełnienia marzeń 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 30 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 Sto lat Jacku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 30 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 Bardzo dziękuję wszystkim za życzenia. Powiem tak na jerku jestem krótko ale poznałem wielu wspaniałych ludzi i naprawdę jest mi tu bardzo fajnie . Czuje się naprawdę przyjazną przyjacielską atmosferę.???????? Jeszcze raz dziękuję za życzenia ☺ ????. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 30 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 No dobra urodziny urodzinami ale co miałem zrobić to zrobiłem ????. Te na jesienne mamuśki A te czarne konie na zawody 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 30 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 Bardzo dziękuję wszystkim za życzenia.Powiem tak na jerku jestem krótko ale poznałem wielu wspaniałych ludzi i naprawdę jest mi tu bardzo fajnie . Czuje się naprawdę przyjazną przyjacielską atmosferę.Jeszcze raz dziękuję za życzenia ☺ .Jacku, po prostu swoimi wahadełkami i nie tylko, podbiłeś nasze serca . 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roobek Opublikowano 30 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 Jacku, po prostu swoimi wahadełkami i nie tylko, podbiłeś nasze serca .Nasze serca to wiadomo, wędkarze to takie sroki na przynęty a jeszcze jak są takie pikne to w ogóle ślinka leci. Ale najważniejsze w tym wszystkim jest to że te wahadła bodbiły serca ryb, są bardzo łowne i według mnie to o to głównie chodzi 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 30 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 Sto lat Jacku,zdrówka,konkretnych połowów i mnóstwa pomysłów w tworzeniu przynęt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 30 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 Jeszcze raz wielkie dzięki za życzenia i dobre słowo, jesteście naprawdę super goście fajnie jest mieć takich kolegów ????. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 30 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 To jeszcze ja Jacku zdrówka , zdrówka i jeszcze raz pieniędzy [emoji847] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 30 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 Dopiero wróciłem z ryb a tu... Jacek świętuje Wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń i dużo zdrowia. Zapomniałem dodać i metrowej troci 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ObraFM Opublikowano 30 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 A ja Ci życzę takiej gone fishing 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 30 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 Oj chłopaki teraz to się wzruszyłem zaraz się rozkleje ????, to chyba będą najfajniejsze urodziny jakie miałem ☺ ????. Dzięki. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 30 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 Ty się tu nie roklejaj, bo kto będzie nam blachy klepał. Świętuj, świętuj a jutro... do klepania 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 30 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 Ty się tu nie roklejaj, bo kto będzie nam blachy klepał. Świętuj, świętuj a jutro... do klepania To na ryby jutro nie mogę iść?????. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 30 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 To na ryby jutro nie mogę iść?.Oj tam... Zrób sobie raz święto i ...NIE IDŹ NA RYBY! ;) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 30 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 Idż, tylko troćkę złów, ewentualnie wieczorem poklep... nie koniecznie blachę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 30 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 (edytowane) Oj tam... Zrób sobie raz święto i ...NIE IDŹ NA RYBY! ;) Nie mam takiej opcji żebym ja na rybki nie poszedł ???? ????.Właśnie jak jestem na rybach to jest wtedy dla mnie święto ???? Edytowane 30 Września 2017 przez jacek.hetflaisz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi