Banjo Opublikowano 30 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 To na ryby jutro nie mogę iść?.Dzisiaj są Twoje urodziny. Jutro to już normalny dzień, na ryby nie wypada iść, zwłaszcza, że czekamy na następne wahadła, które tutaj zaprezentujesz . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 30 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 Dzisiaj są Twoje urodziny. Jutro to już normalny dzień, na ryby nie wypada iść, zwłaszcza, że czekamy na następne wahadła, które tutaj zaprezentujesz .Oj do poniedziałku wytrzymacie ???? ????. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 3 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 Jak by co to Jacek w poniedziałek nic nie robił????, ale mamy wtorek i Jacek wziął się do roboty???? i zrobił takie jakby krasnopiurki 10g, 10g,13g, 14g,17g ????. Ciężko to zobaczyć na moich zdjęciach są zrobione bardziej na złoto z małą ilością srebra. ????. Jedna z blachy miedzianej reszta mosiądz 1mm. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roobek Opublikowano 3 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 Nie no piknie ???? tylko czemu ja se takich nie zamówił ???? szkoda że sobie taki dość zapas zrobiłem no nic next time ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 3 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 Dzisiejszy prezent od kolegi na czarną godzinę jak znalazł ????. Te małe łuski to raczej na wirówki albo cykady blaszka 0.5mm przerobi się ???? ☺. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 3 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 Dzisiejszy prezent od kolegi na czarną godzinę jak znalazł .Te małe łuski to raczej na wirówki albo cykady blaszka 0.5mm przerobi się ☺. To już przekracza moje pojmowanie wędkarstwa!... Hetfllaisz!... ...Ty mnie wykończysz! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 3 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 (edytowane) Będzie więcej Jacku, będzie więcej Obawiam się, że czarna godzina będzie musiała szybciej nadejść, no chyba, że założysz hurtownie Dokuś niech robi, skoro ma talent a wabiki skuteczne Edytowane 3 Października 2017 przez Delbanka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 3 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 Będzie więcej Jacku, będzie więcej Obawiam się, że czarna godzina będzie musiała szybciej nadejść, no chyba, że założysz hurtownie Dokuś niech robi, skoro ma talent a wabiki skuteczne Tak się domyślałem, że to od Ciebie! :) ...A potencjał militarny naszego kraju maleje!... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 3 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 Tak się domyślałem, że to od Ciebie! :) ...A potencjał militarny naszego kraju maleje!... Nie, no właśnie rośnie, bo trenujemy na strzelnicy, więc chyba lepiej 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 3 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 Nie, no właśnie rośnie, bo trenujemy na strzelnicy, więc chyba lepiej Podsuń Jackowi naszego wodza od obrony narodowej, to go może też ...wyklepie! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 3 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 Podsuń Jackowi naszego wodza od obrony narodowej, to go może też ...wyklepie! O to to nie, może nam da coś jeszcze innego do klepania... podsunąłeś mi pewną myśl... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 4 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 Coś ala mors 2 8cm 6g blacha 0.5mm mosiądz ????. Taki listek ☺. Jak by co to kolega mnie podpuścił ????. Normalnie takich nie robię ????. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 4 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 (edytowane) Delta szwardron , wilków alfaZnaczy się lux Edytowane 4 Października 2017 przez Franc 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 4 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 Ach, powstał jeszcze jeden liścio mors ????. A powstał z tego poznajecie? ???? Ciut większy 8.5cm 8g jedna strona mosiądz wewnątrz jakiś chrom czy nikiel. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 4 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 Coś ala mors 2 8cm 6g blacha 0.5mm mosiądz ????. Taki listek ☺. 20171004_080941.jpg Jak by co to kolega mnie podpuścił ????. Normalnie takich nie robię ????.Ładny ten "liścio".Jego wahania powinny pobudzić nawet bardzo niemrawego osobnika !!!! ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 4 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 Ładny ten "liścio".Jego wahania powinny pobudzić nawet bardzo niemrawego osobnika !!!! ????To już Jacek sprawdzi, tylko żeby pamiętał co by z wiatrem rzucać bo pod wiatr to liściu może w druga stronę polecieć ????. Ja osobiście łowie tylko na moje Rybki jeśli chodzi o wahadlowki ???? ????. Dają radę i na płyciutkiej wodzie i na kilku metrach.☺. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptr Opublikowano 4 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 Ach, powstał jeszcze jeden liścio mors ????. A powstał z tego poznajecie? ???? CAM01654.jpg 20171004_092552.jpg Ciut większy 8.5cm 8g jedna strona mosiądz wewnątrz jakiś chrom czy nikiel. 20171004_095758_Richtone(HDR).jpg 20171004_095811_Richtone(HDR).jpg 20171004_095412.jpg 20171004_095633_Richtone(HDR).jpgCudotwórca ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 4 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 Cudotwórca ????Eeeee..tam jaki tam cudotwórca????, jak byście widzieli z czego to się czasami robiło to nie jedna osoba na słowo to by nie uwierzyła????. Najfajniejsze dla mnie było jak z jednego termostatu od silnika Perkins zrobiłemtyle rybek 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 4 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 Tak to jest z tymi klepaczami , co znajdą to podniosą i jeszcze przepiękna i łowna przynęta z tego im wyjdzie , a inny kopnie zaklnie szpetnie i pójdzie dalej. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 4 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 Ja mam frajdę jak wędkarz spiningista łowiący seryjną blaszką lub gumą zerka ukradkiem co u mego kija wisi. Jako, że kształt "rybek" jest dosyć nietypowy nieznajomy z trudem przełamuje nieśmiałość i pyta co to jest, tutaj pokazuję wabia i pracę w toni, reakcja błyskawiczna - "o ku-wa"... 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 4 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 Ja mam frajdę jak wędkarz spiningista łowiący seryjną blaszką lub gumą zerka ukradkiem co u mego kija wisi. Jako, że kształt "rybek" jest dosyć nietypowy nieznajomy z trudem przełamuje nieśmiałość i pyta co to jest, tutaj pokazuję wabia i pracę w toni, reakcja błyskawiczna - "o ku-wa"... Brawo Andrzeju jak dla mnie jest to najbardziej szczegółowy opis Rybki. ???? ????.Cholernie mi się spodobał ☺. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 4 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 Eeeee..tam jaki tam cudotwórca, jak byście widzieli z czego to się czasami robiło to nie jedna osoba na słowo to by nie uwierzyła.Najfajniejsze dla mnie było jak z jednego termostatu od silnika Perkins zrobiłemtyle rybekCAM00257.jpgAż się boję nosić przy sobie metalowe rzeczy. Jeszcze mi zabierzesz i coś wyklepiesz .Rozwalasz system . Teraz inaczej spoglądam na kran myjąc ręce . A samochód to obecnie jeżdżące na kółkach wahadełka, tylko jeszcze on (samochód) o tym nie wie . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 4 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 Aż się boję nosić przy sobie metalowe rzeczy. Jeszcze mi zabierzesz i coś wyklepiesz .Rozwalasz system . Teraz inaczej spoglądam na kran myjąc ręce . A samochód to obecnie jeżdżące na kółkach wahadełka, tylko jeszcze on (samochód) o tym nie wie .U Jacka w domu cała armatura jest już chyba plastykowa 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 4 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 Dlatego chłopy zbierać złom dla Jacka i mu przesyłać, a w zamian on będzie nas codziennie (no może niekoniecznie) zaskakiwał nowymi ŁOWNYMI blaszkami 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 4 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 (edytowane) Uzupełnienie pudełka od Jacka+ kilka gładkich do malowania Niestety na chwilę obecną awaria kompresora mnie uziemiła i malowanie musi poczekać Edytowane 4 Października 2017 przez LOLO 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi