jacek.hetflaisz Opublikowano 4 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 Paseczek bednarki też dziś popsułem ????. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 4 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 (edytowane) Jak to powiedział pewien Pawlak - A taka ładna "bednarka" była... Kolejna jest już w drodze, na razie do mnie... Edytowane 4 Października 2017 przez Delbanka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 4 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 (edytowane) Coś ala mors 2 8cm 6g blacha 0.5mm mosiądz ????. Taki listek ☺. 20171004_080941.jpg 20171004_080557.jpg 20171004_080538.jpg 20171004_080911.jpg 20171004_080731.jpg 20171004_080714.jpg Jak by co to kolega mnie podpuścił ????. Normalnie takich nie robię ????.rewelacja ????a taki morsik 15-17g.?Koniecznie dwukolorowy(najlepiej miedz w aversie)-kiler na wiosennego srebrniaka.???? Jesli chodzi o kran,moj kumpel z tego matetiału robi rewelacyjne blachy tupu "snaps"na morska troć ????????????pozdrawiam Edytowane 4 Października 2017 przez salmon1977 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 5 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 U Jacka w domu cała armatura jest już chyba plastykowa Obawiam się, że gdy zabraknie metalu Jacek weźmie się za plastik . 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 5 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 Spoko loko , na tydzień mu starczy, bo dziś wysłałem paczkę. Zachęcam kolegów do wysyłki, bo w plastiku ciężko się klepie 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 5 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 (edytowane) Koledzy spokojnie był lekki kryzys materiału ale sytuacja kryzysowa opanowana zainwestowałem w spory arkusz nowiutkiej blachy ????, i od Was też posiłki nadeszły za co obrazu dziękuję ????. Tak że teraz to tylko klepać ????.????. ????. Ale u mnie jest tak że jak nawet mam materiał to i tak odpadom nie przepuszczam ????. Edytowane 5 Października 2017 przez jacek.hetflaisz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 5 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 Kolejne "Krasnopiurki " 9cm 17g i kolejne "Liścio Morsy "8cm 8g te z blachy 0.5mm Do Liścio Morsów wypada dołączyć życzenia dla nowego właściciela :Pomyślnym wiatrów przy rzutach. ???? ????. Oj dobrze że się kran skończył ???? ????. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 5 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 Oj dobrze że się kran skończył . Więcej roboty z wycinaniem i rozklepywaniem jak samym krępowaniem blaszki, ale kran mnie rozwalił 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 5 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 Ten kran bardzo ładnie się prezentuje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 5 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 Ten kran bardzo ładnie się prezentuje No widzisz ten kran całe swoje życie lał wodę i teraz jeszcze w wodzie zakończy swój żywot ????. Ciężkie miał życie ????. Smutne ????. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 5 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 No widzisz ten kran całe swoje życie lał wodę i teraz jeszcze w wodzie zakończy swój żywot . Ciężkie miał życie . Smutne .Lepiej jak się do czegoś konkretnego przyda niżeli miał by skończyć jak inne -na złomie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 5 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 I jeszcze dwie 15g Rybka 8.2cm i Mors 9.5cm z jedyneczki blachy ????. Mam nadzieje że dobre będą? Idę coś klepać ????. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 5 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 Łuseczki coraz ładniejsze. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 5 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 Łuseczki coraz ładniejsze.Oj tak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 5 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 I jeszcze dwie 15g Rybka 8.2cm i Mors 9.5cm z jedyneczki blachy . Mam nadzieje że dobre będą?Idę coś klepać ."Takie cuda, to się fizjologom nie śniły!!!..." B o s k i e ! ! ! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roobek Opublikowano 5 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 (edytowane) Jacku pytałeś na priv o chwost nie mogłem tam dodać zdjęcia więc wrzuciłem tutaj. Pozdrawiam Edytowane 5 Października 2017 przez roobek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek1981 Opublikowano 5 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 I jeszcze dwie 15g Rybka 8.2cm i Mors 9.5cm z jedyneczki blachy . 20171005_183048.jpgMam nadzieje że dobre będą?Idę coś klepać .Śliczności Moje Ci one 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 6 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 Następna przesylka od Artura ???? Artur teraz to mnie zamurowało ???? ???? klamek jeszcze nie przerabiałem ????. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 6 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 (edytowane) Specjalnie cicho siedziałem... Ja kiedyś już próbowałem przerabiać szyldy i cuś tam z tego wyszło. Same klamki przerobisz, lub na złom Ty jesteś taki fachura, że i tak cudeńka wyjdą Poszukiwania złomu trwają Pozdrawiam Jacku Edytowane 6 Października 2017 przez Delbanka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 6 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 Alga 12cm 16g wersia pływająca z blaszki 0.5mm jak się ją położy brzuszkiem na wodę to przez chwile pływa po powierzchni ???? ????. To jest dopiero liścio ???? ????. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 6 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 Następna przesylka od Artura 20171006_122511.jpg Artur teraz to mnie zamurowało klamek jeszcze nie przerabiałem .kto wie może za jakiś czas będziesz klepał ze sztabek złota 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ObraFM Opublikowano 6 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 .....chwost nie mogłem tam dodać zdjęcia więc wrzuciłem tutaj................Również na kliku mam chwosty- ale daj podwójne kółka: moim zdaniem jest lepiej 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 6 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 Również na kliku mam chwosty- ale daj podwójne kółka: moim zdaniem jest lepiej Podwójne kółka ja też stosuje ale chwosty według mnie są niepotrzebne ???? chyba że mają złagodzić prace Rybki ????. Ale oczywiście każdy ma inne spojrzenie na chwosty i nic w tym dziwnego jeśli wierzymy że tak jest lepiej i łowniej. Ja wolę bez ???? ????. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 6 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 Coś czego nie cierpię robić ???? ???? ????. Ale już po wszystkim ???? ????. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 6 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 rewelacja ????a taki morsik 15-17g.?Koniecznie dwukolorowy(najlepiej miedz w aversie)-kiler na wiosennego srebrniaka.???? Zapragnołem takiego ale przesadziłem z wagą ???? No ale nie wywale może się przydać ???? ????.Może następny się uda muszę zrobić z blachy 1.5mm a nie 2mm ????. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi