jacek.hetflaisz Opublikowano 12 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 Ostatnie uzupełnienie mojego pudełka się nie udało???? dziś kolejne podejście do braków w moim arsenale.Obiecałem sobie że te zostają w moim pudełku ????. Jedna 33g 13cm Druga magiczne 21g 10cm I biała myszka ???? też 21g 10cm No krokodyle ja wam pokaże ???? mam trzy dni wolnego ????. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 12 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 I biała myszka też 21g 10cm 20171012_104536.jpg Ja bym nazwał biała dama 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piastun Opublikowano 15 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 Trzy dni ciszy u Jacka... niespotykane, albo walczy z mega rybą, albo klepie jakąś niespodziankę z lufy Leoparda 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 15 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 Albo weekend z rodziną 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 15 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 Albo weekend z rodziną Trzy dni ciszy u Jacka... niespotykane, albo walczy z mega rybą, albo klepie jakąś niespodziankę z lufy Leoparda Miałem trzy dni wolnego przeznaczyłem większość tego czasu na ryby ???? ale niestety były to trzy dni z deszczem wiatrem i na dodatek rybki nie brały ???? można się wkurzyć chyba mam jakiegoś pecha ????. Od jutra coś się poklepie ???? tylko skąd ja wezmę lufę od Leoparda ????, niema może ktoś na zbyciu ????? ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roobek Opublikowano 15 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 Cześć Jacku mam nadzieję że się nie pogniewasz za zaśmiecanie wątku Możesz nie pamiętać ale dość niedawno robiłeś dla mnie "CZARNE KONIE" na zawody, noi jak przypuszczałem dość skutecznie się sprawdziły dlatego pozwoliłem sobie wcisnąć tutaj efekt jaki dzięki nim uzyskałem Drugi dzień zawodów był koszmarny kompletne bezrybie, tego dnia padły tylko trzy wymiarowe ryby i w tym dwie moje właśnie na Twoje rybki Dziękuję za łowne przynęty i serdecznie pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 15 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 Cześć Jacku mam nadzieję że się nie pogniewasz za zaśmiecanie wątku Możesz nie pamiętać ale dość niedawno robiłeś dla mnie "CZARNE KONIE" na zawody, noi jak przypuszczałem dość skutecznie się sprawdziły dlatego pozwoliłem sobie wcisnąć tutaj efekt jaki dzięki nim uzyskałem Drugi dzień zawodów był koszmarny kompletne bezrybie, tego dnia padły tylko trzy wymiarowe ryby i w tym dwie moje właśnie na Twoje rybki Dziękuję za łowne przynęty i serdecznie pozdrawiam Gratulacje. Bardzo mnie to cieszy ???? normalnie humor mi się poprawił. Takimi informacjami możesz codziennie mi tu zaśmiecać ???? jeszcze raz gratuluję. ☺. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 16 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 Powoli ruszyłem przy poniedziałku ???? Po lewej okoniowe po prawej pstrągowe takie założenie moje czasami może być odwrotnie. Od 3g do 6g 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 16 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 "Powoli..." , no można się od Ciebie uczyć systematyczności. Bawisz się tym metalem jak by to była plastelina 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 16 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 "Powoli..." , no można się od Ciebie uczyć systematyczności. Bawisz się tym metalem jak by to była plastelina Staram się powoli ???? ale czasami ciężko się opanować bo ja kocham tą plasteline ???? ????. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 16 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 Jacku jeszcze parę miesięcy takiego klepania i przedramię nie wejdzie Ci do rękawa z koszuli A tak poza tym to blaszki jak zawsze 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 16 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 I jeszcze trzy nieczyste moce Diabły Glowacze czy cholera wie co to jest ????. Po 6g. Proszę się nie przejmować ich wyglądem z założenia mają być paskudne ???? ???? ja na pstrągi tylko takie paskudy lubię. Może ze mną coś nie tak? ???? ????. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 16 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 Jacku jeszcze parę miesięcy takiego klepania i przedramię nie wejdzie Ci do rękawa z koszuli A tak poza tym to blaszki jak zawsze To się rękawy obetnie i juz a zamiast rękawów to se nogawki od spodni doszyje????. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 17 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 Jacku wyklepałbyś takiego głowacza, diabła, ale czarnego z przecierką (mosiądz lub miedź)? Oczka pijaka dodatkowo i byłoby git . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 17 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 Jacku wyklepałbyś takiego głowacza, diabła, ale czarnego z przecierką (mosiądz lub miedź)? Oczka pijaka dodatkowo i byłoby git .Oczka pijaka znaczy się czerwone ????. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 17 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 Ryby 11cm 25g, 27g, 29g ta miała mieć 30g a wyszło 29g ???? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 17 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 Oczka pijaka znaczy się czerwone .Takie mocno przekrwione . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 17 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 W miedzy czasie dwie z bednarki po 3.7cm 6i7g Na pstrągi ????. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 18 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 Kolejne trzy większe ryby 20g, 27g, 30g i trochę żabo delbanek w drodze na świat ????. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piastun Opublikowano 18 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 Kolejne trzy większe ryby 20g, 27g, 30g i trochę żabo delbanek w drodze na świat .W Gwiazdowie to ciąża jak widać trwa wyjątkowo krótko bo mnożą się i mnożą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 18 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 To nie ciąża, to podział jak u bakterii. U Twórcy to ciach, ciach gilotyną i kolejne komórki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 18 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 Kolejne trzy większe ryby 20g, 27g, 30g (...)Chyba dożyłem strasznych czasów, gdy ryby po 20; 27 i 30 GRAMÓW są większe... A pamiętam, gdy większe były po 30 KILOGRAMÓW... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 19 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 Chyba dożyłem strasznych czasów, gdy ryby po 20; 27 i 30 GRAMÓW są większe... A pamiętam, gdy większe były po 30 KILOGRAMÓW... No niestety czasy się zmieniają kiedyś wszystko było większe ????. A tak na serio to płakać się chce jak się wspomina dawne czasy ???? gdzie ryb było pełno w każdej sadzawce nawet w rowach melioracyjnych coś zawsze pływało a dziś ????.Eeeee...szkoda gadać ????. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 19 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 Coś tam pokończyłem coś dorobiłem czy jak kto woli wykluło mi się ????. Żabki z żabą ???? Świecidełka I takie tam 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 20 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2017 Rodzinka mała 10cm 21g 7cm 11g 5cm 5g 4cm 3gKolega z forum chce przetestować ????. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi