Skocz do zawartości

Moje wahadłówki Delbanka, Rybka i inne.

Rekomendowane odpowiedzi

Ostatnie uzupełnienie mojego pudełka się nie udało???? dziś kolejne podejście do braków w moim arsenale.

Obiecałem sobie że te zostają w moim pudełku ????.

Jedna 33g 13cm

Druga magiczne 21g 10cm

I biała myszka ???? też 21g 10cm

post-65453-0-92512600-1507800512_thumb.jpgpost-65453-0-18654100-1507800527_thumb.jpgpost-65453-0-45098400-1507800540_thumb.jpgpost-65453-0-88923400-1507800554_thumb.jpg

No krokodyle ja wam pokaże ???? mam trzy dni wolnego ????.

• Like 12

Albo weekend z rodziną :)

Trzy dni ciszy u Jacka... niespotykane, albo walczy z mega rybą, albo klepie jakąś niespodziankę z lufy Leoparda :D

Miałem trzy dni wolnego przeznaczyłem większość tego czasu na ryby ???? ale niestety były to trzy dni z deszczem wiatrem i na dodatek rybki nie brały ???? można się wkurzyć chyba mam jakiegoś pecha ????.

Od jutra coś się poklepie ???? tylko skąd ja wezmę lufę od Leoparda ????, niema może ktoś na zbyciu ????? ????

• Like 2

Cześć Jacku mam nadzieję że się nie pogniewasz za zaśmiecanie wątku :)

Możesz nie pamiętać ale dość niedawno robiłeś dla mnie "CZARNE KONIE" na zawody, noi jak przypuszczałem dość skutecznie się sprawdziły :) dlatego pozwoliłem sobie wcisnąć tutaj efekt jaki dzięki nim uzyskałem :)

Drugi dzień zawodów był koszmarny kompletne bezrybie, tego dnia padły tylko trzy wymiarowe ryby i w tym dwie moje ;) właśnie na Twoje rybki ;)

Dziękuję za łowne przynęty i serdecznie pozdrawiam :)

post-61279-0-16789900-1508096422_thumb.jpg

• Like 1

Cześć Jacku mam nadzieję że się nie pogniewasz za zaśmiecanie wątku :)

Możesz nie pamiętać ale dość niedawno robiłeś dla mnie "CZARNE KONIE" na zawody, noi jak przypuszczałem dość skutecznie się sprawdziły :) dlatego pozwoliłem sobie wcisnąć tutaj efekt jaki dzięki nim uzyskałem :)

Drugi dzień zawodów był koszmarny kompletne bezrybie, tego dnia padły tylko trzy wymiarowe ryby i w tym dwie moje ;) właśnie na Twoje rybki ;)

Dziękuję za łowne przynęty i serdecznie pozdrawiam :)

Gratulacje. Bardzo mnie to cieszy ???? normalnie humor mi się poprawił.

Takimi informacjami możesz codziennie mi tu zaśmiecać ???? jeszcze raz gratuluję. ☺.

• Like 1

"Powoli..." :) , no można się od Ciebie uczyć systematyczności. Bawisz się tym metalem jak by to była plastelina ;)

Staram się powoli ???? ale czasami ciężko się opanować bo ja kocham tą plasteline ???? ????.

• Like 1

I jeszcze trzy nieczyste moce Diabły Glowacze czy cholera wie co to jest ????.

Po 6g.

Proszę się nie przejmować ich wyglądem z założenia mają być paskudne ???? ???? ja na pstrągi tylko takie paskudy lubię.

Może ze mną coś nie tak? ???? ????.

post-65453-0-44376900-1508179182_thumb.jpgpost-65453-0-45769300-1508179197_thumb.jpgpost-65453-0-06911600-1508179228_thumb.jpgpost-65453-0-51919300-1508179243_thumb.jpg

• Like 12

Jacku jeszcze parę miesięcy takiego klepania i przedramię nie wejdzie Ci do rękawa z koszuli  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

A tak poza tym to blaszki jak zawsze  :whistling:  :good:

To się rękawy obetnie i juz a zamiast rękawów to se nogawki od spodni doszyje????.
  • Like 2

Kolejne trzy większe ryby 20g, 27g, 30g 

(...)

Chyba dożyłem strasznych czasów, gdy ryby po 20; 27 i 30 GRAMÓW są większe... A pamiętam, gdy większe były po 30 KILOGRAMÓW...

;)

:P

:lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

• Like 1

Chyba dożyłem strasznych czasów, gdy ryby po 20; 27 i 30 GRAMÓW są większe... A pamiętam, gdy większe były po 30 KILOGRAMÓW...

;)

:P

:lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

No niestety czasy się zmieniają kiedyś wszystko było większe ????.

A tak na serio to płakać się chce jak się wspomina dawne czasy ???? gdzie ryb było pełno w każdej sadzawce nawet w rowach melioracyjnych coś zawsze pływało a dziś ????.Eeeee...szkoda gadać ????.

• Like 1