Damian83 Opublikowano 7 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 No jesteś wielki super robota 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 7 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 Brudasek super . Nigdy nie wiesz jaki wyjdzie wzór . Zatem są to niepowtarzalne wersje kolorystyczne . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 8 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Kolejne Rybki w przedziale 7-8cm 10 -14g. Tylko ogony im wyschną i w drogę ????. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 8 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Kolejne dwa alusy czyli alumorsy wielkość coś chyba jak Mors 3 .Jeden z amelinium ???? grubości 3mm a drugi 2mm 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Alusy? To juz alufelgi od auta przerobiłeś... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 8 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Alusy? To juz alufelgi od auta przerobiłeś... Jeszcze nie ale jak by coś to mam dwa kaplet do auta ???? ????. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chulo Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Nowy tydzień zaczyna mi się pechowo , nowy arkusz blachy mosieznej 1mm okazał się być blachą kruchą .20171107_085110.jpg20171107_085201.jpg20171107_085221.jpg Będzie przerąbane .A wygrzewałeś blachę? To pomaga w takich sytuacjach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Jeszcze nie ale jak by coś to mam dwa kaplet do auta .Ciekaw co stało się z tymi autami do których były te felgi czyżby spotkał je ten sam los co Twoją armaturę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 8 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 A wygrzewałeś blachę? To pomaga w takich sytuacjachNie wiem co masz na myśli pisząc wygrzewałeś ja ją potraktowałem palnikiem poprostu rozgrzewam ja do czerwoności i do wody staje się bardziej plastyczna choć przy wierceniu dalej wyczuwalna jest ta kruchość (takie chrupanie jak bym wiercił w lodzie )Ale jest lepiej tylko czyszczenia od cholery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 8 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Ciekaw co stało się z tymi autami do których były te felgi czyżby spotkał je ten sam los co Twoją armaturę Alek nie zadawaj takich trudnych pytań bo się wszystko wyda ???? ????. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Jeszcze nie ale jak by coś to mam dwa kaplet do auta .Przy Twoim tempie przerobu to dwa komplety na długo nie starczą Ty nawet skup złomu w rok byś przerobił 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Przy Twoim tempie przerobu to dwa komplety na długo nie starczą Ty nawet skup złomu w rok byś przerobił Nie "w rok", tylko ...do końca roku! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 9 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 Walczę z olbrzymami ???? ????. 15cm no i szczupły się też pojawił 14cm 31g ????. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 Jacku, chodzą słuchy, że w okolicy 50 kilometrów od Gwiazdowa nie ma juz kawałka złomu? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 Jacku, chodzą słuchy, że w okolicy 50 kilometrów od Gwiazdowa nie ma juz kawałka złomu?I ceny wciąż idą w górę. Napędzasz ten biznes Pozwolę sobie wkleić fragment artykułu z jednego z portali: "Wszystko wskazuje na to, że trwająca od początku roku tendencja zwyżkowa w złomie nie skończy się bynajmniej wraz ze schyłkiem sezonu ogórkowego. A to za sprawą notowań surowców, które nabrały niespotykanego od lat rozpędu. O wyjątkowo wysokich wzrostach możemy mówić chociażby w przypadku miedzi, której notowania są najwyższe od ostatnich 2 lat. W sumie cena miedzi na giełdzie od początku tego roku zdrożała już o 18 procent! Tak wysokich notowań metal ten nie miał od 2009 r. A skoro o notowaniach mowa, zaznaczyć trzeba, że złom stalowy nie pozostaje w tyle, gdyż jego obecna wartość to 349 USD/t, co daje najlepszy wynik w historii jego notowań." 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 Szalejesz Jacku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 10 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2017 Skończone maluszki 15cm Dwie z przecierką i biała Dama 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 10 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2017 (edytowane) Skończone maluszki 15cmDwie z przecierką i biała DamaNie wiem dlaczego, ale patrząc na te blaszki nagle mi się to ze świętami skojarzyło... ...Gwiazdka, choinka, Mikołaj... ...Chyba przez tę "Białą Damę"!... - To takie ozdoby choinkowe!... Edytowane 10 Listopada 2017 przez Dokuś 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 10 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2017 Nie wiem dlaczego, ale patrząc na te blaszki nagle mi się to ze świętami skojarzyło... ...Gwiazdka, choinka, Mikołaj... ...Chyba przez tę "Białą Damę"!... - To takie ozdoby choinkowe!... Do świąt to jeszcze te ozdoby powinny jeszcze jakiś prezent z wody wyjąć Jacku - ile one ważą? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 10 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2017 Do świąt to jeszcze te ozdoby powinny jeszcze jakiś prezent z wody wyjąć Jacku - ile one ważą?43g i 45g na choinkę chyba za ciężkie ???? ????. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 10 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2017 (edytowane) Na to raczej tak, ale pod jak najbardziej Tylko nie obdaruj tych niegrzecznych Edytowane 10 Listopada 2017 przez Delbanka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 12 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 A ta powstała z dziwnego kawałka blachy o dziwnej powierzchni 8cm 14g 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 12 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Ty jednak jesteś mistrz ze wrzystkiego robisz blaszki chropowata powierzchnia wyglada super 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 13 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 Takie sobie wymyśliłem mosiądz 2mm ???? Ciekawe co na to Trocie ????. A wagę blaszek wybijam dlatego że jest mi tak wygodniej nie lubię na oko dobierać blaszek nad wodą ????. Od spodu celowo nie czyszczone ☺. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 13 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 Jak zawsze rewelka Jacku a co tym razem poszło na przerób jak mogę spytać? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi