Delbanka Opublikowano 13 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 Jak zawsze rewelka Jacku a co tym razem poszło na przerób jak mogę spytać? W nie tak odległej stoczni, mówią, że jakoś dziwnie mało mają laminatu do produkcji łodzi... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 13 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 W nie tak odległej stoczni, mówią, że jakoś dziwnie mało mają laminatu do produkcji łodzi... Jak by co to Jacka w żadnej stoczni nie było ???? to nie ja ????. Z laminatu jeszcze nic nie robiłem ????, Jak zawsze rewelka Jacku a co tym razem poszło na przerób jak mogę spytać? Naprawdę nic nie popsułem ????, ????. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 13 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 Ja se tylko tak wymyślam może taka a może taka i se klepie proszę nie zwracać na mnie uwagi ???? ????. A później na rybach będzie dylemat co tu założyć na agrafkę ????. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 13 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 Trotki pewnie wykażą zainteresowanie takimi cudeńkami. Przy dobrej wodzie zrób filmik z pracą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 13 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 Trotki pewnie wykażą zainteresowanie takimi cudeńkami. Przy dobrej wodzie zrób filmik z pracą. Oj filmik to może w styczniu dopiero nagram, teraz to nad rzekę ze spinningiem nie pójdę ???? nie chce zostać kłusownikiem ????. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 13 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 Nie wiem dlaczego, ale patrząc na te blaszki nagle mi się to ze świętami skojarzyło... ...Gwiazdka, choinka, Mikołaj... ...Chyba przez tę "Białą Damę"!... - To takie ozdoby choinkowe!... Wiesiu a mi ta biała Dama to się cały czas kojarzy z bałwanem ????. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 13 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 Wiesiu a mi ta biała Dama to się cały czas kojarzy z bałwanem .Heheh!... Dla mnie z Mikołajem, choinką i ...tak sobie myślę, że chyba w tym roku ozdobisz choinkę samymi wahadełkami i podeślesz nam fotkę. (Tylko nie przesadź - żeby choć trochę choinkę było widać spod tych wahadełek! ) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 14 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 ame="Delbanka" post="2258518" timestamp="1510601022"]W nie tak odległej stoczni, mówią, że jakoś dziwnie mało mają laminatu do produkcji łodzi... Jak by co to Jacka w żadnej stoczni nie było to nie ja . Z laminatu jeszcze nic nie robiłem , Naprawdę nic nie popsułem , .Co tam stocznia, ruscy zaczynają bać się o swój gazociąg 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 14 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 Co tam stocznia, ruscy zaczynają bać się o swój gazociąg Jacenty, to słuszny kierunek... demontuj nord stream 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 14 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 Dajcie żyć mi moje odpadki wystarczą ???? nie jest wymagający ????. Zawsze coś się znajdzie do poklepania ????. Cuś pod pstrągi, dla porównania z trociową i pieniążkiem ????. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 14 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 Zaglądam regularnie na Twoj wątek i widać na prawdę duży progres chociaż na blaszanych wyrobach się nie znam. Wizualnie na prawdę ekstra! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 15 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2017 Zaglądam regularnie na Twoj wątek i widać na prawdę duży progres chociaż na blaszanych wyrobach się nie znam. Wizualnie na prawdę ekstra! Dzięki za miłe słowa ????. Myślę że każdy "dłubacz"że tak powiem robiąc swoje przynęty stara się o robienie coraz to bardziej atrakcyjne wyroby. Choć nie jest łatwe zrobienie czegoś nowego czegoś czego jeszcze nikt nie robił staram się nie powielać zdobień które już są robione. A przynęty są takie które łowią rybki i takie które łowią wędkarzy ???? ????. Tak że nie obiecuje że wszystkie moje blaszki będą piękne i świecące napewno jeszcze nie raz zrobię jakiegoś brzydala ???? oby tylko był łowny ????. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 15 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2017 Odpadki przerobilem ????. 5g i 7g 3.3cm i 3.7cm 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 15 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2017 Ładne mi odpadki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 15 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2017 I to nazywa się sprzątanie po sobie, nic tylko brać przykład 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 16 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 I znowu amelinium ???? sam nie wiem co mnie wzięło na te amelinium ???? chyba to że walą się to bezużyteczne to mogę se poklepać eksperymentalne ????. Amelinium 3mm wahadlowka coś ni to Alga ni to Mors 12cm 30g. I powiem że to się wcale lekko nie klepie amelinium 2mm już jest łatwiejsze w klepaniu ????. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 16 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 Ale z Ciebie tytan pracy, naprawdę podziwiam Twoją regularność i efekty. A tak przy okazji, takie morsy w wersji Deluxe z pewnością polubiły by szczupaki z pewnego bajora, priv . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 16 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 Z tego co zapamiętałem z materiałoznawstwa, aluminium jest dość ciekawym metalem. Kowalnym, ale kruchym. Jeśli wyklepiesz je w, hmm, powiedzmy w łyżkę i tą łyżkę chcesz zrobić głębszą, to lubi się rozerwać. Aby tego uniknąć, należy materiał odwrócić i klepać od tej wypukłej strony. Wtedy bezpiecznie (bez rozerwania materiału) można osiągnąć naprawdę spore "głębokości" 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 17 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 Nie wszystkie pomysły są udane ???? z tego nie jestem zadowolony ???? ????. Wielkość 5cm 9g. Jakieś dziwne one są ????. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 17 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 Nie wszystkie pomysły są udane z tego nie jestem zadowolony .Wielkość 5cm 9g Jakieś dziwne one są .Jacek, wszystko ok, może tylko trochę za "bogato" je poozdabiałeś... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 17 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 Jacek, wszystko ok, może tylko trochę za "bogato" je poozdabiałeś... Najwyżej będą na choinkę???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 17 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 (edytowane) Na Święta będą "jak znalazł" Edyt - razem pisaliśmy Edytowane 17 Listopada 2017 przez woblery z Bielska 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 17 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 Najwyżej będą na choinkęI najniżej też na choinkę!... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 17 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 Nawet na choinkę się nie nadają ????. Jedna już przeszła metamorfozę i została brzydalem ???? wolę już taką ????. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 17 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 zagłębienia wypełnij lutem i będzie siuper 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi