jacek.hetflaisz Opublikowano 25 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 Ztęskniłem się za żabami ????, to se zrobiłem żabią rodzinkę mała 4.3cm 5g średniaki 5-6.5cm 8-12g największa 8.7cm 18g ????. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 25 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 Dzięki Jacku, może gdzieś jeszcze w tym roku je wypróbuję Jak zawsze śliczna robota ! Piotrek z tymi małymi atakuj klenie,u mnie się niesamowicie sprawdzają 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 25 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 Piotrek z tymi małymi atakuj klenie,u mnie się niesamowicie sprawdzają Malutkie Rybki u mnie też się sprawdziły! ...Ale czy malutkie Delbanki też miałeś na myśli? Pytam, bo tego tematu jeszcze u siebie nie przerobiłem... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 25 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 Malutkie Rybki u mnie też się sprawdziły! ...Ale czy malutkie Delbanki też miałeś na myśli? Pytam, bo tego tematu jeszcze u siebie nie przerobiłem...No niestety testowałem tylko RYBKI.Delbanki dostałem od Jacka nieco później a w tym czasie woda bardzo mocno się podniosła i zabarwiła na lekki brąz,tak że z łowienia były nici.Temat testów Żabek jestem zatem zmuszony zostawić na przyszły sezon. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 25 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 Ztęskniłem się za żabami ????, to se zrobiłem żabią rodzinkę...Ta, bo dawno ich nie robiłeś???? Jak zawsze super. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 27 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2017 Delbanka ale nie żaba ???? ????. Nawet nie miedziana tylko mosiężna, normalnie sumienie mnie dręczy ????co ja narobiłem ????. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptr Opublikowano 27 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2017 Ładna ta żaba nie będąca żabą ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 27 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2017 Po tej profanacji żaby zrobiłem trzy trociowe w podobnym stylu ????. 5.5cm -5.7cm 16-18g 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 27 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2017 Taka mała sugestia Jacku - w żabach idź może w kierunku ich kolorystyki Może żółć z zielenią? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 27 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2017 Taka mała sugestia Jacku - w żabach idź może w kierunku ich kolorystyki Może żółć z zielenią?Staram się iść w stronę ich kolorystyki ???? ????. Tylko mi chodzi o te małe brązowe żabki co są nad rzeką które pstrągi tak wcinaja ????. Coś jak to Dlatego podstawa to brąz czyli miedź plus trochę cyny. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 27 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2017 Czyli...miedź, bo wydaje mi się, że nie czerwień. Żółć z zielenią może być ciekawą alternatywą, choć powiem szczerze, że sam nigdy nie stosowałem... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 27 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2017 Ja wieże w miedź i to starą miedziuche ????. Zdjęcia stare jak by coś takie poglądowe ????. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 27 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2017 (edytowane) Miedź to najlepszy kolor, oczywiście jak woda nie ma koloru gęstej kawy. Myślałem o kolorach zieleń i żółć, bo sprawdzały się one na początku sezonu na keltach jak i pstrągach. Sam osobiście tego nie doświadczyłem, ale wielu kolegów to potwierdzało Edytowane 27 Listopada 2017 przez Delbanka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 28 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 Miedź to najlepszy kolor, oczywiście jak woda nie ma koloru gęstej kawy. Myślałem o kolorach zieleń i żółć, bo sprawdzały się one na początku sezonu na keltach jak i pstrągach. Sam osobiście tego nie doświadczyłem, ale wielu kolegów to potwierdzało Jak będę miał jakieś farby w takich kolorach to coś pobazgram ???? ????. Ale zdolności malarskich umnie niewiele tak że nie obiecuje że to będzie podobne do żaby ????. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 Jacku wystarczyłoby być może, żeby same otwory wypełnić kolorami (ale chyba jaskrawymi). Miedź czy mosiądz ładnie spatynuje i może być ciekawy efekt... Kiedyś muszę tak spróbować 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 28 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 A dzisiaj żabcia czarnólka ????. Z cynowanym brzuszkiem na brudno taki szarawo ołowianym. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roobek Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 A dzisiaj żabcia czarnólka ????. Z cynowanym brzuszkiem na brudno taki szarawo ołowianym. 20171128_110708.jpg 20171128_110904.jpg 20171128_110925.jpg 20171128_110746.jpg 20171128_110937.jpg 20171128_110849.jpgWszystkie Twoje wahadła są superaśne ale ta żabcia to jest czarodziejska, podobaja mi się blaszki w takim klimacie ☺ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 A dzisiaj żabcia czarnólka .Z cynowanym brzuszkiem na brudno taki szarawo ołowianym.Jest taka brzydka, że aż ...ładna! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 czorne jest wyborne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesol Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 Assassin frog do zadań specjalnych???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 Brzydal???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 (edytowane) Jacku żabsko pierwsza klasa A przeglądając Twój wątek zaskoczyłem że mam do malowania blaszki od Ciebie Zbyt wiele srok za ogon ciągnę na raz i zapomniałem na śmierć o nich. Edytowane 28 Listopada 2017 przez LOLO 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 29 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 Jacku żabsko pierwsza klasa A przeglądając Twój wątek zaskoczyłem że mam do malowania blaszki od Ciebie Zbyt wiele srok za ogon ciągnę na raz i zapomniałem na śmierć o nich. Czekam na efekty malowania ???? liczę że pochwalisz się i nam pokażesz ????. A co do żaby czarnószki to jak ją robiłem to znaczy nabijałem wzorek to pierwsza myśl była taka (Jacek co ty odpier.....sz co to ma być? )????. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 29 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 Jako że dawno nie pokazywałem Żab ???? to dziś żaby bidne cześć niedożywiona ????. Cztery grubości blachy 0.8,1,1.4,1.5mm wszystkie 6cm I dwie sztuki większe 16g jedna natural ???? druga takie moro w noktowizorach ???? ????. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 29 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 A dzisiaj żabcia czarnólka .Z cynowanym brzuszkiem na brudno taki szarawo ołowianym. 20171128_110708.jpg 20171128_110904.jpg 20171128_110925.jpg 20171128_110746.jpg 20171128_110937.jpg 20171128_110849.jpg "CZARNA MAMBA" !!!! Z bardzo dobrym skutkiem powinna być zastosowana przy pierwszych pobłyskach słoneczka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi