LOLO Opublikowano 29 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 Czekam na efekty malowania liczę że pochwalisz się i nam pokażesz . A co do żaby czarnószki to jak ją robiłem to znaczy nabijałem wzorek to pierwsza myśl była taka (Jacek co ty odpier.....sz co to ma być? ).Oczywiście że pokaże,teraz nabyłem konkretne farbki to jest duże pole do popisu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 30 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 Spokojnie dziś żabami nie będę straszył ????, no chyba że ktoś się ztęsknił to coś znajdę ????. Szczupłe i Rekinek nie mają nabytej wagi normalnie zapomniałem ???? 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesol Opublikowano 30 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 Ładna drużyna Nie mogę się napatrzeć na te Twoje zębacze, są mega!Choć na żabki też ze dwa razy dziennie zerkam, szczególnie na tą czarnulkę! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 30 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 Ładna drużyna Nie mogę się napatrzeć na te Twoje zębacze, są mega!Choć na żabki też ze dwa razy dziennie zerkam, szczególnie na tą czarnulkę!Wkrótce będziesz miał je w swoim pudełku to się będziesz bawił nimi do bólu ???? ????. Idę coś klepać ????. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 30 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 (edytowane) Do mnie "Mikołaj" przywędrował sporo wcześniej. Wiem, że wielu kolegom te ochy i achy w wątkach już się przejadły ale gapię się na Twoje wyroby jak dziecko na witrynę z cukierkami i nie sposób nie napisać kilku słów.Dziękuję jeszcze raz Edytowane 30 Listopada 2017 przez Piotr Gołąb 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesol Opublikowano 30 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 Oj tak właśnie będzie, wieczorowe przekładanie z pudełka do pudełka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 30 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 Do mnie "Mikołaj" przywędrował sporo wcześniej.To dobrze wróży, że tak wcześnie, bo znając tego Mikołaja i jego wielkie serce, to pewnie chciałby jeszcze wiele innych dzieci odwiedzić!... Napisałem list do św. Mikołaja i on wie, że chciałbym jednego Algo-Morsa 8-9cm z cienkiej blaszki i jedną Żabkę 4,5-5cm niedożywioną (z blaszki 0,8mm) w kolorze moro w noktowizorach... Paciorek zmówiłem, ale troszkę też napsociłem... No co? Prawdę mówię... Heee!.... Heeheeee!.... Hhhh-alleluja!... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 30 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 A to z tej mojej kruchej mosieznej blachy daje się wyklepać taką Alge bez przepalania tej nieszczęsnej blachy ☺. Ta z napisem Alga to nie moja ???? to tak dla porównania oryginał to Alga 3 28.5g moja taka Alga 3+ 18g grubość blachy 1mm 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 30 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 No i gotowe,troszkę mnie poniosło ale prezentują się ładnie oczywiście na zdjęciach nie widać opalizacji ale do tego już zdążyłem się przyzwyczaić No i pozwoliłem sobie obkleić jedną rybkę taśmą z amelinium Nie żebym Cię Jacku podpuszczał ale takiego wzorku chyba nie wyklepiesz 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 30 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 Alek toś pojechał z tym malowaniem ???? ???? nie spodziewałem się takiego efektu REWELACJA tosz to szok ???? ????. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 30 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 To dobrze wróży, że tak wcześnie, bo znając tego Mikołaja i jego wielkie serce, to pewnie chciałby jeszcze wiele innych dzieci odwiedzić!... Napisałem list do św. Mikołaja i on wie, że chciałbym jednego Algo-Morsa 8-9cm z cienkiej blaszki i jedną Żabkę 4,5-5cm niedożywioną (z blaszki 0,8mm) w kolorze moro w noktowizorach... Paciorek zmówiłem, ale troszkę też napsociłem... No co? Prawdę mówię... Heee!.... Heeheeee!.... Hhhh-alleluja!... Wiesiu nie martw się mikołaj lub takie niegrzeczne dzieci ????. Tylko nie napisałeś mikołajowi w jakim kolorku chcesz tego Algo Morsa ???? ????? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 30 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 (edytowane) Wiesiu nie martw się mikołaj lub takie niegrzeczne dzieci .Tylko nie napisałeś mikołajowi w jakim kolorku chcesz tego Algo Morsa ?Srebrny, może być półmat, ale po co ja to mówię, przecież Mikołaj wie takie rzeczy!... Edytowane 30 Listopada 2017 przez Dokuś 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 1 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 (edytowane) Nie żebym Cię Jacku podpuszczał ale takiego wzorku chyba nie wyklepiesz ???? ???? ???? ???? ???? pierwsze podejście , wyklepane to nie alu ???????? Nawet ciekawy pomysł ???? dzięki Alku ???? spróbuję to jeszcze udoskonalić ????. A tak wogóle to dziś nie mam czasu na klepanie ???? ale coś tam przygotowałem ????. Edytowane 1 Grudnia 2017 przez jacek.hetflaisz 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 1 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 Nie żebym Cię Jacku podpuszczał ale takiego wzorku chyba nie wyklepiesz :D :D pierwsze podejście , wyklepane to nie alu 20171201_120353.jpg 20171201_120327.jpg 20171201_120232.jpg 20171201_120052.jpg Nawet ciekawy pomysł dzięki Alku spróbuję to jeszcze udoskonalić . A tak wogóle to dziś nie mam czasu na klepanie ale coś tam przygotowałem . 20171201_115959.jpgNo teraz Jacku to mnie powaliłeś na kolana już nic nie mówię Byłem pewien że tak drobnej łuseczki nie da się wyklepać,ale widać że Cię nie doceniłem, mistrzowska robota i do tego jak estetyka Na wiosnę jak mi tą moją szczupak zabierze,to będę się do Ciebie uśmiechał za taką perełką 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 2 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2017 No teraz Jacku to mnie powaliłeś na kolana już nic nie mówię Byłem pewien że tak drobnej łuseczki nie da się wyklepać,ale widać że Cię nie doceniłem, mistrzowska robota i do tego jak estetyka Na wiosnę jak mi tą moją szczupak zabierze,to będę się do Ciebie uśmiechał za taką perełką Alku nie musisz się uśmiechać napewno coś się dla Ciebie znajdzie na przyszły sezon . Wracając do twojego malowania bardzo ładnego wykluł mi się pomysł na pomalowanie Delbanki na żabę zieloną i to ja teraz będę się uśmiechał do Ciebie . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 2 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2017 A dzisiaj żabcia czarnólka .Z cynowanym brzuszkiem na brudno taki szarawo ołowianym. 20171128_110708.jpg 20171128_110904.jpg 20171128_110925.jpg 20171128_110746.jpg 20171128_110937.jpg 20171128_110849.jpgPięknisia. Sprzedajesz je? Jeśli tak, poproszę ofertę na Priv. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 2 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2017 Alku nie musisz się uśmiechać napewno coś się dla Ciebie znajdzie na przyszły sezon .Wracając do twojego malowania bardzo ładnego wykluł mi się pomysł na pomalowanie Delbanki na żabę zieloną i to ja teraz będę się uśmiechał do Ciebie .Wprawdzie nie malowałem jeszcze żab, ale w życiu trzeba wszystkiego spróbować więc nie ma najmniejszego problemu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 3 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 Kuzynki "czarnulki" ????. 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 3 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 Kuzynki "czarnulki" . 20171130_132017.jpg 20171130_131846.jpg 20171130_131922.jpg 20171130_131956.jpg Patrząc na nie mam nieodparte wrażenie, że już boją się spotkania z wielkim pstrągiem . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 3 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 Piękne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 3 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 Patrząc na nie mam nieodparte wrażenie, że już boją się spotkania z wielkim pstrągiem .No...to widać ???? niektórym to aż oczy ze strachu zrobiły się wyłupiaste????. Ale niech się lepiej pstrągi mają na baczności bo po spotkaniu z taką żabą mogą być zdziwione ????. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 3 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 Chwilę mnie nie było i już lista urosła , a tak sobie dawkowałem i co ja teraz mam zrobić 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 3 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 Poprostu klasa piękne te czarne chyba kiedyś będę musiał zamówić u ciebie kilka sztuk. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 4 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2017 Chyba dziś mnie trafi ????, wszystkie na złom Wszystko pęka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 4 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2017 Czasem I tak bywa może to znak żeby zrobić krutko pauze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi