Alexspin Opublikowano 4 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2017 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 4 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2017 Mi tez czesto pekają..,ale wtedy przerabiam na mniejsze modele. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 4 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2017 Chyba dziś mnie trafi , wszystkie na złomNIE WIERZĘ w to! U Ciebie nie ma takiej kategorii "złom"!... Ze złomu robisz biżuterię! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 4 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2017 Panowie bez obaw żaden złom, Jacek już pewnie zrobił z jednej pękniętej cztery mniejsze i jak znam życie zaraz je nam pokarze 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 4 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2017 No nie wywalić nie wywale ???? ????. Ale Mikołaj to był strasznie wku.....y????. Ale już mu przechodzi ????. Przerabiać już mi się nie chciało wiec wyklepałem polutowałem i na użytek własny mogą być ewentualnie oddam komuś gratis. ????. Ale powiem szczerze że takie "kaleki" często są najłowniejsze takie wdzięczne. Ale i tak muszę zrobić nowe ????. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 4 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2017 Dobrze jest Jacku, dobrze jest... To fakt, że niejednokrotnie przynęty przez niektórych oceniane jako "wadliwe" w rękach innego łowcy są nad wyraz skuteczne, pewnie z tymi też tak jest 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 4 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2017 Ale za to jak się świecą no no 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 5 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 Dziś troszkę na czarno i ciut w moro. Od 4g do 6g 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 5 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 Fuj, co za paskudztwa ale ślepia pierwsza klasa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 5 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 No panie znów pozamiatałeś ???????????????????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 6 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2017 Prace trwają Rybki 7cm 10-11g Te uwielbiam robić i na nie łowić ???? Jakieś eksperymenty też są małe 4cm 3-4g wieksza 7cm 10g I nieszczęsne Algi klepie po raz drugi z przepalonej blach ???? A do tego jeszcze praca ich mnie nie zadowala ???? ale jeszcze próbuje znaleźć to coś co jest w pracy u Rybek choć nie wiem czy z algi uda mi się to wykrzesać ????. Mówiłem że moja bajka to moje Rybki i Delbanki. No ale próbuje ???? jak nie znajdę tego czegoś w pracy tych Alg to za Algi już się nie będę brał. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesol Opublikowano 6 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2017 Jacku nic na siłę, wszystko młotkiem!!! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 6 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2017 Świetne blaszki podoba mi się ta drobna łuska!???????????????? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 7 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 (edytowane) GENIALNE!!! Zwłaszcza te maluchy, idealne do mojego nowego wędziska castingowego 1-6g. Edytowane 7 Grudnia 2017 przez Alexspin 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 7 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 GENIALNE!!! Zwłaszcza te maluchy, idealne do mojego nowego wędziska castingowego 1-6g.Castingiem nigdy nie łowiłem ???? ale z tego co słyszałem to lepsze jest czucie niż na zwykłym spinningu. Jeśli tak jest to te małe mogą nieźle kopać po kiju ????. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 7 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 GENIALNE!!! Zwłaszcza te maluchy, idealne do mojego nowego wędziska castingowego 1-6g.Z czystym sumieniem polecam imiennikowi te mniejsze u mnie sprawdziły się rewelacyjnie na kleniach i okoniach tylko trzeba uważać na szczupaki 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 7 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 Z czystym sumieniem polecam imiennikowi te mniejsze u mnie sprawdziły się rewelacyjnie na kleniach i okoniach tylko trzeba uważać na szczupaki Alek a jak to się robi ???? znaczy się jak mam uważać na szczupaki ????? ????. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 7 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 ...tylko trzeba uważać na szczupaki Alek a jak to się robi znaczy się jak mam uważać na szczupaki ? .Pięknie! :) Z tym "uważaniem", to tak jak z powiedzeniem: "Idą na bal konie" i "Idą na balkonie"... :) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 7 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 Żaby powaliły i jeszcze w moro Genialne 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 7 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 Alek a jak to się robi znaczy się jak mam uważać na szczupaki ? .Jacku najlepiej łowić tam gdzie one nie występują 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 7 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 A to jeszcze ostatnia ???? niedożywiona w noktowizorach łaciata wczorajsza 4g coś ponad 4.5cm. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 7 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 (edytowane) A to jeszcze ostatnia niedożywiona w noktowizorach łaciata wczorajsza 4g coś ponad 4.5cm. 20171206_132431.jpg 20171206_132412.jpg 20171206_132341.jpg 20171206_132335.jpg Jacku, to już raczej ropucha niedożywiona Edytowane 7 Grudnia 2017 przez Banjo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 7 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 Jacku najlepiej łowić tam gdzie one nie występują O...to chyba w kałuży ich nie będzie ????, bo tak normalnie to chyba są wszędzie ????. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 7 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 Jacku, to już raczej ropucha niedożywiona Sławku nie chciałem jej tak nazywać ???? bo to jest żaba dla Wiesia a ropuchy Wiesiu może nie chcieć, może się brzydzi ????? Bo ja się brzydze ropuchy ????. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 7 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 Sławku nie chciałem jej tak nazywać bo to jest żaba dla Wiesia a ropuchy Wiesiu może nie chcieć, może się brzydzi ?Bo ja się brzydze ropuchy .Brzydzę, nie brzydzę, wybrzydzać nie będę!... Cuuudna!... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi