jacek.hetflaisz Opublikowano 8 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 Następne Alu Morsy 9cm 9g i ten inny 10g. No i ten inny chyba z taką łuską trochę kiepsko wygląda ????. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 8 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 Bardzo fajjnie wygląda - jest zajefajny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 8 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 Cały zestaw dla kolegi ????. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 8 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 Konkretny prezencik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 8 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 Ten z inna łuską jest naprawde super nie wiem po czym twierdzisz że brzydal 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 8 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 Ten z inna łuską jest naprawde super nie wiem po czym twierdzisz że brzydalWydaje mi się że jest za drobna do tej wielkości blaszki ????, ale może się mylę ???? takie podpowiedzi mile widziane ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesol Opublikowano 8 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 Najlepiej wrzucić do wody, niech sie główne zainteresowane wypowiedzą!???? My to se możemy gdybać! Ale szczerze mówiąc taka drobna łuska może dac fajny efekt pod woda. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 8 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 O...to chyba w kałuży ich nie będzie , bo tak normalnie to chyba są wszędzie .Ja mam odcinki Wisły w których jak długo łowię nie miałem jeszcze ataku szczupaka i z tego wnioskuję że go tam po prostu nie ma 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 9 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 4szt 5cm 6g i 2szt 8cm 14g ????. Idę klepać dalej ????. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 9 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 Jacku czy mi się zdaje czy masz nowy drobny wzorek na tej trzeciej od góry Blaszki jak zawsze oczywiście 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 9 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 Jacku czy mi się zdaje czy masz nowy drobny wzorek na tej trzeciej od góry Blaszki jak zawsze oczywiście Alku masz bystre oko ???? jeden wzorek jest drobnejszy a drugi ciut większy to takie moje eksperymenty ????. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 10 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 Ostatni prototyp Alu Morsa blacha 3mm długość 9.3 cm waga 15g ????. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 10 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 Jacku pasuje Ostatni prototyp Alu Morsa blacha 3mm długość 9.3 cm waga 15g . 20171209_134500.jpg 20171209_134505.jpg 20171209_134512.jpg 20171209_134518.jpgJacku pasuje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 11 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 Kolejne alusy wszystkie 15g alu 3mm jeden będzie mój, a co też mi się należy ????. A z tego powstają tak że lekko nie jest ???? ????. Ale dobrze że się mi kończy już ten kontownik ????. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chulo Opublikowano 11 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 Byłem mocno zdziwiony 3mm i 15gram. Następny post w którym napisano o aluminium wyjaśnił moje zdziwienie.Nigdy nie zmagałem się z materiałem 3mm (poza pracą nad jelcem noża) Dla mnie już mosiądz 2mm to nie lada wyzwanie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 11 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 Byłem mocno zdziwiony 3mm i 15gram. Następny post w którym napisano o aluminium wyjaśnił moje zdziwienie.Nigdy nie zmagałem się z materiałem 3mm (poza pracą nad jelcem noża) Dla mnie już mosiądz 2mm to nie lada wyzwanie To alu z tego profila jest dość twarde i do tego 3mm jest bardzo ciężkie do profilowania ale po odpowiednim przegrzaniu staje się bardzo plastyczne jak plastelina ????, tylko trzeba uważać aby podczas przegrzewania się nie roztopiło ????. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 11 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 A to z innej beczki, blaszka na morską troć? ????. Wzorem była ta mała ???? najgorsze że moja wiedza o połowach w morzu jest niewielka i tylko teoretyczna ????. Tak że nie wiem czy wybrałem dobry wzór? Ta moja ma nabite 30g ale naprawde ma 28g ???? przeliczylem się trochę. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 11 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 No i się narobiło ???? a takie były mocne ????. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 11 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 No i się narobiło a takie były mocne .Jacek, aleś krzepki! ...Strach Ci rękę podawać!... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 11 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 Jacek, aleś krzepki! ...Strach Ci rękę podawać!... Nooo...wiem wiem ???? ????. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek K Opublikowano 11 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 Jacek, aleś krzepki! ...Strach Ci rękę podawać!... Spoko, byle z metalu nie była, bo skończyłaby jako blaszki 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 A to z innej beczki, blaszka na morską troć? . Wzorem była ta mała najgorsze że moja wiedza o połowach w morzu jest niewielka i tylko teoretyczna .Tak że nie wiem czy wybrałem dobry wzór? 20171211_192509_Richtone(HDR).jpg 20171211_192732.jpg 20171211_192740.jpg 20171211_192715.jpgTa moja ma nabite 30g ale naprawde ma 28g przeliczylem się trochę.Luksusowe, trocie powinny dostać amoku na ich widok. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chulo Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 No i się narobiło a takie były mocne . 20171211_213304.jpgJacek, jak stoisz przed zakupem nożyc do polecam firmę ... (Napisz na priv żeby kryptoreklamy nie robić) Używam swoich od 8 lat i są nadal sprawne. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Jacek, jak stoisz przed zakupem nożyc do polecam firmę ... (Napisz na priv żeby kryptoreklamy nie robić) Używam swoich od 8 lat i są nadal sprawne. Ja również chętnie poznam nazwę.... Może być priv. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 12 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Jacek, jak stoisz przed zakupem nożyc do polecam firmę ... (Napisz na priv żeby kryptoreklamy nie robić) Używam swoich od 8 lat i są nadal sprawne. Z góry dzięki za pomoc ????, już piszę priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi