salmon1977 Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 A to z innej beczki, blaszka na morską troć? ????. Wzorem była ta mała ???? najgorsze że moja wiedza o połowach w morzu jest niewielka i tylko teoretyczna ????. Tak że nie wiem czy wybrałem dobry wzór? 20171211_192509_Richtone(HDR).jpg 20171211_192732.jpg 20171211_192740.jpg 20171211_192715.jpgTa moja ma nabite 30g ale naprawde ma 28g ???? przeliczylem się trochę. Wzór jest niezły????.Dobrze aby przy długości do 8cm miała ze 20 g.Podobnie jak tramp spinnexa i abu toby. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Jacek, jak stoisz przed zakupem nożyc do polecam firmę ... (Napisz na priv żeby kryptoreklamy nie robić) Używam swoich od 8 lat i są nadal sprawne. Błąd.Jak towar godny polecenia - polecaj. Publicznie. Na takiej wiedzy wszyscy zyskujemy - producent większą sprzedażą, a my lepszym sprzętem. Nikt nie ma wątpliwości, że jest to wiedza, a nie płatna kryptoreklama. Śmiało 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chulo Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 (edytowane) OK, zatem chodzi o nożyce firmy yato model 1918. Cena około 70-80pln. Bardzo dobrze wykonane i trwałe. No chyba, że Jacek dźwignie dwumetrową zastosuje W swoim filmie opowiadam o nich w 3 miniucie Edytowane 12 Grudnia 2017 przez chulo 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 12 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 (edytowane) OK, zatem chodzi o nożyce firmy yato model 1918. Cena około 70-80pln. Bardzo dobrze wykonane i trwałe. No chyba, że Jacek dźwignie dwumetrową zastosuje Dzięki za podpowiedź dobre rady zawsze są przydatne ????. Gratuluję fajnego warsztaciku i filmiku napewno nie jeden początkujący klepacz skorzysta z cennych wskazówek ☺ ????. A co do moich dźwigni to ja może nic nie będę pisał ???? bo to różnie z tym bywa ????. Edytowane 12 Grudnia 2017 przez jacek.hetflaisz 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 12 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 (edytowane) Jeszcze trochę z tej innej beczki czyli morskie trocie dorobiłem takie tam ???? I te jak alu Morsy ale nie alu ???? wielkość ta sama co alu i waga też miała być jak w alu czyli 15g a wyszło 14g ???? ????. Blacha 1mm miedź i całe są miedziane. Chyba muszę wyklepać wreszcie coś normalnego ???? ????. Edytowane 12 Grudnia 2017 przez jacek.hetflaisz 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Jestem poważnie zainteresowany 21 i 27g 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 12 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Jestem poważnie zainteresowany 21 i 27g No i masz ci babo placek znowu nie będę miał z czym na ryby iść ???? ????. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 A my z @Francem tak sobie święcimy tę biżuterię, żeby łowna była!... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 12 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 A my z @Francem tak sobie święcimy tę biżuterię, żeby łowna była!... WP_20171212_21_25_14_Pro_2.jpgNo to zdrówko chłopaki ???? ????. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 13 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 No i masz ci babo placek znowu nie będę miał z czym na ryby iść .Jak to niby nie będziesz miał, przecież w 4 godziny wyklepiesz całe duże plano nowych cudeniek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 13 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 Kolega takie se wymyślił to zrobiłem ????. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roobek Opublikowano 13 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 Kolega takie se wymyślił to zrobiłem ????. 20171213_175208.jpg 20171213_175220.jpg 20171213_180006.jpg 20171213_180144.jpgPierwsza klasa jak zawsze ???? cieszą oko a szczupaki i okonie pewnie też nie pogardzą. Dziękuję ???????????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 14 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2017 No Jacku jak zawsze jest na czym oko zawiesić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 14 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2017 Doszła przesyłka, blaszki "MIODZIO" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 14 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2017 Nareszcie coś normalnego zrobiłem ????. Wielkość 7.5cm waga 16g i 17g W tym sezonie Trociowym będą testowane do tej pory największe na jakie łowiłem to był 7cm 14g zobaczymy co z tego będzie ????. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 14 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2017 Nie wiem czy takie wykonane może się podobać ???? ale jest to efekt przepalania blachy przed jej profilowaniem. Najpierw nabite zostały wszystkie zdobienia i dopiero ją przepaliłem aby nic nie pękło. (Chodzi o tą moją kruchą blachę ).Po przepaleniu już jej nie czyściłem. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 14 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2017 (edytowane) Ładna , taka karasiopodobna, szczupły pewnie pogoni za nią Edytowane 14 Grudnia 2017 przez Delbanka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 14 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2017 Ładna , taka karasiopodobna, szczupły pewnie pogoni za nią No to to se już sam sprawdzisz ???? czy pogoni czy nie pogoni ???? ????. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 15 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2017 Nie szalej, mówiłem Ci, że ja raz czy dwa w roku mam szanse porzucania za szczupłym, także niech sprawdzają szpece od łowienia zielonych 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 15 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2017 Nie szalej, mówiłem Ci, że ja raz czy dwa w roku mam szanse porzucania za szczupłym, także niech sprawdzają szpece od łowienia zielonych No ale na ten jeden czy dwa wypady też rybcia się może przydać ????. Mikołaj ma wszystko pod kontrolą ????. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 15 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2017 Drogi Jacku, powiedz co Mikołaj sam by chciał dostać?Myślę, że już chyba nie nowe sanie, ale może nowa fura, najlepiej zrobiona z mosiądzu i miedzi z domieszką glinu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 15 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2017 Drogi Jacku, powiedz co Mikołaj sam by chciał dostać?Myślę, że już chyba nie nowe sanie, ale może nowa fura, najlepiej zrobiona z mosiądzu i miedzi z domieszką glinu Plastik... Plastiku Mikołajowi dajcie!... Na blaszki go nie wykorzysta, to i sobie w święta odpocznie!... ;) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 15 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2017 No chopy cuś się wam pomieszało ???? Mikołaj jest od dawania prezentów a nie od brania to nie tak ???? ????. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 15 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2017 I tak będę przerabiał tą nieszczęśliwą kruchą blachę tym sposobem nic nie pęka ???? a rybki wychodzą takie podpieczone ???? na czystą wodę mogą być. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 15 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2017 No chopy cuś się wam pomieszało Mikołaj jest od dawania prezentów a nie od brania to nie tak .No tak było kiedyś podobno z Mikołajami, ale nie przesadzaj z prezentami...A propos - Podpieczonym też można nadać blasku, ale w sumie i po co są piękne i myślę, że skuteczniejsze od tych "świecących" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi