jacek.hetflaisz Opublikowano 20 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2017 Super zespół a odmieniec ciekawy... sprawdzałeś jak pracuje?Odmieńca nie sprawdzałem i raczej ja nie sprawdzę ???? sprawdzi go nowy właściciel ????. Ale wydaje mi się że praca będzie podobna do Delbanki bo wygięcie też podobne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 20 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2017 Ciekawa ta strzała. Niech nowy właściciel nie omieszka podzielić się wrażeniami i wynikami 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 20 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2017 Ciekawa ta strzała. Niech nowy właściciel nie omieszka podzielić się wrażeniami i wynikami Zrobię Ci taką to sam sprawdzisz ???? ????. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 20 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2017 Te żółte widać po oczach że jakieś przerażone Alku nic dziwnego przecież idą na pożarcie ???? ????. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 20 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2017 Zrobię Ci taką to sam sprawdzisz .Nawet nie próbuj, poczekajmy na recenzję nowego właściciela 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 21 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2017 No dobra złapałem jeszcze cztery żaby troszkę większe 6cm 9g ???? .Jak im powiedziałem w jakim eleganckim portfelu będą mieszkać to same z kałuży powychodziły ???? ????. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 22 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2017 W poszukiwaniu Trociowych przysmaków ???? miedź z cyną nie polerowaną wielkość 6cm 18g 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 22 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2017 Jak zwykle super Wesołych Świąt źyczę Jacku i bogatego Mikołaja, z dużą ilością odpowiedniej blachy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 22 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2017 Jak zwykle super Wesołych Świąt źyczę Jacku i bogatego Mikołaja, z dużą ilością odpowiedniej blachy Dzięki za życzenia wzajemnie Wesołych spokojnych Świąt . A z tym Mikołajem to wyczuwam jakiś podstęp coś knujesz . A życzenia składam wszstkim zagladajacym i nie zagladajacym do tego mojego wątku Wesołych Spokojnych Zdrowych Świat . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 22 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2017 Dzięki za życzenia wzajemnie Wesołych spokojnych Świąt . A z tym Mikołajem to wyczuwam jakiś podstęp coś knujesz . A życzenia składam wszstkim zagladajacym i nie zagladajacym do tego mojego wątkuWesołych Spokojnych Zdrowych Świat .Jeśli mogę, to przyłączam się do życzeń dla Wszystkich zaglądającychp.s. podstępy to nie ja 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 23 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2017 Ach ostatnie przedświąteczne jakoś ciężko tak żeby nic sobie nie wyklepać ????. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 23 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2017 Ach ostatnie przedświąteczne jakoś ciężko tak żeby nic sobie nie wyklepać ."Cuda, cuda ogłaszają!...La, la, la...I dary Panu, i dary PanuKosztowne złożyli!...La, la la..." :) ZDROWYCH I SPOKOJNYCH ŚWIĄT DLA CIEBIE JACKU I WSZYSTKICH WAHADŁOWO POZYTYWNIE ZAKRĘCONYCH Z "naszego" WĄTKU! 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 23 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2017 Dołączam się do życzeń Wieśka . Zgrabnie to ująłeś Wieśku. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 24 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2017 "Cuda, cuda ogłaszają!...[/size]La, la, la...I dary Panu, i dary Panu[/size]Kosztowne złożyli!...[/size]La, la la..."[/size] :) [/size]ZDROWYCH I SPOKOJNYCH ŚWIĄT DLA CIEBIE JACKU I WSZYSTKICH WAHADŁOWO [/size]POZYTYWNIE ZAKRĘCONYCH Z "naszego" WĄTKU! [/size]Wiesiu dziękuję za życzenia i życzę Ci wzajemnie wszystkiego najlepszego i Wesołych Świąt I dołączam się do Twoich życzeń dla wszystkich zagladajacych do naszego wątku ☺. Naprawdę ładne to napisałeś ????. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 27 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 Święta święta i po świętach czas coś wyklepać na pierwszy plan poszły Delbanka w wersji XXL 8-8.3cm waga 17 -20g. Trzy z blachy 1.5mm jedna z blachy 2mm rozklepanej do około 1.7mm aby zyskać trochę większą masę z blachy 2mm jest już za ciężka i praca staje się ociężała. Sezon trociowy tuż tuż może się przyda taki kawał żabiego mięcha ????.Takich rozmiarów jeszcze nie testowałem tak na poważnie. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 27 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 Ufffffff, a już się bałem, że dalej świętujesz Woda teraz wysoka to i ciężkie żaby warto mieć ze sobą 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 27 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 Ufffffff, a już się bałem, że dalej świętujesz Woda teraz wysoka to i ciężkie żaby warto mieć ze sobą Świętował to ja będę jak pójdę na rybki wreszcie to jest to czego mi brakuje ???? taki dzień na rybkach to jest to ????.Otwarcie sezonu to też jak święto ????. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 27 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 Masz rację, trochę przerwy było. W tym roku możesz atakować już 31.12., także dzień wcześniej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 27 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 Moje blaszki kotwice dostały i pstrągi już czekają na nie .Mam nadzieje ze coś się złapie .Już usiedzieć nie mogę . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 28 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 Pewnie chętnych więcej niż pstrągów... Ja też mam nadzieję... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 28 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 W poszukiwaniu Trociowych przysmaków miedź z cyną nie polerowaną wielkość 6cm 18g 20171222_095130.jpg 20171222_095220.jpg 20171222_095231.jpg 20171222_095243.jpg 20171222_095348.jpg 20171222_095444.jpgJacku, powinieneś być jubilerem. Moja Pani stwierdziła, że jeśli pstrągi nie dopiszą, to użyje te cudeńka jako kolczyki. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 28 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 Jacku, powinieneś być jubilerem. Moja Pani stwierdziła, że jeśli pstrągi nie dopiszą, to użyje te cudeńka jako kolczyki. Oj na kolczyki chyba troszkę za ciężkie, uszka mogą troszkę boleć ????. Ale jak by co to mogę zrobić lżejsze ????. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 28 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 Chyba ostatnie sztuki w tym roku ????. Wielkość 5-5.5cm 7-9g cynowane od spodu ale celowo na taki ołowiany odcień ????. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 28 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 To już naprawdę ostatnia ???? miało być na choinkę ale nie zdążyłem ????. A zaległych spraw podobno nie zostawia się w starym Roku więc musiałem dokończyć tą bombke ???? trochę mi nie wyszła ale to bez znaczenia ???? i tak na wędkę bym przecież nie założył ????. To miało być tak dla żartu ????. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 28 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 (edytowane) Chyba ostatnie sztuki w tym roku .Oj!... Chyba NIE! (Nie usiedzisz bez stukania młotkiem! ) To już naprawdę ostatnia miało być na choinkę ale nie zdążyłem .Cuuudny! (...i kogoś mi przypomina! ) Edytowane 28 Grudnia 2017 przez Dokuś 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi