jacek.hetflaisz Opublikowano 8 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 (edytowane) A se :-) zobaczę czy szczupaki w mojej kałuży nie mają ochoty na żabie udka :-)ale trzeba będzie jeszcze poczekać aby się o tym przekonać :-)Rozumiem że chodzi o wodę stojąca, to niestety odradzam Delbanka jest typowo rzeczną wahadlowką ona lubi nurt rzeki. Musiał bym wygiąć ją tak jak moja rybkę, na wszelkie bajorka proponuje moją rybkę ????. Ale jeśli chcesz to mogę zrobić ale szczerze odradzam. ????. A miałem nadzieję że się wybierasz na Tajmienie ???? szkoda. Tam też bym chciał żabę wysłać ????. Edytowane 8 Stycznia 2018 przez jacek.hetflaisz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 9 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 Coś na tej stronie żadnej żaby nie widzę ???? ????. To są ???? wielkość pstragowa 6-8g.Kolorystyka podstawowa sprawdzona. Na szczęście większość idzie w świat tylko moje będą pływać w moich rzekach ???? ????.Jak by wszystkie pływały w moich rzeczkach to te moje pstrągi miały by przerąbane ????. Żartowałem ????. Troszkę ????. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 9 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 I jeszcze na szybko dwie po 10cm złota rybka brudaska ???? i ropucha na szczupaka na jezioro zmieniłem wygięcie nie jak w Delbance (nie odważyłem się ???? )tylko jest podobne do wynajęcia jak w rybce ????. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 9 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 To,to już jest kawał żabska 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 10 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2018 Ostatnio zmuszony do zakupu kawałka rurki fi 35 w punkcie skupu złomu (w sklepie zabrakło ???? ) nabyłem około 30cm takiej rurki z odzysku dobre i to ????. Rurka spoko tylko wewnątrz strasznie czarna od wody i czyszczenie jej nie należy do przyjemności ????. To se odpuściłem czyszczenie i takie cuś wyszło ????. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 10 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2018 Ostatnio zmuszony do zakupu kawałka rurki fi 35 w punkcie skupu złomu (w sklepie zabrakło ) nabyłem około 30cm takiej rurki z odzysku dobre i to .Rurka spoko tylko wewnątrz strasznie czarna od wody i czyszczenie jej nie należy do przyjemności . To se odpuściłem czyszczenie i takie cuś wyszło .Mnie się bardzo podoba a myślę, że pstrągi, to będą oniemiałe ...z zachwytu! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesol Opublikowano 10 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2018 Według mnie to bardzo fajnie wyszło, elegancji żabi kolor. Ciekawe co pstrągi na to! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesol Opublikowano 10 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2018 Mnie się bardzo podoba a myślę, że pstrągi, to będą oniemiałe ...z zachwytu! Oniemieją mówisz Tak może być! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 10 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2018 (edytowane) I z lenistwa czasami coś dobrego wychodzi .???? ????. Edytowane 10 Stycznia 2018 przez jacek.hetflaisz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 10 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2018 Wyszło super.W sklepach już wykupiłeś całą miedź????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 10 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2018 Wyszło super.W sklepach już wykupiłeś całą miedź?????Do końca tygodnia mają dowieźć do sklepu ????. Tylko juz takiej czarnej nie będzie ????. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 10 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2018 Dwie mniejsze 6g troszkę rozjasniłem I tyle zostało tej rurki kilka jeszcze będzie i koniec ????. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 10 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2018 Jacku,jak możesz odłóż dla mnie jedną czarnulkę. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 10 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2018 Jacku,jak możesz odłóż dla mnie jedną czarnulkę. Masz jak w banku ????, możesz mi zaufać ???? ????. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 10 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2018 Dwie mniejsze 6g troszkę rozjasniłemI tyle zostało tej rurki kilka jeszcze będzie i koniec .Jacku,jak możesz odłóż dla mnie jedną czarnulkę. Każdy marzy o rurce-czarnulce!... Ja też chciałbym ją w zanurzyć w wodzie! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 10 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2018 Każdy marzy o rurce-czarnulce!... Ja też chciałbym ją w zanurzyć w wodzie! Wiesiu jak bym mógł Ci odmówić ???? Masz odłożoną ☺ w sumie to będziesz miał bo tych to już praktycznie nie ma ale coś jeszcze dorobię. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 11 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2018 Czarna robota skończona trzeba iść sobie poszukać jakiegoś zajęcia ????. Ciut większe 8-10g większość 9g ???? ale to jest nadal wielkość pstragowa. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 11 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2018 Próbowałeś w barwach "strażackich"?... Ciekawe czy obecnie na trotkę by się sprawdziły?Z 15 lat wstecz miałem takie cuda w pudełkach, ale jakoś nie kojarzę, żebym na nie połapał.Obecnie to jedynie na wiobki w tych kolorach coś połowiłem, a wahadła tylko w trzech podstawowych barwach z ewentualnymi "dodatkami odblaskowymi". 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 11 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2018 Próbowałeś w barwach "strażackich"?... Ciekawe czy obecnie na trotkę by się sprawdziły?Z 15 lat wstecz miałem takie cuda w pudełkach, ale jakoś nie kojarzę, żebym na nie połapał.Obecnie to jedynie na wiobki w tych kolorach coś połowiłem, a wahadła tylko w trzech podstawowych barwach z ewentualnymi "dodatkami odblaskowymi". Zabardzo nie próbowałem ale z tego co do tej pory przerabiałem to Delbanka srebrna, złota i różne zdobienia w stylu kropki w jakichkolwiek kolorach mi się nie sprawdzają jedynie miedź w kolorze brązu z dodatkiem cyny jest narazie słusznym ubarwieniem. I na podstawie już kilkuletnich prób doszedłem do wniosku że pstrągi (trocie, szczupaki też ) Delbanke biorą za pokarm ( a dokładnie te małe brązowe żabki ) i chcą ją najzwyczajniej zjeść. Delbanka według mnie nie działa na pstrągi a dokładnie na ich terytorializm i nie traktują jej jak intruza tylko jak pożywienie. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 11 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2018 (edytowane) Taaaaaaaaa. Coś w tym jest... Zasadą jest też niejednokrotny brak zasad i w sumie o to chodzi Edytowane 11 Stycznia 2018 przez Delbanka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 11 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2018 Czarna robota skończona trzeba iść sobie poszukać jakiegoś zajęcia .Ciut większe 8-10g większość 9g ale to jest nadal wielkość pstragowa. 20180111_174421.jpg 20180111_174728.jpg 20180111_174700.jpg 20180111_174523.jpgO matko Jacku czyżby to uchodźcy A tak na serio to bardzo ładnie się prezentują 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AN05 Opublikowano 11 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2018 A gdyby taką czarną rybkę na jezioro, zamiast delbanki na rzekę, na maj zrobić? Byłby "killer" .Pzdr.AN 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 11 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2018 A gdyby taką czarną rybkę na jezioro, zamiast delbanki na rzekę, na maj zrobić? Byłby "killer" .Pzdr.ANJak ktoś ma takie czysciutkie kryształowe jezioro to mogło by działać ???? na moim jeziorku to jak myje dłonie to ich nie widzę ???? ????. A poważnie to w kryształowej wodzie napewno by się taka rybka sprawdziła ☺. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AN05 Opublikowano 11 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2018 Jak ktoś ma takie czysciutkie kryształowe jezioro to mogło by działać na moim jeziorku to jak myje dłonie to ich nie widzę .A poważnie to w kryształowej wodzie napewno by się taka rybka sprawdziła ☺.Jak zrobisz czarne "rybki" , to biore komplet w różnych gramaturach. Trzeba wierzyć w przynętę ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 11 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2018 O matko Jacku czyżby to uchodźcy A tak na serio to bardzo ładnie się prezentują Alku to nie uchodźcy to takie żaby afrykańskie ????. Jak na nie patrzę to mam skojarzenia z dawnym niewolnictwem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi