Skocz do zawartości

Moje wahadłówki Delbanka, Rybka i inne.

Rekomendowane odpowiedzi

Molinezja pochodzi z ameryki środkowej także jak ona trafiła do euro z uchodźcami z afryki?  :doh:

Pojechałoby się z tematem ale nie to forum. 

Wracając do wątku - Całkiem czarna nie miałaby chyba sensu. Jest wystarczająco ciemnawa a pod wpływem wody spatynuje jeszcze na ciemniejszą. Będziesz ją testował?

• Like 2

Molinezja pochodzi z ameryki środkowej także jak ona trafiła do euro z uchodźcami z afryki?  :doh:

Pojechałoby się z tematem ale nie to forum. 

Wracając do wątku - Całkiem czarna nie miałaby chyba sensu. Jest wystarczająco ciemnawa a pod wpływem wody spatynuje jeszcze na ciemniejszą. Będziesz ją testował?

Ja chyba raczej nie będę jej testował są dwa powody u mnie brudna woda w jeziorze a drugi to to że do Maja to ja już jej nie będę miał ???? ????.
  • Like 2

post-65453-0-62737500-1515955409_thumb.jpgpost-65453-0-19802500-1515955459_thumb.jpg

Tygodniowy żabi urobek ???? już praktycznie podzielony troszkę pojedzie tu troszkę tam troszkę na nagrody w konkursie "wieści miesiąca " i zostane ze staruszkami ????

Tym trzem dałem nowe oczy zasłużyły sobie na nie ????.

post-65453-0-05183700-1515955506_thumb.jpgpost-65453-0-09699700-1515955543_thumb.jpg

Żartowałem mi tego złomu nie brakuje ???? ale staruszki naprawdę sa dalej w użytku ☺.

• Like 9

Ale Ty Jacku musisz mieć wprawę w paluchach żeby tak nap.....lać te blaszki, jak z taśmy. Czarne żabki z tej miedzianej blachy zajefajne, ten metaliczny poblask, zakochałem się :D jak będziesz miał takie 5 gramowe to daj znać, pozdrawiam

Jutro sprawdze co zostało ???? i odezwę się.

Takie bym chciał w rozmiarze mini ( 2 i 3 ) i jeszcze jakieś z kropeczkami bało czerwonymi  :wub:  :rolleyes:

• Like 1

Takie bym chciał w rozmiarze mini ( 2 i 3 ) i jeszcze jakieś z kropeczkami bało czerwonymi  :wub:  :rolleyes:

Mam zamówiony środek do patynowania jak przyjdzie to zobaczę czy uda mi się uzyskać dzięki niemu taki efekt jak wyszło to z tej starej rury wtedy zrobię i takie mini Delbanki ????.

A tak z ciekawości to łowiłeś coś na tamte małe Delbaneczki ?????

• Like 1

Mam zamówiony środek do patynowania jak przyjdzie to zobaczę czy uda mi się uzyskać dzięki niemu taki efekt jak wyszło to z tej starej rury wtedy zrobię i takie mini Delbanki .

A tak z ciekawości to łowiłeś coś na tamte małe Delbaneczki ?

Mam w pudełku i czekają na łowienie. Jedynie je testowałem i pięknie pracują.

W tamtym roku strasznie mało łowiłem, mam nadzieje, że w tym roku będzie inaczej i też uda się złowić coś na Twoje blaszki :D

Zapomniałem dodać, że najbardziej podoba mi się rozmiar 2. Idealna wielkość :)

Edytowane przez Santiago
  • Like 2

Mam w pudełku i czekają na łowienie. Jedynie je testowałem i pięknie pracują.

W tamtym roku strasznie mało łowiłem, mam nadzieje, że w tym roku będzie inaczej i też uda się złowić coś na Twoje blaszki :D

Zapomniałem dodać, że najbardziej podoba mi się rozmiar 2. Idealna wielkość :)

Rozmiar 2 ???? znaczy się 2g?