jacek.hetflaisz Opublikowano 11 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2018 Jak zrobisz czarne "rybki" , to biore komplet w różnych gramaturach. Trzeba wierzyć w przynętę ! Pomyślę nad tym ????. Tylko może wreszcie kupie coś do patynowania ????. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AN05 Opublikowano 11 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2018 Pomyślę nad tym .Tylko może wreszcie kupie coś do patynowania .Robię w branży grzewczej. Jak następnym razem będę demontował stare miedziane rury, to dam Ci znać. Czarne od wewnątrz zapewnione! 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 12 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2018 Te czarnych są ciekawe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 12 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2018 Pierwsze podejście do czarnej rybki ???? wykonanie moimi sposobami ???? całkiem czarną to mi nie wyszła ???? ????. 10cm 20g 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 12 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2018 Prawie jak uchodźca z korzeniami europejskimi 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 12 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2018 (edytowane) Prawie jak uchodźca z korzeniami europejskimi Blaszka ciekawa Jakie oni mają korzenie europejskie? Edytowane 12 Stycznia 2018 przez Delbanka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 12 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2018 Pierwsze podejście do czarnej rybki wykonanie moimi sposobami całkiem czarną to mi nie wyszła .10cm 20gDa mnie bomba! Molinezja jeziorowa!... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 12 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2018 Blaszka ciekawa Jakie oni mają korzenie europejskie?Jeden na milion trafi się mieszany 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 12 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2018 Molinezja pochodzi z ameryki środkowej także jak ona trafiła do euro z uchodźcami z afryki? Pojechałoby się z tematem ale nie to forum. Wracając do wątku - Całkiem czarna nie miałaby chyba sensu. Jest wystarczająco ciemnawa a pod wpływem wody spatynuje jeszcze na ciemniejszą. Będziesz ją testował? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 12 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2018 Molinezja pochodzi z ameryki środkowej także jak ona trafiła do euro z uchodźcami z afryki? Pojechałoby się z tematem ale nie to forum. Wracając do wątku - Całkiem czarna nie miałaby chyba sensu. Jest wystarczająco ciemnawa a pod wpływem wody spatynuje jeszcze na ciemniejszą. Będziesz ją testował?Ja chyba raczej nie będę jej testował są dwa powody u mnie brudna woda w jeziorze a drugi to to że do Maja to ja już jej nie będę miał ???? ????. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 12 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2018 Ach jeszcze jedna mniejsza 8cm 13g. Te trzynasto gramowe są zazwyczaj szczęśliwe ????. Ale tej to napewno nie będę miał ????. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AN05 Opublikowano 12 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2018 Cudo! Jacek! Jesteś szybszy od swiatła . Wczoraj był pomysł a dziś gotowe blachy . Kopara mi opadła ! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 13 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2018 Na czystą wodę to może taka brązka ????. I tu faktycznie byłem za szybki bo nie zdążyłem nabić gramatury ????. 8cm 13g. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 13 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2018 Resztki przerobilem ???? jakieś maluszki wyszły ????. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 14 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 Tygodniowy żabi urobek ???? już praktycznie podzielony troszkę pojedzie tu troszkę tam troszkę na nagrody w konkursie "wieści miesiąca " i zostane ze staruszkami ????Tym trzem dałem nowe oczy zasłużyły sobie na nie ????. Żartowałem mi tego złomu nie brakuje ???? ale staruszki naprawdę sa dalej w użytku ☺. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 15 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2018 O fajne te czarnuszki .Nie mam takich 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 15 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2018 O fajne te czarnuszki .Nie mam takich Oj Jacku tak nie może być ???? musimy to zmienić coś dla Ciebie też się znajdzie ????. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piastun Opublikowano 15 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2018 Ale Ty Jacku musisz mieć wprawę w paluchach żeby tak nap.....lać te blaszki, jak z taśmy. Czarne żabki z tej miedzianej blachy zajefajne, ten metaliczny poblask, zakochałem się jak będziesz miał takie 5 gramowe to daj znać, pozdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 15 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2018 Ale Ty Jacku musisz mieć wprawę w paluchach żeby tak nap.....lać te blaszki, jak z taśmy. Czarne żabki z tej miedzianej blachy zajefajne, ten metaliczny poblask, zakochałem się jak będziesz miał takie 5 gramowe to daj znać, pozdrawiamJutro sprawdze co zostało ???? i odezwę się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 15 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2018 Dziś czasu na klepanie było niewiele ale udało się klepnąć cztery rybcie do paczuchy na konkursa ????. 8cm 14g każda. I jedna wieksza 10cm 33g będzie moja ???? chyba ???? ????. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 15 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2018 Ty to jesteś klepacz zawodowy nikt ci pyska nigdy nie wyklepie bo kazdego przebijesz???????????????????????????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 15 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2018 Resztki przerobilem jakieś maluszki wyszły . 20180112_141621.jpg 20180112_191400.jpg 20180112_191432.jpg 20180112_191505.jpg 20180112_191750.jpg 20180112_191623.jpg Takie bym chciał w rozmiarze mini ( 2 i 3 ) i jeszcze jakieś z kropeczkami bało czerwonymi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 15 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2018 Takie bym chciał w rozmiarze mini ( 2 i 3 ) i jeszcze jakieś z kropeczkami bało czerwonymi Mam zamówiony środek do patynowania jak przyjdzie to zobaczę czy uda mi się uzyskać dzięki niemu taki efekt jak wyszło to z tej starej rury wtedy zrobię i takie mini Delbanki ????. A tak z ciekawości to łowiłeś coś na tamte małe Delbaneczki ????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 15 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2018 (edytowane) Mam zamówiony środek do patynowania jak przyjdzie to zobaczę czy uda mi się uzyskać dzięki niemu taki efekt jak wyszło to z tej starej rury wtedy zrobię i takie mini Delbanki .A tak z ciekawości to łowiłeś coś na tamte małe Delbaneczki ? Mam w pudełku i czekają na łowienie. Jedynie je testowałem i pięknie pracują. W tamtym roku strasznie mało łowiłem, mam nadzieje, że w tym roku będzie inaczej i też uda się złowić coś na Twoje blaszki Zapomniałem dodać, że najbardziej podoba mi się rozmiar 2. Idealna wielkość Edytowane 15 Stycznia 2018 przez Santiago 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 15 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2018 Mam w pudełku i czekają na łowienie. Jedynie je testowałem i pięknie pracują. W tamtym roku strasznie mało łowiłem, mam nadzieje, że w tym roku będzie inaczej i też uda się złowić coś na Twoje blaszki Zapomniałem dodać, że najbardziej podoba mi się rozmiar 2. Idealna wielkość Rozmiar 2 ???? znaczy się 2g? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi