jacek.hetflaisz Opublikowano 26 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 Miałem już tego nie robić ale tak wyszło że jeszcze takie dwie krakowianki czy jakoś tak zrobiłem ???? 10cm i 12cm blach 1mm 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 26 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 zarzekała się żaba ... Cudne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 26 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 Moja 15cm odchudzona do 36g ????. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 27 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 Żaby dwie ???? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 27 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 Mała wyrwana od razu ze skrzeku (których nie lubisz robić) a duża to pewnie już jesienna 29 gr gdzie to głęboka orka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 28 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 (edytowane) Mała wyrwana od razu ze skrzeku (których nie lubisz robić) a duża to pewnie już jesienna 29 gr gdzie to głęboka orka Ta mała będzie łowiła a duża będzie naganiała pstrągi ????????. Edytowane 28 Stycznia 2018 przez jacek.hetflaisz 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 29 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 No, i zwisła w honorowym miejscu Zwróć uwagę na ścianę za nią, ile cholera jedna światła daje W lipcu zabiorę ją na wiślane przykosy. Może być hicior Jeszcze raz - piękna robota !!!Dzięki. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 29 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 No, i zwisła w honorowym miejscu Zwróć uwagę na ścianę za nią, ile cholera jedna światła daje W lipcu zabiorę ją na wiślane przykosy. Może być hicior Jeszcze raz - piękna robota !!!Dzięki.Zacne miejsce ????. Faktycznie świeci jak latarka ????. A bym był zapomniał jak pójdziesz z nią na rybki i jak pierwszy raz zarzucisz to nie zacinaj odrazu bo to nie będzie branie to Rybka tak kopie w kij ???? ????. Ale z czasem przyzwyczaisz się do tego kopania jest to całkiem przyjemnie uczucie ????. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 29 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 ... jak pójdziesz z nią na rybki i jak pierwszy raz zarzucisz to nie zacinaj odrazu bo to nie będzie branie to Rybka tak kopie w kij . Czyli - branie jest non stop! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 30 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 W trakcie prac nad mieszaną dziesiątką dla kolegi z forum. Będą płotki, karaski, krasnopiurki ???? ????. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 31 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Ogony skończone pomalowane schną. ????. Po trzy szt 14g, 16g, 20g i jedna 25g Wielkosciowo 8,9, 10, 11cm 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fred Arbogast Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 No i fajnie.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Ja zawsze robota pierwsza klasa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 1 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2018 Nawet czyścić nie trzeba ????????. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 1 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2018 Nawet czyścić nie trzeba .No normalnie: CZARODZIEJ! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 1 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2018 Nie ma się co dziwić, kończył Hogwart. Niełatwo wyczarować takie cudeńka z rury kanalizacyjnej... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 1 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2018 Nie ma się co dziwić, kończył Hogwart. Niełatwo wyczarować takie cudeńka z rury kanalizacyjnej... ...stawiał bym jednak na wodociągową A blachy jak zwykle pierwsza liga 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 1 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2018 To akurat była stara przepalona łuska migomatu ( spawarki ) ???? ????. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 1 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2018 Te frezy na dole były właśnie dziwne, ale tego kierunku nie wziąłem pod uwagę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 2 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 Czasami kończy się stare zaczyna się nowe ????. Takie życie po życiu ????. Tylko trochę mniejsze. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 2 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 (edytowane) A z tego powstają alusy ???? blacha 3mm. Będą 12cm i 10cm jedną na szybko udało się zrobić dlatego taka brudnawa i nie umalowana ta ma dokładnie 10.5cm. Przetestowania narazie w przydomowym oczku ???? ale praca super piękne leniwe kolebanie na boki ????. Edytowane 2 Lutego 2018 przez jacek.hetflaisz 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 3 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2018 Jeszcze nie wiem po co mi to ale se zrobiłem ???? ????. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 3 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2018 Jeszcze nie wiem po co mi to ale se zrobiłem .Po co, po co?... Jacku, któryś z nas na pewno zaatakuje! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 3 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2018 Wiesiu, skoro "se zrobiłem" tzn. Jacek pewnie jedzie na głębsze zbiorniki. Z tą gramaturą nie ma inaczej Konkretna mamuśka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 3 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2018 Wiesiu, skoro "se zrobiłem" tzn. Jacek pewnie jedzie na głębsze zbiorniki. Z tą gramaturą nie ma inaczej Konkretna mamuśka ...i piękna! Oblizywałem się na nią, ale gramaturowo troszkę za dużo dla mojego kijaszka... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi