Delbanka Opublikowano 3 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2018 Myślę, że Jacek se zrobił na upatrzoną szczupalicę minimum 1,5 metra A propos kijaszka, jaki z tego wniosek - czas zakupić coś mocniejszego W razie czego Ci dam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 3 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2018 Oj tam z tym "se" to trochę mi się wyrwało ????, a przeznaczenia tego blaszyska jeszcze nie znam ???? może będzie jako kotwica do mojej skorupki znaczy się mojej łódki ???? zobaczymy ????. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 5 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 (edytowane) Myślę, że Jacek se zrobił na upatrzoną szczupalicę minimum 1,5 metra A propos kijaszka, jaki z tego wniosek - czas zakupić coś mocniejszego W razie czego Ci dam Oj tam z tym "se" to trochę mi się wyrwało , a przeznaczenia tego blaszyska jeszcze nie znam może będzie jako kotwica do mojej skorupki znaczy się mojej łódki zobaczymy . Dzięki Jackowi (@Franc), który odnalazł ten filmik w necie, wędzisko może okazać się zbędne Arturze (dziękuję Ci @Delbanka! ) a za kotwicę niekoniecznie musi służyć Jacku (@jacek.hetflaisz), bo pewnie w swojej roli sprawdzi się znakomicie!... [Przepraszam, ale filmik usunąłem, bo pokazywał jak można łowić na wielkie wahadło, ale zachowanie tych delikwentów nie było w pełni etyczne...] Edytowane 5 Lutego 2018 przez Dokuś 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 5 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 Dylemat rozwiązany 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 5 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 (edytowane) No to muszę kupić sobie jakiś sznurek do wieszania prania powinien być akurat ???? ????. Ale blaszkę mieli fajną oj fajną ????. Edytowane 5 Lutego 2018 przez jacek.hetflaisz 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 5 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 (edytowane) Ale blaszkę mieli fajną oj fajną .To wahadło, to Professor (f-a Kuusamo). Edytowane 5 Lutego 2018 przez Dokuś 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 5 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 To wahadło, to Professor (f-a Kuusamo).Wiesiu wiem wiem ???? ???? .U znajomego w sklepie wisi taki Heitz w gablocie jako ozdoba sklepu taki około 18cm muszę zagadać z nim czy mi nie pożyczy na jeden dzień ????. To bym go zklonował ????. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 5 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 Mogę pożyczyć 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 5 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 Mogę pożyczyć Jacku jak coś to się zgłosze ???? ????. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 5 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 Wreszcie dorobiłem się patyny ???? I tak się bawię tym cudem ????. Próby zrobienia czarnej blaszki ????. Całkiem czarne nie chcą wyjść ale i tak dość ciekawe barwy wychodzą tylko na tych moich zdjęciach słabo to widać ???? ????.Tu dwie jeszcze bez patyny. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 5 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 Hetflaisz, przez Ciebie będę znowu musiał iść do spowiedzi!... ...Super wyszły! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 6 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 No to narodził nam się blaszany celebryta , zaraz będziemy stali w kolejce bo blaszki jak za PRL-u w mięsnym.Jacek bez kadzenia jestem pod wielkim wrażeniem Twojego talentu i tempa w którym idziesz na przód . 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 6 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 (edytowane) No to narodził nam się blaszany celebryta , zaraz będziemy stali w kolejce bo blaszki jak za PRL-u w mięsnym.Jacek bez kadzenia jestem pod wielkim wrażeniem Twojego talentu i tempa w którym idziesz na przód . Jacku dzięki za dobre słowo ????. Ale celebryta ze mnie to żaden ???? jam prosty chłop ze wsi ????.I tak mi jest dobrze i niech tak zostanie ????. Edytowane 6 Lutego 2018 przez jacek.hetflaisz 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptr Opublikowano 6 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 Celebryta i to w dodatku skromny ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 6 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 Mi tam wiele do szczęścia nie potrzeba ???? kilka kontowników z aluminium i gębą zadowolona ???? Będzie na alusy ???? ????. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 7 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2018 Jacek doba prawie minęła a u Ciebie nic się nie urodziło ? Chory czy co ? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 7 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2018 Jacek doba prawie minęła a u Ciebie nic się nie urodziło ? Chory czy co ?Biere Was na wytrzymałość ???? ????. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 7 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2018 (edytowane) Widzę nowe trendy w wykończeniu alusów... Edytowane 7 Lutego 2018 przez Delbanka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 7 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2018 Coś tam zawsze trzeba zmienić co by było inaczej zrobić coś nowego ????. Tu miały być alu Morsy 14.5cm 30g ale kolega podrzucił temat pstrągi i Morsy poczekają. Delbanka i druga tak inaczej wygięta na ramie od delbanki zrobione z mosiądzu 1mm i 1.5mm patyna na maxa mają być ciemne ????. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 7 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2018 Coś tam zawsze trzeba zmienić co by było inaczej zrobić coś nowego ????. Tu miały być alu Morsy 14.5cm 30g ale kolega podrzucił temat pstrągi i Morsy poczekają. Delbanka i druga tak inaczej wygięta na ramie od delbanki zrobione z mosiądzu 1mm i 1.5mm patyna na maxa mają być ciemne ????. 20180207_212028.jpg 20180207_212044.jpg 20180207_212352.jpg 20180207_212127.jpg???? Yes, yes, yes !!!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 8 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 Mam pożyczyłem ???? zobaczę co mi tam wyjdzie ????. Tylko nie wiem czy to jest orginał ???? stara jest ????. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 8 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 Oj będzie się działo???????????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 8 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 Narazie starczy na wzór jest ???? choć ciut mi wyszła większa moja 50g stara 48g Stara 17.5cm moja 18cm. Ale to standard jak coś kopiuje to zawsze wychodzi mi ciut większa ????. Kopiuje to może za wiele powiedziane ???? jak próbuje zrobić podobną tak powinienem pisać ????. Oczka na drugą kotwiczke nie robiłem bo ta zostaje jako wzór. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 8 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 Już mnie pance bolą ???? ????. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 9 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2018 Jak zwykle "cacuszka", artyzm w każdym calu... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi