Skocz do zawartości

Moje wahadłówki Delbanka, Rybka i inne.

Rekomendowane odpowiedzi

Alu Mors 14.5cm 30g egzemplarz testowy gotowy

post-65453-0-68412200-1518278584_thumb.jpgpost-65453-0-08279700-1518278614_thumb.jpg

Zabrałem go na dzisiejszą wyprawę pstragową ???? na sprawdzenie czy umie pływać ???? post-65453-0-80196900-1518278648_thumb.jpgpost-65453-0-57295000-1518278682_thumb.jpgpost-65453-0-89646800-1518278713_thumb.jpg

Nagrałem nawet jakiś kiepski filmik nawet dwa kiepskie filmiki ???? .

Obydwa są na Youtube pierwszy to Wahadlowka alu Mors 14.5cm 30g Jacek Hetflaisz a drugi to Wahadlowka pstragową Delbanka 7g.

Ale dalej nie wychodzi mi te wstawianie tych filmików tutaj ???? .

• Like 6

Wiesiu dzięki za pomoc ????.

Narazie coś mi to nie wychodzi ????, może kiedyś się nauczę ???? ????.

A co do filmików to ciężko coś samemu nagrać nad rzeką i to jeszcze telefonem ????.

W jednej ręce wędka w drugiej telefon nie wiadomo gdzie się patrzeć ????. I jeszcze brzegi rzeki ośnieżone i śliskie ???? ????.

Edytowane przez jacek.hetflaisz
  • Like 5

Już są w komplecie  B)  Jedyna zmiana jaką stosuję do Delbanek to kotwiczki o nr większe niż zaleca Jacek W moich Delbankach nie ma to wpływu na brania kropasów :)  Oczywiście zadziory zgniecione . I rybka też na kropasy  :D  Dzięki Jacek !

Smakowity arsenał! :) Jakich kotwiczek i kółeczek używasz? Wyglądają na godne zaufania! :)

• Like 3

Kółka to kamatsu hyper strong 4mm czarne i kotwiczki gamaki 13 B lub owner ST36BC

No też byłem ciekaw ???? ????.

A tu jeszcze pokaże ???? drugiego mojego Heitza jutro muszę oddać znajomemu tego co od niego pożyczyłem i obiecałem mu jednego do gabloty tak że jeden zostanie mi na wzór.

post-65453-0-28090800-1518381613_thumb.jpg

post-65453-0-94384900-1518381653_thumb.jpg

post-65453-0-89804100-1518381682_thumb.jpg

post-65453-0-84325900-1518381719_thumb.jpg

• Like 6

A tu jeszcze pokaże drugiego mojego Heitza jutro muszę oddać znajomemu tego co od niego pożyczyłem i obiecałem mu jednego do gabloty tak że jeden zostanie mi na wzór.

Zawstydziłeś pierwowzór!  :D

A zaczepu na drugą kotwiczkę przy takim gabarycie nie robiłeś?

• Like 2

Zawstydziłeś pierwowzór!  :D

A zaczepu na drugą kotwiczkę przy takim gabarycie nie robiłeś?

Wiesiu przy tych nie robiłem bo jedna będzie wisiała w gablocie u znajomego w sklepie wedkarskim jako poprostu ozdoba a druga zostaje u mnie jako wzór ???? tak że te dwie raczej łowić nie będą. ????.
  • Like 1

Pragnę wystąpić do Ciebie Jacku z odezwą:

Proszę nie rób li tylko na wzór i do gabloty. Takich blach za wiele na rynku

nie ma, więc  warto zaspokoić występującą niszę :D

Dlatego jedną zostawiam na wzór aby w razie potrzeby zrobić następne ???? ????.
  • Like 5

Bednarkę wziąłeś w obroty? Wyszło bardzo fajnie. Waga tez odpowiednia na niskie wody  :D

Jaką mają długość? Od spodu są złote? 

Widzę, że to przyciemnianie Ci się spodobało  :lol:

Nie to jeszcze nie bednarka ???? to takie resztki paski blachy mosieznej 1mm a że Delbanka mosiężna mi się nie sprawdzała to wolę taką ciemną wielkość to chyba coś około 4.5cm a od spodu cynowane i dodatkowo cyna przypalona aby nie było za bardzo błyszcząco tylko taki ołowiany odcień ????.
  • Like 5