WalterW Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Jacek w temacie recyclingu jesteś debeściakiem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Chyba od miesiąca leżały wycięte i nie było komu skończyć ???? i nie wiem jak to się stało ale dzisiaj udało się skończyć ????. Stylizacja cuś jakby lin karaś z pletwami od wzdręgi ????. Wszystkie 8cm 13g blacha 1mm mosiądz. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Chyba od miesiąca leżały wycięte i nie było komu skończyć i nie wiem jak to się stało ale dzisiaj udało się skończyć .Stylizacja cuś jakby lin karaś z pletwami od wzdręgi .Wszystkie 8cm 13g blacha 1mm mosiądz.No nareszcie Jacku!... Te lubię najbardziej! Boskie są! Golce też! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 (edytowane) No nareszcie Jacku!... Te lubię najbardziej! Boskie są! Golce też! Dzięki Wiesiu . ☺Wszystkie poszły na giełdę może ktoś kupi???? . Ja kilka sztuk mam to mi na majówkę starczy . ????A klepać to coś ostatnio mi się zabardzo nie chce na ryby mi się chce ????. Edytowane 25 Kwietnia 2018 przez jacek.hetflaisz 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Miałem koledze dorobić rybki czarne takie jak ta Ale blacha za cholerę nie chce mi się tak przypalic ???? nie wiem co jest grane ????. A po patynie wychodzi tak ???? Chlera to nie to samo ????. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Nie wiem co kolega na to ???? ale chyba się muszę poddać nie dam rady zrobić całkiem czarnych ????. Te dwie łaciate to dzisiejsze próby i ta jedna wczorajsza patynowania. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roobek Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Patynka miodzio ????Chyba też muszę się po takie zgłosić ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Tzw. INNE bywają nieraz skuteczniejsze od POPRAWNYCH 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Te łaciate to wyglądają jak z wykopaliska ????. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Jacku, jest wielu entuzjastów wykopalisk. Takie niby niedopracowane są lepsiejsze 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Gdyby łowił na jeziorze z czystą wodą napewno takich bym używał ????????. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ObraFM Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2018 no właśnie- nie pomyślałem przy zamówieniach powiedzieć ci cobyś się tak nie starał.Bo ja w kryształowych raczej wodach łowię, i w związku z tym i tak- a to jakimś solnym albo azotowym kwasem muszę potraktować Autentycznie.Następne zamówienia będą z surowego surowca 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Ostatnie przed długim weekendem będzie przerwa w klepaniu ????. Te domówione przez kolegę 10cm i 11cm 20g, 21g, 27g 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Biedne te szczupaki przy tych Twoich blachach 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AN05 Opublikowano 3 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2018 Biedne te szczupaki przy tych Twoich blachach Potwierdzam! Jacka blachy 1 maja zrobiły robotę! Strach się bać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 4 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2018 Ja niestety nie mogłem się przekonać o skuteczności blaszek Jacka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 4 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2018 Ja niestety nie mogłem się przekonać o skuteczności blaszek Jacka Michał jak tylko się ogarnę to coś podeślę ???? abyś mógł potestować. Tylko jakieś pływające pudełka musisz sobie załatwić ???? ????. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 4 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2018 Michał jak tylko się ogarnę to coś podeślę abyś mógł potestować.Tylko jakieś pływające pudełka musisz sobie załatwić .Będzie z pianki eva i do tego z lokalizatorem gps i na łańcuchu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 4 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2018 Przez tą majówkę to ciężko się pozbierać dziś lekkie przygotowanie aby po niedzieli ruszyć dupsko do klepania ????. Będzie nowa rybka 13cm i 15cm ????. Tak że oczekujących proszę o cierpliwość od poniedziałku ruszam się do roboty ????????. Chyba będą fajniejsze te nowe? ???? ????. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 4 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2018 1 maja dupsko mi uratowała twoja blacha???????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 4 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2018 1 maja dupsko mi uratowała twoja blacha????????O matko aż się wystraszylem w pierwszym momencie ???? bo przeczytałem dupsko mi urwała ???? no ale doczytałem że uratowała ???? ciesze się bardzo ????????. Dlatego ja tak lubię te rybki ????. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 4 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2018 Ja 1 maja straciłem moje dwie jedyne rybki od Ciebie. Jeżeli chodzi o okonie, to były numerem jeden!???? Najchętniej były atakowane w pierwszym opadzie. Niestety wielkość rybek nie powalała, wszystkie w przedziale 25-30cm. Ale nawet takie okonie nie miały problemu z blaszkami 11-12g. Także nie długo zgłoszę się do Ciebie???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 5 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2018 Rybcia i u mnie dzisiaj szalała ???? 5 szt szczupłych skusiła 60,62,55,i te ze zdjęcia 80cm i 75cm ????. Jakiś uchwyt muszę wykombinować żeby se zdjęcia robić samemu ????. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 5 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2018 Gratki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AN05 Opublikowano 5 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2018 (edytowane) Jakiś uchwyt muszę wykombinować żeby se zdjęcia robić samemu .No nie ma lekko z fotami na łodzi jak się samemu pływa Widzę, że srebrna zrobiła robotę Edytowane 5 Maja 2018 przez AN05 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi