roobek Opublikowano 5 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2018 Piękne ryby ,super początek sezonu ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesol Opublikowano 7 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2018 Graty Jacku pięknych rybek.Ja też połowiłem na Twoje błyszcze.Długo czekałem by wypróbować ich skuteczność ale się nie pomyliłem, na mojej wodzie rządziły.Rybka skusiła 90 taka.Alu mors dobre 75.Była jeszcze jedna ładna ryba ale spięta. Dobry towar Pozdrawiam. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 7 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2018 Gratuluję ☺. Śliczne kaczory ???? ????. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 7 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2018 No i jest nowy kształt rybki 13cm i 15cm jeszcze bez czerwonych ogonków bo muszą jeszcze przejść testy w oczku wodnym ????. I reszta z zamówienia kolegi ???? tylko czasu na klepanie jakoś mało ????. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 7 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2018 A to jeszcze zdjęcie od kolegi ???? na małą rybkę łowił leszcze i wzdręgi ???? ????. Tym rybom to się coś chyba w głowach poprzewracało ????. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 8 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2018 Zestaw dla kolegi gotowy 7.8.9.11.13.15cm 10.14.16.26.32.39g ????. I następnie w kolejce ???? ????. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 11 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2018 Dla mnie tyle na raz zrobić to już jest męczące ???? ???? ale jak już zrobione to mi przechodzi ????. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 11 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2018 Dla mnie tyle na raz zrobić to już jest męczące ale jak już zrobione to mi przechodzi .Widać zmęczenie Jacku, bo jedna czarna owca Ci się wkradła - taka Rybko-Delbanka!... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 11 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2018 Widać zmęczenie Jacku, bo jedna czarna owca Ci się wkradła - taka Rybko-Delbanka!... Wiesiu to takie dwie eksperymentalne Delbanki jeziorowe ???? ????. To nie pomyłka tak se wymyśliłem co by spróbować co z tego będzie ????. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 11 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2018 Widać zmęczenie Jacku, bo jedna czarna owca Ci się wkradła - taka Rybko-Delbanka!... To był test na spostrzegawczość . Zdałeś celująco, ale tylko w połowie . 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 11 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2018 (edytowane) Heheh!... Co ten Hetflaiszek jeszcze nie nawymyśla?!... Wszystko przed nami... ...I znów będą testy - testy - testy a jesienią ...egzamin! Edytowane 11 Maja 2018 przez Dokuś 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 11 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2018 Heheh!... Co ten Hetflaiszek jeszcze nie nawymyśla?!... Wszystko przed nami... ...I znów będą testy - testy - testy a jesienią ...egzamin! Ja już robię sobie notatki, album zdjęć wahadełek Jacka . Ponoć, kto zda egzamin najlepiej otrzyma extra nagrodę . 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 11 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2018 Sławek a co jest główną nagrodą, bo nie wiem czy się przygotowywać do egzaminu? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 11 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2018 Ja będę się "śliskał", żeby "na piękne oczy" zdać! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 11 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2018 Ja będę się "śliskał", żeby "na piękne oczy" zdać! Na piskorza nie uda się Tobie . Będą kamery, podsłuchy itp. . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 11 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2018 Sławek a co jest główną nagrodą, bo nie wiem czy się przygotowywać do egzaminu? Tego jeszcze nie wiem, ba nawet Jacek jeszcze nie ma pojęcia . Otwieram konkurs na pomysł związany z nagrodą . Panowie poproszę jakieś propozycje . 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 11 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2018 To trzeba na ostro - wypasiony zestaw spiningowy wg uznania zwycięzcy... oczywiście pod warunkiem, że to nie ja będę fundatorem nagrody 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 11 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2018 No to ja już mam pomysła ???? na pierwsze podstawowe pytanie ????Pytanie pierwsze będzie brzmiało tak ????Proszę odpowiedzieć z czego powstała np ta blaszka proszę dokładnie określić co to był za odpadek i czym np ta blaszka była wcześniej ????????????. Nieeee to chyba za łatwe ????????. Oooo a nagród to raczej nie przewiduje ???? ????. Nooo najwyżej pochwała ustna ????. No co ????, w wojsku tylko takie dostawałem nawet jak na strzelaniu trafiłem 5× w dziesiątkę na pięć strzałów to w nagrodę dostałem uśmiech przełożonego ????, a wszyscy gadali że urlop za to dostane ????. Takie to były czasy ????. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 11 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2018 To trzeba na ostro - wypasiony zestaw spiningowy wg uznania zwycięzcy... oczywiście pod warunkiem, że to nie ja będę fundatorem nagrody No ja bym tu poszedł w kierunku retro ???????? może jakiś kij z leszczyny długość do wyboru dla zwycięzcy ????. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 11 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2018 Wiesiek będzie się "śliskał" a ja nie odpowiem na pytanie z czego blaszka powstała (chyba, że będzie odpowiedź: nie z plastiku) więc wygra pewnie Sławek. Co do nagrody, to oprócz Twojego kija z leszczyny mogę ufundować stary teleskop, onegdaj znanej i cenionej marki (w ciągłym użyciu - tzn. dwa razy w roku przekładam go na półce). 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AN05 Opublikowano 11 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2018 Odpowiedź "pewniak" na pytanie nr 1 : łuska od migomata Ciekawe jak spiszą się te szczupakowe delbanki . Pewnie będzie następny "killer". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 12 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2018 Łuska migomatu nie zawsze będzie dobrą odpowiedzią ????????????. To tak na odstresowanie se klepłem ????. 8cm 18g będzie na rzekę ????. 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 12 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2018 Teraz jak przejdę obok migomatu, to moje życie nigdy już nie będzie takie same! Przepiękna blaszka! 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 12 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2018 Teraz jak przejdę obok migomatu, to moje życie nigdy już nie będzie takie same! Przepiękna blaszka! Wieśku, u mnie wszystkie metale kolorowe mają inny wymiar, taki blaszkowaty . 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 12 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2018 Wieśku, u mnie wszystkie metale kolorowe mają inny wymiar, taki blaszkowaty .No właśnie ???? ja tyż tak mam ????. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi