Skocz do zawartości

Moje wahadłówki Delbanka, Rybka i inne.

Rekomendowane odpowiedzi

Graty Jacku pięknych rybek.

Ja też połowiłem na Twoje błyszcze.

Długo czekałem by wypróbować ich skuteczność ale się nie pomyliłem, na mojej wodzie rządziły.

Rybka skusiła 90 taka.

Alu mors dobre 75.

Była jeszcze jedna ładna ryba ale spięta.

Dobry towar :good:

Pozdrawiam.

post-52318-0-29782700-1525675910_thumb.jpg

post-52318-0-56210000-1525675918_thumb.jpg

post-52318-0-08506200-1525675926_thumb.jpg

post-52318-0-93836500-1525675935_thumb.jpg

• Like 12

Widać zmęczenie Jacku, bo jedna czarna owca Ci się wkradła - taka Rybko-Delbanka!... :D

Wiesiu to takie dwie eksperymentalne Delbanki jeziorowe ???? ????. To nie pomyłka tak se wymyśliłem co by spróbować co z tego będzie ????.

• Like 5

Heheh!... Co ten Hetflaiszek jeszcze nie nawymyśla?!... Wszystko przed nami... ...I znów będą testy - testy - testy a jesienią ...egzamin! :D

Ja już robię sobie notatki, album zdjęć wahadełek Jacka :)  :D .  Ponoć, kto zda egzamin najlepiej otrzyma extra nagrodę  ;)  :lol:  :lol:  :lol: .

• Like 4

Sławek a co jest główną nagrodą, bo nie wiem czy się przygotowywać do egzaminu?

Tego jeszcze nie wiem, ba nawet Jacek jeszcze nie ma pojęcia  ;)  :D . Otwieram konkurs na pomysł związany z nagrodą  ;) . Panowie poproszę jakieś propozycje  ;)  :lol:  :lol: .

• Like 4

No to ja już mam pomysła ???? na pierwsze podstawowe pytanie ????

Pytanie pierwsze będzie brzmiało tak ????

Proszę odpowiedzieć z czego powstała np ta blaszka proszę dokładnie określić co to był za odpadek i czym np ta blaszka była wcześniej ????????????.

Nieeee to chyba za łatwe ????????.

Oooo a nagród to raczej nie przewiduje ???? ????.

Nooo najwyżej pochwała ustna ????.

No co ????, w wojsku tylko takie dostawałem nawet jak na strzelaniu trafiłem 5× w dziesiątkę na pięć strzałów to w nagrodę dostałem uśmiech przełożonego ????, a wszyscy gadali że urlop za to dostane ????.

Takie to były czasy ????.

• Like 5

To trzeba na ostro - wypasiony zestaw spiningowy wg uznania zwycięzcy... oczywiście pod warunkiem, że to nie ja będę fundatorem nagrody :lol:

No ja bym tu poszedł w kierunku retro ???????? może jakiś kij z leszczyny długość do wyboru dla zwycięzcy ????.

• Like 4

Wiesiek będzie się "śliskał" a ja nie odpowiem na pytanie z czego blaszka powstała (chyba, że będzie odpowiedź: nie z plastiku) więc wygra pewnie Sławek. 

Co do nagrody, to oprócz Twojego kija z leszczyny mogę ufundować stary teleskop, onegdaj znanej i cenionej marki (w ciągłym użyciu - tzn. dwa razy w roku przekładam go na półce).  ;)

• Like 4