Banjo Opublikowano 12 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2018 Oczywiście, patrząc na te metale kolorowe zawsze myślę o tym, co z nich wyklepie Jacek . 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 12 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2018 Ośmieliłem się Jacku troszkę pokolorować Twego żabulca 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AN05 Opublikowano 12 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2018 No właśnie ja tyż tak mam .Czy mosiężne śrubunki do instalacji CO też się nadają czy za twarde? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AN05 Opublikowano 12 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2018 (edytowane) Jacek! Ty nie dawaj lajków tylko powiedz, czy to się nadaje do wykorzystania na blachy Np. taki:https://foxhurt.pl/zlaczki-mosiezne-chromowane-srubunek-mosiezny-1-cal-wzmocniony-z-oringiemMam tego trochę Edytowane 12 Maja 2018 przez AN05 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 12 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2018 Raczej się nie nada , raczej będzie kruche tak samo jak większość panewek tulejek z mosiądzu ☺. Te różne odpady to ja tylko tak okazjonalnie przerabiam , zdarzało się że i takie kruche też przerabiałem czasami się udawało a czasami nie człowiek się narobił a blaszka na końcu pękła na pół . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AN05 Opublikowano 12 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2018 No to już wiem jaki materiał jest Ci potrzebny. Robimy teraz głównie instalacje w plastiku , ale zbieram towar na blachy! Głównie miedziane rurki. Jak będzie tego więcej to dostaniesz pod choinkę .A ostatnie Twoje klepanki to mistrzostwo świata w operowanu nad kolorowymi metalami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 12 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2018 Tak rurka miedziana to bardzo dobry materiał porównując blachę miedzianą 1mm do blachy 1mm z rurki to ta jest sztywniejsz od zwykłej blachy miedzianej która jest jak plastelina i jest poddatna na zniekształcenia.Tak że rurki są idealne do klepania blaszek ????. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AN05 Opublikowano 13 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2018 Tak że rurki są idealne do klepania blaszek .I o takie info mi chodziło 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 13 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2018 Ośmieliłem się Jacku troszkę pokolorować Twego żabulca Alku bardzo fajna żaba ????, kiedyś przy okazji podeślę Ci jakieś żaby to i dla mnie coś pomalujesz ???? ????. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 14 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2018 (edytowane) Jacku twoje blaszki przywróciły mi sens życia i szare dni stały się kolorowe Edytowane 14 Maja 2018 przez Michał. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 14 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2018 Jacku twoje blaszki przywróciły mi sens życia i szare dni stały się kolorowe IMAG2182.jpgMichał a gdzie te pływające pudełko na łańcuszku bo nie widzę ????????. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 14 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2018 Robi się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 14 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2018 Znowu dałem się namówić ???? na te pypcie ????. Ale mniejszych jak 3.5cm tak jak te robił nie będę bo zaraz paznokci nie będę miał ????. Wielkość około 3.5cm 2.5g ????. Pierwsze trzy do akceptacji przez kolegę ????. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek1981 Opublikowano 14 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2018 Kolega akceptuje???????? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 14 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2018 (edytowane) Kolega akceptujeNo to klepiemy dla kolegi Sylwka ????????. Edytowane 14 Maja 2018 przez jacek.hetflaisz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 14 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2018 Znowu dałem się namówić na te pypcie .Ale mniejszych jak 3.5cm tak jak te robił nie będę bo zaraz paznokci nie będę miał .Wielkość około 3.5cm 2.5g . Pierwsze trzy do akceptacji przez kolegę .Olabogarety! Ja takie kce!... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 14 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2018 Olabogarety! Ja takie kce!... Olabogarety! Ja takie kce!... Wiesiu jak jeszcze zostanie mi trochę palców po tych co musze zrobić ???? to Ci zrobię. ????. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 16 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 ???? Ciąg dalszy pracy nad ???? drobnicą ???? dla kolegi. Powiedział że nie muszą być pięknie zdobione ważne żeby było dużo ???? to tego się trzymam ???? ????. A takie też wyszły ???? ????. Najgorsze że to jeszcze chyba nie koniec ???? ????. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 16 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 A takie też wyszły . Najgorsze że to jeszcze chyba nie koniec .Jacek, głowy na zupę a tusze do smażenia! :D 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek K Opublikowano 16 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 Nie no, jeszcze można podocinać, podklepac i blaszki na wklejki będą jak znalazł. :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 16 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 Ciąg dalszy pracy nad drobnicą dla kolegi.Powiedział że nie muszą być pięknie zdobione ważne żeby było dużo to tego się trzymam . 20180516_131637.jpg 20180516_131732.jpg 20180516_131809.jpg A takie też wyszły . 20180516_131921.jpg Najgorsze że to jeszcze chyba nie koniec . A jakby zrobić wahadełka łamane? Porobić otwory, dodać kółeczka. Może coś by wyszło. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 17 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2018 Chyba mam mój nowy rekord mini wahadlowki ????. Blacha 0.5mm. 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 17 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2018 Jacek chyba jesteś pionierem w robieniu takiego rozmiaru wahadełka. Jeszcze z tak małymi się nie spotkałem a wyszła bosko! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 17 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2018 Jacku powiem krótko- rewelkaaaaaaaaaaaaaaaaa Taką małą łyknie chyba każda rybka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 17 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2018 Dajcie spokój raptem zrobiłem dwadzieścia parę sztuk tych małych i już paznokcie mam jak papier toaletowy ???? ????. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi