Skocz do zawartości

Moje wahadłówki Delbanka, Rybka i inne.

Rekomendowane odpowiedzi

O widzę że mój kaliber poszedł , już wiem Jacek co sobie pomyślałeś .

Tylko niech Franc tych mikrusów nie wypatrzy bo będzie płacz i obolałe palce .

Jestem zwarty i gotowy mikro spining to mój konik a raczej kucyk  :D

Jacek nie wyobrażam sobie sezonu bez paru nowinek mikro .

Kozk jak zawsze Ci wychodzą  :clappinghands:  

• Like 3

Czy te maleństwa to tylko na rzekę czy pod jeziorko też ? ????

Ja to w sumie nie wiem ???? nie łowie na takie pypcie ????????.

Pod jeziorko też! I pod stawek i pod kanał! Przetestowaliśmy we wszystkich okolicznościach przyrody i są ...zaje!... Polecamy! :)

Wiesiu ja Ciebie proszę ????, nie mogłeś napisać że to g..no warte ????, Ty mi chyba chcesz biedy narobić ????????.
  • Like 3

Właśnie ja też tak mam na wodzie stojącej z wahadlowek tylko Rybka i szczerze mówiąc zrobię czasami dla siebie jakaś typową blaszkę ale zazwyczaj rzucę nią parę razy i tyle blaszka wraca do pudełka jakoś rybka daje mi więcej frajdy ????.

• Like 1

To że Rybki są Zaj.... To już wiem w zeszłym sezonie dały mi sporo szczupaków i okoni ja nie łowię na na żadne wahadła , tylko na rybki

Ale na takie drobiazgi to jeszcze nie próbowałem

Ja mogę je śmiało polecić na rzekę,u mnie zajadają się nimi klenie,jazie i okonie  ;)

Sorki Jacku ale nie ma co ukrywać,te maleńkie są łowne i tyle  ;)

• Like 3

Wiało, lało - jedyna która rządziła a konkurencja była wielka.

Pamiętam ją Andrzeju ???? to była taka trochę eksperymentalna trochę niepozorna taka inna ona chyba jest z blachy 1.4mm jak się nie mylę. Chyba to o niej pisałeś do mnie w sprawie łączenia dwóch różnych faktur jak się mylę to mnie popraw ????.

Czasami tak jest że przychodzi taki dzień i odkrywamy w swoim pudełku prawdziwego kilera a wcześniej nic na to nie wskazywało sam też tak mam ????.

Dzięki za piękne zdjęcie zresztą jak zawsze ????.

Tą blaszkę zrobiłem na kształt pierwowzór mojej rybki chodzi mi tu o kształt były brzydsze z wyglądu ale łowiły bardzo dobrze ????.

• Like 4

Jacek - ta "brzydsza" była o wiele skuteczniejsza.  :D Świadomie jej nie wstawiam, wygląda jak weteran z Pierwszej Wojny Światowej ale ma to coś. Akurat tak się złożyło, że Twoje rządziły i od czwartku do niedzieli nic innego nie zapinałem do kija bo i po co, złośliwi mówią "dzień konia".  ;) Pozdro.  :)

• Like 3