Delbanka Opublikowano 17 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2018 Dajcie spokój raptem zrobiłem dwadzieścia parę sztuk tych małych i już paznokcie mam jak papier toaletowy .Za dodatkowy uszczerbek na cele i zdrowiu należy wyżej wycenić wyrób, co najmniej na 10.000 monet zaprezentowanych na foto 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 17 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2018 Nie ma jak to rybę sę ???? wyklepać w sumie to nie dla mnie ???? ale te to lubię robić ☺ 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 17 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2018 O widzę że mój kaliber poszedł , już wiem Jacek co sobie pomyślałeś .Tylko niech Franc tych mikrusów nie wypatrzy bo będzie płacz i obolałe palce .Jestem zwarty i gotowy mikro spining to mój konik a raczej kucyk Jacek nie wyobrażam sobie sezonu bez paru nowinek mikro .Kozk jak zawsze Ci wychodzą 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 17 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2018 Czyli krótko mówiąc, miałeś Jacku palce... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 17 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2018 Dajcie spokój już mnie nie straszcie ????. Bo se konto na jerku usunę ????????. Żartowałem ????. To ja już nic z tego nie rozumiem ???? czyżby to była prawda że małe jest piękne? ????????. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 17 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2018 No wiesz, z tym małym to bym nie przesadzał. Nie powinno to dotyczyć każdej dziedziny bynajmniej . 2-4 g wahadełka sprawdzają się na naszych rzekach, więc sam wypróbuj. Myślę, że efekty Cię zaskoczą i będziesz klepał blaszki pomimo bólu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 18 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2018 Jeszcze trochę pazurków mi zostało to męczę się dalej choć tu już nie jest tak źle ???? około 4cm 2.6g 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 18 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2018 Już miałem nic nie klepac ???? ale przyszedł nagle pomysł na takie coś powiększony pypeć ???? 6.5cm 8.5g. No i szybka akcja i jest ????. Jutro potestuje co to warte ????. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 18 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2018 Jutro potestuje co to warte .Pakuj i wysyłaj!... Co tam będziesz testował? Wielu z nas czeka w kolejce do testowania! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roobek Opublikowano 18 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2018 Czy te maleństwa to tylko na rzekę czy pod jeziorko też ? ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 18 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2018 Czy te maleństwa to tylko na rzekę czy pod jeziorko też ? Pod jeziorko też! I pod stawek i pod kanał! Przetestowaliśmy we wszystkich okolicznościach przyrody i są ...zaje!... Polecamy! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 18 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2018 Czy te maleństwa to tylko na rzekę czy pod jeziorko też ? ???? Ja to w sumie nie wiem ???? nie łowie na takie pypcie ????????. Pod jeziorko też! I pod stawek i pod kanał! Przetestowaliśmy we wszystkich okolicznościach przyrody i są ...zaje!... Polecamy! Wiesiu ja Ciebie proszę ????, nie mogłeś napisać że to g..no warte ????, Ty mi chyba chcesz biedy narobić ????????. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 18 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2018 Wiesiu ja Ciebie proszę , nie mogłeś napisać że to g..no warte , Ty mi chyba chcesz biedy narobić .Dobrze Jacku, niech Ci będzie... A więc: "Wszystko to g..no warte... ...LICZĄ SIĘ TYLKO RYBKI I DELBANKI !!!" 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roobek Opublikowano 19 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2018 To że Rybki są Zaj.... To już wiem ???? w zeszłym sezonie dały mi sporo szczupaków i okoni ???? ja nie łowię na na żadne wahadła , tylko na rybki ???? Ale na takie drobiazgi to jeszcze nie próbowałem ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 19 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2018 Właśnie ja też tak mam na wodzie stojącej z wahadlowek tylko Rybka i szczerze mówiąc zrobię czasami dla siebie jakaś typową blaszkę ale zazwyczaj rzucę nią parę razy i tyle blaszka wraca do pudełka jakoś rybka daje mi więcej frajdy ????. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 19 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2018 To że Rybki są Zaj.... To już wiem w zeszłym sezonie dały mi sporo szczupaków i okoni ja nie łowię na na żadne wahadła , tylko na rybki Ale na takie drobiazgi to jeszcze nie próbowałem Ja mogę je śmiało polecić na rzekę,u mnie zajadają się nimi klenie,jazie i okonie Sorki Jacku ale nie ma co ukrywać,te maleńkie są łowne i tyle 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 21 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 (edytowane) Ostatnie pypcie ( chyba ???? ) dla Sylwka ????. Około 2.5cm wszystkie około 1.5g Edytowane 21 Maja 2018 przez jacek.hetflaisz 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ObraFM Opublikowano 21 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 Ostatnie pypcie ( chyba ).....Żartujesz chyba- ja jeszcze takich nie mam Już pisze na PW 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 21 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ObraFM Opublikowano 21 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 Sam się wrobił: po co się chwalił 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 21 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 Wiało, lało - jedyna która rządziła a konkurencja była wielka. Jacek... 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ObraFM Opublikowano 21 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 (edytowane) Zrobić ujęcie przedmiotu, aby go przedstawiało piękniej niż w rzeczywistości- to jest sztuka No ale tak jest amator szuka sprzętu- a mistrz światła. Edytowane 21 Maja 2018 przez ObraFM 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 21 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 Wiało, lało - jedyna która rządziła a konkurencja była wielka. Pamiętam ją Andrzeju ???? to była taka trochę eksperymentalna trochę niepozorna taka inna ona chyba jest z blachy 1.4mm jak się nie mylę. Chyba to o niej pisałeś do mnie w sprawie łączenia dwóch różnych faktur jak się mylę to mnie popraw ????. Czasami tak jest że przychodzi taki dzień i odkrywamy w swoim pudełku prawdziwego kilera a wcześniej nic na to nie wskazywało sam też tak mam ????. Dzięki za piękne zdjęcie zresztą jak zawsze ????. Tą blaszkę zrobiłem na kształt pierwowzór mojej rybki chodzi mi tu o kształt były brzydsze z wyglądu ale łowiły bardzo dobrze ????. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 21 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 Jacek - ta "brzydsza" była o wiele skuteczniejsza. Świadomie jej nie wstawiam, wygląda jak weteran z Pierwszej Wojny Światowej ale ma to coś. Akurat tak się złożyło, że Twoje rządziły i od czwartku do niedzieli nic innego nie zapinałem do kija bo i po co, złośliwi mówią "dzień konia". Pozdro. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 21 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 Ciekawe co to jest ten "dzień konia"????? Z czymś to kojarzę ale nie jestem pewien ????. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi