Skocz do zawartości

Moje wahadłówki Delbanka, Rybka i inne.

Rekomendowane odpowiedzi

Ciekawe co to jest ten "dzień konia"?

Z czymś to kojarzę ale nie jestem pewien .

Dzień kiedy wszystko idzie idealnie nawet jak się specjalnie nie starasz, tak było z Twoimi... Podawałem różne inne zacnych autorów i nic, "rybki" notabene kopiące jak konik prowokowały nad wyraz skutecznie . Za kilka dni powtórka, ciekaw jestem efektów... Pozdrawiam.  ;)

Edytowane przez Andrzej Stanek
  • Like 2

Dzień kiedy wszystko idzie idealnie nawet jak się specjalnie nie starasz, tak było z Twoimi... Podawałem różne inne zacnych autorów i nic, "rybki" notabene kopiące jak konik prowokowały nad wyraz skutecznie . Za kilka dni powtórka, ciekaw jestem efektów... Pozdrawiam. ;)

Andrzeju tak też podejrzewam ???? że to rybka jest tym koniem ????.

Tak więc cieszę się bardzo z tego że te moje źrebaczki ???? tak se brykaja ????.

Życzę powodzenia i pozdrawiam oraz czekam na następne wieści z nad wody.

Jacku nie chcę Cię podpuszczać ale 2cm blaszki chyba nie dasz rady zrobić :P

A jak by Ci się udało to piszę się jako pierwszy do kolejki :D :D :D

Alku Ty nie zaczynaj znowu ???? nawet jak zrobię to nie pokaże ????????????.

No dobra będziesz pierwszy w kolejce ????????.

A ja się nie piszę z obawy o zdrowie kolegi :lol:

No i tak się poznaje przyjaciół w ciężkich czasach ????????. Artur dzięki za okazanie litości ????????.

Dobra nie przejmujcie się czasami głupoty piszę ????????????.

• Like 3

Jackowe delbanki robią światową karierę, doczekały się zdjęcia artystycznego  ;) .

Miałem nosa, że w zeszłym roku zwróciłem na nie uwagę  ;) .

Sławku na zdjęciach robionych przez Andrzeja wszystko wygląda jak milion dolarów ☺.
  • Like 2

To teraz moje fotki troszkę mniej artystyczne . Ale są jakie są coś tam widać .

Kolejny zestaw mieszany czekam tylko na akceptację.

Idę klepać dalej .

Nie no... Chyba, że...  ...Ale raczej nie... Choć właściwie.... Nie no nie!... Sam nie wiem... ...Chyba zaakceptuję... W razie czego się wycofam!... :D :D :D

• Like 4

Wiesiu nie wybrzydzaj, bo kolejka się wydłuża ;) . Towar I klasa :clappinghands:

:) Toż ja chciałem Jackowi tylko zdrowia zaoszczędzić, że "niby ledwo, ledwo z akceptacją.... :D ...i, że troszkę sobie odpocznie, ale widzę, że to system perpetum mobile - samo się nakręcający! :) I pięknie! Blaszki jak ta lala - każdy widzi! :)

Edytowane przez Dokuś
  • Like 3

:) Toż ja chciałem Jackowi tylko zdrowia zaoszczędzić, że "niby ledwo, ledwo z akceptacją.... :D ...i, że troszkę sobie odpocznie, ale widzę, że to system perpetum mobile - samo się nakręcający! :) I pięknie! Blaszki jak ta lala - każdy widzi! :)

Wiesiu Ty mi lepiej powiedz jak te "perpetum mobile" cholera zatrzymać ???? ????.

• Like 3

Zapomniałem ???? a tak było dziś na rybkach ???? fajnie było skrzyżowałem broń ???? jedną łowiłem a drugą się uczyłem łowić ???? ten okrągły kołowrotek to jakiś dziwny wynalazek ????.

Z tą muchołapką to się chyba nie zaprzyjaźnie ciężko mi to idzie ???? ale rybka na muchołapke była tyle że chwalić się to zabardzo nie było czym ????. post-65453-0-80238300-1527024196_thumb.jpg

• Like 8

Wiesiu Ty mi lepiej powiedz jak te "perpetum mobile" cholera zatrzymać .

Jacek, wszystkich nas ucieszy wiadomość, że raczej nie ma na to szans i że jesteś przypadkiem słabo rokującym na wyjście z tego nałogu i że wcale dobrze byś się nie poczuł gdyby "machina" stanęła, więc będziemy robić miejsca na blaszki w pudełkach i dalej Cię dopingować a Ty nie szukaj w nas mędrców uzdrawiających, bo my jeno biedne rybaki i marne owieczki ślepo podążające za Tobą w myśl Twojej religii... Amen, ;)

(Alem wymyślił(!) ...długie zdanie! :D)

• Like 4

Jacek, wszystkich nas ucieszy wiadomość, że raczej nie ma na to szans i że jesteś przypadkiem słabo rokującym na wyjście z tego nałogu i że wcale dobrze byś się nie poczuł gdyby "machina" stanęła, więc będziemy robić miejsca na blaszki w pudełkach i dalej Cię dopingować a Ty nie szukaj w nas mędrców uzdrawiających, bo my jeno biedne rybaki i marne owieczki ślepo podążające za Tobą w myśl Twojej religii... Amen, ;)

(Alem wymyślił(!) ...długie zdanie! :D)

Coś mi tu pachnie sektą :innocent:   ;)

A propos muchołapki Jacku, skoro za pierwszym razem "coś" już złowiłeś to super. Próbuj dalej i przekonasz się, że ten rodzaj wędkowania jest super, a zdobywanie wiedzy tajemnej (i sprzętu) potrwa długi czas :D

Edytowane przez Delbanka
  • Like 4

Coś mi tu pachnie sektą :innocent:   ;)

A propos muchołapki Jacku, skoro za pierwszym razem "coś" już złowiłeś to super. Próbuj dalej i przekonasz się, że ten rodzaj wędkowania jest super, a zdobywanie wiedzy tajemnej (i sprzętu) potrwa długi czas :D

Noooo... nie wiem,???? tam nie ma korby żyłkę czy tam sznur trzeba ręką zwijać ???? to normalne jakieś średniowiecze czy co ????. Dobrze że bobry trochę drzew wycieły bo tak to wszystkie gałęzie moje ????????.

Jeszcze będę próbował ???? ale nie wiem co z tego będzie ???? ????.

• Like 3

Noooo... nie wiem, tam nie ma korby żyłkę czy tam sznur trzeba ręką zwijać to normalne jakieś średniowiecze czy co . Dobrze że bobry trochę drzew wycieły bo tak to wszystkie gałęzie moje .

Jeszcze będę próbował ale nie wiem co z tego będzie .

Próbuj , próbuj. Trafisz w końcu ładną rybkę, to wtedy złapiesz bakcyla :)

• Like 3